Konšpirácie naše každodenné
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Konšpirácie naše každodenné
dudo02, horiace mrakodrapy nie su ziadnou novinkou, bolo ich par co horeli 20 hodin a nepadli.
-
xH4wK
A kolko z nich mali skrukturalne poskodenia v dosledku narazu boeingu ?
Hugito:
Cituj mi prosim ta cast,kde sa spomina ze naraz lietadla nemal ziden vplyv na pad...
Ja som na strane 25 nasiel vplyvy poziaru na konstrukciu-nic o naraze...
Avsak na strane 24 je uvedeny presny opak tvojho tvrdenia.
T0m4s3:
A v kolkych z nich vybuchol boeing?
\\H@wk ma predbehol
Cituj mi prosim ta cast,kde sa spomina ze naraz lietadla nemal ziden vplyv na pad...
Ja som na strane 25 nasiel vplyvy poziaru na konstrukciu-nic o naraze...
Avsak na strane 24 je uvedeny presny opak tvojho tvrdenia.
T0m4s3:
A v kolkych z nich vybuchol boeing?
\\H@wk ma predbehol
Tu ide o to, že aj v tých správach sa píše, že mrakodrapy spadli v dôsledku ohňa..., nie v dôsledku nárazu lietadiel.
-
Nadeo
Guru wannabe
Sorry, ze sa miesam, ale ako vysvetlis WTC7? Ziadne lietadlo do tej budovy nenarazilo a predsa padla krasne ako domino. (pre mna najvacsia zahada okolo 911)dudo02 napísal: A v kolkych z nich vybuchol boeing?
Ukaz kde sa to pise-cituj,kludne po anglicky.hughito napísal:Tu ide o to, že aj v tých správach sa píše, že mrakodrapy spadli v dôsledku ohňa..., nie v dôsledku nárazu lietadiel.
Ak by si tie spravy cital,tak by si sa docital,ze tam viackrat spominaju primarne poskodenie nosnych stlpov narazom lietadla...
Ale to by sme museli vediet po anglicky,vsak
Džízs krajst, samozrejme, že sa poškodil nejaký stĺp, keď tam vletelo lietadlo, ale to nebola príčina pádu. Dokážeš vôbec chápať písaný text ? Za pád mohol požiar, teda, podľa oficiálnej správy.
Takáto rétorika sa volí aj preto, lebo ako správne spomenul kolega nadomnou, do WTC7 nevletelo žiadne lietadlo, bol tam len požiar a budova padla ako domček z karát. Tam bolo aké štrukturálne poškodenie ? Oni ani nemôžu povedať, že o pád sa pričinili aj nárazy lietadiel, lebo by skompromitovali teóriu o wtc7.
Takže, prosím ťa, nebľaboc tu.
Takáto rétorika sa volí aj preto, lebo ako správne spomenul kolega nadomnou, do WTC7 nevletelo žiadne lietadlo, bol tam len požiar a budova padla ako domček z karát. Tam bolo aké štrukturálne poškodenie ? Oni ani nemôžu povedať, že o pád sa pričinili aj nárazy lietadiel, lebo by skompromitovali teóriu o wtc7.
Takže, prosím ťa, nebľaboc tu.
lol je fakt nepochopitelne predpokladat ze ked do budovy narazilo lietadlo a budova spadne ze tieto dve veci spolu suvisia
Tu to mas napisane-3x som chcel po tebe,aby si mu ukazal,kde sa to pise-nestalo sa z jednoducheho dovodu...Ty si to totiz vobec necital.Mimochodom nie je to str.25-je to na str.14.2.2 Building Response
WTC 1 and WTC 2 each experienced a similar, though not identical, series of loading events. In
essence, each tower was subjected to three separate, but related events. The sequence of these events was
the same for the two buildings, although the timing was not. In each case, the first loading event was a
Boeing 767-200ER series commercial aircraft hitting the building, together with a fireball resulting from
immediate rapid ignition of a portion of the fuel on board the aircraft. Boeing 767-200ER aircraft have a
maximum rated takeoff weight of 395,000 pounds, a wingspan of 156 feet 1 inch, and a rated cruise
speed of 530 miles per hour. The aircraft is capable of carrying up to 23,980 gallons of fuel, and it is
estimated that, at the time of impact, each aircraft had approximately 10,000 gallons of unused fuel on
board (compiled from Government sources).
In each case, the aircraft impacts resulted in severe structural damage, including some localized partial
collapse, but did not result in the initiation of global collapse. In fact, WTC 1 remained standing for a
period of approximately 1 hour and 43 minutes, following the initial impact; WTC 2 remained standing for
approximately 56 minutes following impact. The second event was the simultaneous ignition and growth of
fires over large floor areas on several levels of the buildings. The fires heated the structural systems and, over
a period of time, resulted in additional stressing of the damaged structure, as well as sufficient additional
damage and strength loss to initiate the third event, a progressive sequence of failures that culminated in
total collapse of both structures.
Ale podme k teme.
V sprave sa pise ze samotny naraz nesposobil totalny kolaps budov-ale to predsa neznamena,ze nebol jednou z pricin.Prave ze bol-tak to vysvetluje sprava-konkretne cast prva...
To co predvdzas ty je vytrhovanie z kontextu a vysvetlovanie si veci po svojom,aby si potom nasledne mohol bazirovat nad tym,ci samotny poziar moze sposobit kolaps mrakodrapu-a tu sa dostavame k T0m4s3-ho argumentu-a sice ze poziare boli aj predtym a nic sa nezrutilo.
Ale tu sa okrem poziaru stali este dve dalsie udalosti-a o tomto sa pise v sprave!
Ale to by si ju musel mat najprv precitanu...
WTC 7-nechajme tak.Nepletme 100 veci dokopy-presne to je totiz urodna poda pre konspiracie.Zmes vsetkeho a nicoho zaroven.Ku WTC 7 sa mozme vratit neskor.
Úplne primárne je to, že za dôsledok pádu môže podľa analýz požiar, vysoká teplota a následné deformácie.
Škoda, že si tu bolduješ len to, čo sa ti hodí. Ja som od začiatku tvrdil len toto: In each case, the aircraft impacts resulted in severe structural damage, including some localized partial collapse, but did not result in the initiation of global collapse.
Možno som zvolil pre teba zlé slová, keď som napísal:
Dôležitý je ten second event, ktorý vraj zapríčinil pád budov.
K wc7 sa môžme presunúť aj hneď, nesnaž sa odbočiť, aj keď viem, že je to určite nepríjemná záležitosť pre tých, ktorí obhajujú oficiálnu verziu.
Škoda, že si tu bolduješ len to, čo sa ti hodí. Ja som od začiatku tvrdil len toto: In each case, the aircraft impacts resulted in severe structural damage, including some localized partial collapse, but did not result in the initiation of global collapse.
Možno som zvolil pre teba zlé slová, keď som napísal:
Myslel som to tak, resp. som citoval len to, čo hovoril ten odborník vo videu: samotný náraz nehral tú rolu, pre ktorú budovy spadli, konieckoncov, tie budovy na takýto náraz aj boli konštruované, teda aspoň teoreticky.Akurát, že aj samotné oficiálne zdroje priznali vo svojich analýzach, že samotný náraz lietadla nemal žiaden vplyv na pád.
K wc7 sa môžme presunúť aj hneď, nesnaž sa odbočiť, aj keď viem, že je to určite nepríjemná záležitosť pre tých, ktorí obhajujú oficiálnu verziu.
-
Nadeo
Guru wannabe
Tie veze boli stavane presne na to, aby odolali takymto utokom. Ze padne jedna by som nejako uveril, ale ze sa poskladali obdive po sebe uz je troska tazsie na stravenie. Taktiez konstrukcia by bez problemov mala odolat teplote vzniknutej z tych poziarov... (cerpam z videii na youtube, predpokladam ze napises ze je to vsetko vymyslene).
WTC7 neodkladaj, je to totiz hlavny argument a znak toho ze to nebolo vsetko tak ako nas media nakrmili.
WTC7 neodkladaj, je to totiz hlavny argument a znak toho ze to nebolo vsetko tak ako nas media nakrmili.
Nie,nie-bavime sa o dvojickach a ci moze naraz lietadiel sposobit pad mrakodrapov-toto je podstata.Ziadne WTC7 teraz nerozoberaj-prave ty sa snazis odbocit od temy!hughito napísal:Úplne primárne je to, že za dôsledok pádu môže podľa analýz požiar, vysoká teplota a následné deformácie.
Možno som zvolil pre teba zlé slová, keď som napísal: Myslel som to tak, resp. som citoval len to, čo hovoril ten odborník vo videu: samotný náraz nehral tú rolu, pre ktorú budovy spadli, konieckoncov, tie budovy na takýto náraz aj boli konštruované, teda aspoň teoreticky.
K tomu co si napisal-nikde sa nepise ktora zo spominych udalosti nakolko ovplivnila samotny pad-hlavne ze ty vies ze dolezity bol poziar a naraz nemal ziaden vplyv na pad budov.Samotny naraz a vybuch zasadne porusil konstrukciu.Ako vonkajsi obal budovy-jedna cast nosnej konstrukcie,tak aj vnutorne jadro-druha cast nosnej konstrukcie.Toto sa pise v sprave.Dalej sa pise o naslednom poziary ktory narusenu,nerovnomerne zatazenu konstrukciu oslaboval.
Ako som pisal-nechce sa mi tu natahovat o slovicka-uz chapes co som mal na mysli?
Co si myslis teda ty-mohla budova padnut podla scenara ktory je opisany v sprave.Cize Naraz,vybuch,poziar...Poprosim ANO,aleno NIE.
A ak si myslis ze nemohla-napis mi cast spravy,ktora ta nepresvedcila...
Ja sa nesnažím nikam odbočovať, konieckoncov, už tu mám niečo oddiskutované, tak načo by som to aj robil - ja sa len snažím poukázať na to, ako tieto dve veci súvisia, pretože do wtc7 lietadlo nenarazilo a spadlo, zatiaľ čo do Dvojičiek áno. Z logiky veci vyplýva, že musia tvrdiť, že prim hral požiar, ktorý bol základným činiteľom toho, že budova spadla - toto sa musí raziť, lebo je to jediné akceptovateľné pre wtc7. Veď ak by vyhlásili, že napr. ten náraz a následný požiar je v pomere 50:50 vzhľadom na konečný pád, tak to by si pekne zavarili.Nie,nie-bavime sa o dvojickach a ci moze naraz lietadiel sposobit pad mrakodrapov-toto je podstata.Ziadne WTC7 teraz nerozoberaj-prave ty sa snazis odbocit od temy!
Čo sa týka tvojej otázky, nie, náraz lietadiel (ako samotný), pád spôsobiť nemôže. Píše sa to v tej správe, za prvé, za druhé, budovy na to boli konštruované, za tretie, keby to tak bolo, tak tie budovy padnú napr. do pár minút od nárazu.
V správe sa jasne píše, že až požiar a jeho dlhšie pôsobenie, teda cca hodina, spôsobil kolaps budov. Ešte raz, tu sa to píše:
Kód: Vybrať všetko
In each case, the aircraft impacts resulted in severe structural damage, including some localized partial
collapse, but did not result in the initiation of global collapse. In fact, WTC 1 remained standing for a
period of approximately 1 hour and 43 minutes, following the initial impact; WTC 2 remained standing for
approximately 56 minutes following impact.K tvojej otázke:
Kód: Vybrať všetko
Co si myslis teda ty-mohla budova padnut podla scenara ktory je opisany v sprave.Cize Naraz,vybuch,poziar...Poprosim ANO,aleno NIE.A zase sa vrátim k wtc7: ak by sa aj dali prižmúriť oči nad Dvojičkami a ich pádom, tak nad wtc7 nepomôže ani to, to sa jednoducho vymyká všetkým racionálnym vysvetleniam, fyzike a vôbec skúseností ľudí. A keďže je to všetko prepojené, tak už toto samotné istým spôsobom implikuje, že aj s Dvojičkami niečo nebude v poriadku.
Len tak informacne, mas nejako podlozene ze dvojicky boli stavane proti narazu lietadla? Dvojicky mali velmi specificku strukturu totizto. Na to ake to boli vysoke mrakodrapy mali velmi tenke jadro, a velka cast nosnosti bola na tom zavesenom vonkajsom rame. To mi tak intuitivne nepride ako konstrukcia proti narazu lietadla. Mozno nejake mensie, ale ten boeing prakticky prerazil tu budovu.
-
xH4wK
Kazdy spochybnuje oficialnu verziu, ale nikto neprisiel s nejakym rozumnym vysvetlenim ako to skutocne bolo...
Takze dokial neuvidim nejake rozumne a logicke vysvetlenie, tak neuverim ze oficialna verzia je chybna
Takze dokial neuvidim nejake rozumne a logicke vysvetlenie, tak neuverim ze oficialna verzia je chybna
par mesiacov dozadu som tu daval video
dvojicky boli postavene aby vydrzali naraz lietadla ako nehodu a nie priamy zasah lietadla v takmer maximalnej rychlosti
Fakt nie som chodiaca encyklopédia a z takýchto záležitostí si výpisky nerobím, ak ma pamäť neklame, tak k tejto otázke sa vyjadroval jeden zo samotných staviteľov Dvojičiek a bolo to v tom videu, o ktorom sme sa tu bavili.eMPiko napísal:Len tak informacne, mas nejako podlozene ze dvojicky boli stavane proti narazu lietadla? Dvojicky mali velmi specificku strukturu totizto. Na to ake to boli vysoke mrakodrapy mali velmi tenke jadro, a velka cast nosnosti bola na tom zavesenom vonkajsom rame. To mi tak intuitivne nepride ako konstrukcia proti narazu lietadla. Mozno nejake mensie, ale ten boeing prakticky prerazil tu budovu.
Dvojičky boli stavané špecificky - a ? Tým im chceš akože nejak ubrať na "sile" ? Práveže, boli to najmodernejšie budovy doby s najlepšou (a s tým je spojená aj bezpečnosť) technológiou stavania konštrukcie - takisto sa odkazujem na to video, kde o tom hovorili samotní stavitelia.
Teraz neviem či sa mi to iba zdá, ale aj tomu samotnému staviteľovi sa celá ta udalosť moc nepozdávala.