AMD Phenom X4 9650
AMD Phenom X4 9650
Chcel by som spytat ci sa mi oplati kupit tento procesor teraz mam Athlon X2 na taktovany na 3 GHz. Kedze tamten ma 2,3 GHz ale pocul som ze v pohode pojde aj na 3 GHz. Chladic mam AC Freezer13 takze s teplotou by nemal byt problem. Chcel by som ho hlavne kvoli tomu ze je stvorjadro a pasuje na moj socket tym padom nemusim kupovat novu dosku. Tak otazka znie: O kolko % je vykonnejsi?
Re: AMD Phenom X4 9650
Vykonovo to bude iste zlepsenie, ale prve Phenomy neboli vydarene = velka spotreba, teploty, slaby OC potencial. Celkovo nevyhodna kupa aj napriek tomu, ze ide o stvorjadro.
Tak rozmyslam aj nad X4 9950. To uz je lepsie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nieje.
-
GEQQN
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Phenom ani zo srandy, keď tak už Phenom II 
Preco ani zo srandy? Akoze 9950 nie je lepsi ako 9650?
Problem je v tom ze nechcem kupovat novu dosku podporovany socket mam AM2+ a tieto 2 procesory by pasovali na moj socket chladic mam AC Freezer 13 tak nevidim problem.
Problem je v tom ze nechcem kupovat novu dosku podporovany socket mam AM2+ a tieto 2 procesory by pasovali na moj socket chladic mam AC Freezer 13 tak nevidim problem.
isto je ale tu ide o to ze Phenom ako sam o sebe je dost zly procesor...Phenom II to uz je ina rec... a u vacsiny vyrobcov staci update bios a bude ti podporovat aj am3 procesory tak pozri na stranke vyrobcu ktore procesory ma tvoja doska podporovane
Pozeral som AM3 tam neni je tam maximum AM2+ a tu 9950 BE by som mal za 50€ co nie je zla cena nie?
aku to mas dosku?
byt na tvojom mieste by som investoval aj do novej dosky co ale predpokladam nechces takze nemas moc ani na vyber ako toto....len nezabudni update bios
Update najnovsi mam. Kolko by ma vyslo zainvestovat do novej dosky a co radis aky procesor?
podla sucastnej situacie jedine intel..ono sam rozmyslam nad upgradom co najlacnejsim a jedine taka moznost mi padla phenom II 965 s tym ak by som nemenil dosku ktora mi zatial staci .ak by som ale bral dosku tak http://www.alza.sk/zakladne-dosky/socke ... 241215.htm ako zaklad do nie prilis svetlej buducnosti ohladom bulldozerov
Tak keby som bral dosku trebalo by mi aj nove RAMky a tak...o kolko % by mi stupla vykonnost PC s tym 9950? Je to asi pre mna jedine riesenie
Alebo ak by som zainvsetoval trochu tak taky i7 920 by siel? Za 70€ mam teraz ponuku tak ci brat ci nebrat
Alebo ak by som zainvsetoval trochu tak taky i7 920 by siel? Za 70€ mam teraz ponuku tak ci brat ci nebrat
-
GEQQN
Zablokovaný
Na i7 ale zase potrebujes iný socket, v pohode by ti stačil Phenom II x4 840
na ten zas nema podporu cize jedine ten 9950
-
GEQQN
Zablokovaný
Aha ja som myslel že keby uz kupoval aj novú MB ...
no a ide o to ze ak ma investovat do dosky ramiek a procaku tak v dnesnej dobe by som nesiel do amd ale tak to je moj nazor
Takze nakoniec som sa nastval a kupujem novu zostavu s ktorou mi mozte poradit v druhej teme