Zrusenie poistky - prefoteny technicak ?
-
ultimate222
Light Star
Zrusenie poistky - prefoteny technicak ?
Kupil som auto asi pred troma mesiacmi a predchadazjuci majitel mi teraz volal, ze potrebuje odo mna prefoteny technicak lebo, ze mu uz druhy mesiac prislo aby zaplatil poistku, a ze ju chce zrusit.
No nejak sa mi to nezda, predtym hovoril, ze poistku ide zrusit a az po dvoch mesiacoch zisti, ze nie je zrusena ? Treba fakt na zrusenie poistky prefoteny technicak auta, ktore on predal a teraz ho mam ja prihlasene ? ... nemoze nic spravit s tym mojim technicakom kebyze mu ho poslem prefoteny ? Nejak ho zneuzit ?
No nejak sa mi to nezda, predtym hovoril, ze poistku ide zrusit a az po dvoch mesiacoch zisti, ze nie je zrusena ? Treba fakt na zrusenie poistky prefoteny technicak auta, ktore on predal a teraz ho mam ja prihlasene ? ... nemoze nic spravit s tym mojim technicakom kebyze mu ho poslem prefoteny ? Nejak ho zneuzit ?
-
Achmed
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zrusenie poistky - prefoteny technicak ?
áno treba poisťovne si ho vyžadujú
-
ultimate222
Light Star
ale tento uz moj ? Nemal on odniest do poistovne ten, na ktorom bolo vyznacene, ze sa ide prehlasit auto, cize bol perom skrtnuty prvy majitel a bol som tam zapisany ja ?
Moze to neja kzneucit ze bude mat technicak od mojho auta ?
Moze to neja kzneucit ze bude mat technicak od mojho auta ?
tak chod do poistovne s nim a ano mal to vybavit hned
-
Achmed
Light Expert
tvoj nie mal tam odniesť ten kde bol preškrtnutý pôvodný maitel auta
-
ultimate222
Light Star
no ved to, ze on chce teraz moj a neviem ci mu ho mam poslat alebo nie, sa bojim, ze je to nejaky spekulant, ci to nemoze nejak zneuzit ked bude mat moj technicak
// do poistovne s nim neviem ist
// do poistovne s nim neviem ist
-
p4ra
Redeemer
Ked chces, aby ho odhlasil on zo zakonnej poistky, tak ano, potrebuje technicky preukaz, na ktorom je uvedeny novy majitel vozidla, teda ty. Pred tyzdnom som to riesil prave preto, ze som predal svoju Octaviu a chcem zrusit zakonnu, no poistovna si vypytala tento papier, tak som sa musel spojit s majitelom mojho byvaleho auta a on mi odfotil technicak, kde som preskrtnuty ja a je zapisany on.
-
ultimate222
Light Star
lenze ja uz nemam ten, kde je on preskrtnuty a som zapisany ja ... preto neviem ci mu poslat ten moj terajsi technicak
-
p4ra
Redeemer
Tak si sprav fotokopiu toho svojho a posli mu. Original mu samozrejme neposielaj.
-
ultimate222
Light Star
no ved jedine kopiu ... aj ked mal som odfoteny v mobile ten technicak kde bol preskrtnuty majitel ale uz som to vymazal