Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Posilnovanie
Presne tak
sprav tak ako my, ze sme objednavali traja a postovne na hlavu bolo 3€
Re: Posilnovanie
maj vacsi energeticky prijem, nez vydaj. Jednoducho povedane, vela jedzTheSearch napísal:Zdravim vsetkych priznivcov posilky a clenov hojko.
Mam na vas jednu malo prosbu. Poradte mi prosim vas ako priberem na vahe. Lebo som vysoky (teda nizky!) 175cm a mam len ubohych 59kg. A to je uz podvaha! Tak by som rad pribral a uz mi je jedno ci to bude svalova hmota alebo nie. Bol by som rad keby to bolo bez nejakych vyzivovych doplnkov a inych preparatov. Popripade by som too spojil aj s cvicenim. ale hlavne nech je to 100% aby sa vysledky aj niekedy prejavily.
P.S.: Keby bol aj nejaky postup pre cloveka ktory sa prakticky ani nezastavi![]()
Ďakujem.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Coldrain napisal ze sa nema brat protein rovno po treningu (alebo nieco podobne ) ze najprv treba hodit do tela nejaky ten cukor a potom protein. Preco je teda napisane ze sa ma brat protein hned po treningu alebo na lacno ? Nejaka vada ? : )
P.S: nenasiel by sa nejaky stravovaci plan pre aerobne cvicenie ? No teda kickbox, behanie? Podla moznosti nepribrat.
P.S: nenasiel by sa nejaky stravovaci plan pre aerobne cvicenie ? No teda kickbox, behanie? Podla moznosti nepribrat.
Posilnovanie
Ano nema, ma sa brat protak + glukoza alebo gainer...
-
martinez13
Light Professional
no čo ľudia kto si to objedná ako prvý ?
ale nie, teraz vážne, to kto mohol takú kravinu vymyslieť ?!
-
P3Bo
Guru wannabe
toto je z jednej "fun tv" je to vtip : )martinez13 napísal:....!
deti moje... za posledné 2 mesiace som pekne zhodil behaním a kruháčmi 8 kíl, nabral kondičku a tak... čiže spokojnosť... teraz by to chcelo ale nejaký rozumný plán na rysovačku, spojenú s udržaním váhy a miernu objemovku k tomu... predsa len čisto rys na zimu sa nerobí... no proste polopate aby som nepribral žiadne sadlo, ale to čo na sebe mám "premenil" na svaly a niečo k tomu pridal nech nevyzerám ako tajtrlík
videl by som to na 2x do týždňa posilku, 1x gymnastika alebo lezecká stena, nejaké to kardio... rozhodne nechcem brať žiadne doplnky - žiadne proteíny, amináče, kreatín... radšej klasicky kuracie prsia na X spôsobov a tvarohové koktaily...
a hlavne mi ide o to dať prebytočné sadlo dolu z brucha a bokov a vysekať to trocha...
pustí sa niekto do toho? budem vďačný
videl by som to na 2x do týždňa posilku, 1x gymnastika alebo lezecká stena, nejaké to kardio... rozhodne nechcem brať žiadne doplnky - žiadne proteíny, amináče, kreatín... radšej klasicky kuracie prsia na X spôsobov a tvarohové koktaily...
a hlavne mi ide o to dať prebytočné sadlo dolu z brucha a bokov a vysekať to trocha...
Proteín hneď po, ale plus glukóza alebo maltodextrín. Ak by si sa s tým chcel moc piplať, tak daj len glukózu, resp. maltodextrín a proteín až do 20 minút.P3Bo napísal:Coldrain napisal ze sa nema brat protein rovno po treningu (alebo nieco podobne ) ze najprv treba hodit do tela nejaky ten cukor a potom protein. Preco je teda napisane ze sa ma brat protein hned po treningu alebo na lacno ? Nejaka vada ? : )
pusti do coho? do chudnutia s tebou ako moralna podpora, kludne by som do toho s tebou isiel, tiez mam v podstate rovnaky ciel, len nejak nie sa do toho dokopatMaki napísal:deti moje... za posledné 2 mesiace som pekne zhodil behaním a kruháčmi 8 kíl, nabral kondičku a tak... čiže spokojnosť... teraz by to chcelo ale nejaký rozumný plán na rysovačku, spojenú s udržaním váhy a miernu objemovku k tomu... predsa len čisto rys na zimu sa nerobí... no proste polopate aby som nepribral žiadne sadlo, ale to čo na sebe mám "premenil" na svaly a niečo k tomu pridal nech nevyzerám ako tajtrlík
ci si myslel trening? isiel by som klasicke full body, nejake TBT, tam sa namahaju velke svalove skupiny, cize sa spaluje celkom dost kalorii=>celkom dost tuku, ked po tom hodis 20 minut nejake kardio za dva mesiace si ako vymeneny
len väčšina tréningov je písana na 3x posilku do týždňa, bude musieť veľa hľadať / poradiť sa s trénerom
Ahojte, momentálne som skončil Ivanov silový tréning a mi to 100% pomohlo dokonca aj zhyby na široko, na chrbát dokážem spraviť a to až 15 opakovaní
Teraz by ma zaujímal ak poznáte nejaký silový tréning ale s vlastnou váhou ktorý je stavaný na počte opakovaní
Teraz by ma zaujímal ak poznáte nejaký silový tréning ale s vlastnou váhou ktorý je stavaný na počte opakovaní
coldrain: do vypracovania komplexného plánu...
cvičiť na diaľku môžeš so mnou, ale to je tak všetko... TBT vyzerá fajn - môžem to skúsiť, keď ukončím bežeckú sezónu..., ale chcelo by to ešte doladiť jedálniček...
-
mato951
Star
Maki napísal:deti moje... za posledné 2 mesiace som pekne zhodil behaním a kruháčmi 8 kíl, nabral kondičku a tak... čiže spokojnosť... teraz by to chcelo ale nejaký rozumný plán na rysovačku, spojenú s udržaním váhy a miernu objemovku k tomu... predsa len čisto rys na zimu sa nerobí... no proste polopate aby som nepribral žiadne sadlo, ale to čo na sebe mám "premenil" na svaly a niečo k tomu pridal nech nevyzerám ako tajtrlík
Ja ti takto poviem tú kondičku cez zimu asi neudržiš čiže nechaj tak aj rysovačku a chod pekne na objem uvidíš keď sa budeš normálne stravovať tak do sadla pojdeš mininalne a na jar keď začneš trošku skôr behať (nie 2mesiace pred zimou) a rysneš to čo si cez zimu nabral tak do leta budeš mať telo na ktoré letia difčence
2x do týždna posilka je dosť málo
ja viem ako to funguje, ale poznám sa ako som vždy nabral počas objemovky pred zranením... a nikdy som to do leta nevysekal... preto si chcem dať predĺžený rys teraz... čo sa týka toho že 2x posilka... to je teraz nápad... neviem ešte ako mi to bude časovo vychádzať... pred zranením som bol v posilke 4-5x týždenne...
no to nie je nejaka extra veda, ak nechces dietovat napr vlny, proste co najviac bielkovin, minimum sacharidov, vysadit biele pecivo, sladene malinovky, jest 5-6x denne, ziadne hovadiny, ale maso, ryzu, ryby, tvaroh, zeleninu, ked ti treba sladke ovocie...ak chces napriklad zavlnit, tam sa uz ten jedalnicek riasi trosku podrobnejsie, ale myslim, ze ak dodrzis hore uvedene si zahojeny, samozrejme s tou posilkou...celkom fajn sa na tele podpisuje aj plavanieMaki napísal:coldrain: do vypracovania komplexného plánu...cvičiť na diaľku môžeš so mnou, ale to je tak všetko... TBT vyzerá fajn - môžem to skúsiť, keď ukončím bežeckú sezónu..., ale chcelo by to ešte doladiť jedálniček...
hej plávanie som zabudol dopísať... to 1x týždenne už popri behaní a kruháčoch idem... a plánujem samozrejme pokračovať...
no jo... tak vidím, že sa veci nemenia a stále dostávam rovnakú odpoveď z viacerých zdrojov... jedálniček som zmenil už pred polrokom, alkohol total vysadil pred 3 mesiacmi... takže asi stačí pokračovať v tom čo som robil doteraz...
no jo... tak vidím, že sa veci nemenia a stále dostávam rovnakú odpoveď z viacerých zdrojov... jedálniček som zmenil už pred polrokom, alkohol total vysadil pred 3 mesiacmi... takže asi stačí pokračovať v tom čo som robil doteraz...
-
martinez13
Light Professional
tento mesiac je asi prekliaty.. tak dva týždne nemôžem cvičiť lebo mi vyberali znamienka (vo štvrtok idem vybrať štichy), a práve som prišiel od obvodnej, ktorá mi povedala aby som do konca týždňa držal diétu (bolí ma už 3 dni brucho), jestli schudnem ešte jedno kilo menej tak ma picne 
tak tí čo ste v objemovke len pekne jedzte aj za mňa!
Boha mat taketo probelmy som stastny. Schudnes akurat tak vodu a hovna.martinez13 napísal:tento mesiac je asi prekliaty.. tak dva týždne nemôžem cvičiť lebo mi vyberali znamienka (vo štvrtok idem vybrať štichy), a práve som prišiel od obvodnej, ktorá mi povedala aby som do konca týždňa držal diétu (bolí ma už 3 dni brucho), jestli schudnem ešte jedno kilo menej tak ma picne
http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=4539damiamarl napísal:Teraz by ma zaujímal ak poznáte nejaký silový tréning ale s vlastnou váhou ktorý je stavaný na počte opakovaní
alebo nieco komplikovanejsie http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=4509
-
martinez13
Light Professional
hlavne keď som dobral kreatín, teraz by som potreboval práveže najlepšiu stravu a nie diétu
Maki napísal:deti moje... za posledné 2 mesiace som pekne zhodil behaním a kruháčmi 8 kíl, nabral kondičku a tak... čiže spokojnosť... teraz by to chcelo ale nejaký rozumný plán na rysovačku, spojenú s udržaním váhy a miernu objemovku k tomu... predsa len čisto rys na zimu sa nerobí... no proste polopate aby som nepribral žiadne sadlo, ale to čo na sebe mám "premenil" na svaly a niečo k tomu pridal nech nevyzerám ako tajtrlík
uplne odmietas aminace a proteiny, a napriek tomu si myslis ze sa dobre zvladnut ryska??
-nezmysel!
Bez proteinovych napojov to proste nejde, resp. by som chcel vidiet ako sa budes minimalne 3x denne cpat kuracinou- je to proste neprakticke a pre bezneho pracujuceho cloveka iba tazko zrealizovatelne.
A tvaroh je kapitola sama o sebe, ja ho sice tiez dost propagujem aj konzumujem,ale vyznam ma iba
na noc, pred spankom. Ak sa je cez den tak iba spomaluje travenie a povedzme si to narovinu- kazein
ako bielkovina je iba dost tazko vyuzitelna, aj ked patri do zivocisnych bielkovin. Poslednu dobu som experimentoval a zistil ze tvaroh je na naberacku onicom, skor je lepsi do rysky aj to s urcitymi vyhradami.
Vyskusaj napr obdobie ked budes sa cpat namiesto proteinom iba tvarohom, co najviac a potom si to porovnaj s obdobim ked bude cely den do seba liat iba proteiny. Ja som to skusil a je to uplne neporovnatelne, aj co sa tyka travenia ale hlavne aj prirastkou a regeneracie.
Apropo idem prvykrat skusit vajecny protak, vraj je velmi dobry, len sa zle rozmiesava a su z neho
vraj dost brutalne vetry- tak som zvedavy