Zdravím

tak zasa ja a nový problém na krku, jedného pekného večera som sa vybral s priateľkou a kamarátom do TESCA začal sa incident, na moje meno padlo od okoloidúcich 4% spoluobčanov slovné napadnutie, šiel som za ním že mu dohovorím a spýtam sa aký mal na to dôvod, chcel som mu dať takú lajt facku a nejako ma stihol kopnúť do kolena a schmatol ma za ucho, dotrhané, doškriabané ucho, ako ma tak držal som ho hodil o zem a zasa ma chytil za to ucho a prišla bolesť, kamarát ma zdvíhal zo zeme aj s tým chalaniskom ktorý ma nonstop držal, nechcel pustiť a tak som ho kopol do hlavy, no on sa nejako zľakol a zavolal políciu, tak som si odsedel na CPZ asi 10 hodín kým som prišiel na radu, teraz ma obvinili z výtržníctva a ublíženia na zdravý, lekársku pomoc som odmietol z jediného dôvodu, chcel som čo najskôr odtiaľ vypadnúť, tomu chalanovi sa nič nestalo okrem rozšliapnutých okuliarov ktoré netuším kto mu pristupil, neviete čo z toho môžem mať ? dnes mi vyšetrovateľka povedala že môžem dostať 3 roky (ten najhorší prípad) potom podmienku alebo pokutu, že to posunie prokurátorovi.. máte s tým skúsenosti ?
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2011, 21:52)
ešte jedna dôležitá infoška, zatiaľ nemám žiadny zápis v registry trestov a som čistý ...až na toto