toto sa mi zda ako skvele riesenie - jednoducho tam nechodit, ucit sa sam, nasledne komisionalky a nanajvys (pre menej sikovnych ohladom zhanania ospravedlneniek) zhorsena znamka zo spravania kvoli neospr. hodinam - co je v maturitnom rocniku naozaj irelevantne...mirak2 napísal:u nas sme riesili problemy s anglictinarkou ignoraciou predmetu a ziadanie o komisionalne preskusanie. HROMADNYM.
Co so zlou profesorkou???
-
javatar
Hardcore addict
Re: Co so zlou profesorkou???
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...prečo nechodiť? Chodiť, ale ignorovať...možno tváriť sa že dávam pozor, ale pri odpovedi "poprosím 5, ďakujem"...a potom hromadne na konci roka požiadať o komisionálky...ak tam každý dostane lepšiu ako 4, pričom v klasáku budú samé 5, tak asi vedeniu docvakne, ako sa veci majú...
-
javatar
Hardcore addict
to mi pride ako drazdit hada bosou nohou... naco ju provokovat a nicit si nervy?
navyse pri istom % vymeskanych hodin si o komisionalky ziadat nemusia...
navyse pri istom % vymeskanych hodin si o komisionalky ziadat nemusia...
-
mirak2
Hardcore addict
my sme boli zvyknuti, ze prisla profka a pri odomykani ucebne na mna a dalsich 3-4 pozrela a povedala, ze ani nemusite vojst...nasledne ked skusala povedala niecije meno, zdvihla oci od svojho diarika, zamrmlala "nenachadza sa, pat" a isla dalej
bolo to fajn az dokym sme na chodbe pri flakani sa nestretli triednu... (je skutocne zaujimave, ze takymto systemom som ja osobne mal 5 na vysvedceni iba raz - a aj to som sa vykaslal na komisionalky)
V prvom rade je treba povedat ze ktokolvek tu navrhoval drzat hubu a krok by si mal dat poriadne zaucho - to je fakt skvely pristup do zivota.
V druhom rade musim dat tentokrat qwertymu za pravdu, v kazdej skole sa najdu podobne typy doslova mentalne narusenych ucitelov, kazdopadne som pri otvorenom konflikte trieda vs. ucitel este ucitela vyhrat nevidel. Ani som o tom nepocul. Je to len o tom ako velmi mu to ako trieda dokazete dat pocitit. Ked som este chodil na gympel tak to moja trieda zvladala dokonale, nebolo to o tom ze by sme boli hovada, ale pri prvych znamkach podobne choreho pristupu sme dali ucitelovi hned vediet ze to takto nepojde a bol pokoj. Nechapem v ktorom vesmire sa ma 30 clenny kolektiv bat jedinca, ved to je na smiech...
V druhom rade musim dat tentokrat qwertymu za pravdu, v kazdej skole sa najdu podobne typy doslova mentalne narusenych ucitelov, kazdopadne som pri otvorenom konflikte trieda vs. ucitel este ucitela vyhrat nevidel. Ani som o tom nepocul. Je to len o tom ako velmi mu to ako trieda dokazete dat pocitit. Ked som este chodil na gympel tak to moja trieda zvladala dokonale, nebolo to o tom ze by sme boli hovada, ale pri prvych znamkach podobne choreho pristupu sme dali ucitelovi hned vediet ze to takto nepojde a bol pokoj. Nechapem v ktorom vesmire sa ma 30 clenny kolektiv bat jedinca, ved to je na smiech...
Tak tak, v kolektíve je sila a platí to vždy a všade, aj pre iné aspekty života. Ale je snaha o nejakú spoločnú triednu dohodu, tak je treba si dať pozor na "štrajkokazov." Je rozumné počítať s tým, že sa nájde nejaký priposranec, alebo viaceré a tí môžu relatívne strhnúť aj viacerých menej "radikálnych." Ale to je skôr možné na ZŠ, na SŠ už takéto predposraté prístupy moc nevidno.
Ved to staci povedat rodicom a na najblizsej triednej hodine, alebo pripadne aj skor sa na nu hromadne stazovat a ona MUSI ustupit. My sme mali na strednej fyzikara takeho kktka a tiez sa nam nepacilo ako nas ucil, rodicia to tlmocili nasej triednej a ta asi jemu - odvtedy bol ten pristup iny, lepsi.
A ked sa bude zubami nechtami drzat, tak ako tu uz niekto spomenul ignorujte tie hodiny a dajte si na konci komisionalky.
A ked sa bude zubami nechtami drzat, tak ako tu uz niekto spomenul ignorujte tie hodiny a dajte si na konci komisionalky.
Myslím, že tu pomôžu iba hromadné a stále sťažnosti, tak isto aj s rodičmi... Síce som sa ja osobne s tým problémom nestretol, no bývali spolužiak zo ZŠ takto odvolal učiteľku. Vraj veľa rodičov na rodičovskom povedali, že ju nechcú za triednu a aby ich učila SJ, riaditeľ priniesol papier a každý sa podpísal, kto ju chcel odvolať a podľa toho sa rozhodlo...
Ale to asi záleží od riaditeľa, ak s tým nič nechce spraviť, tak ani nespraví
Ale to asi záleží od riaditeľa, ak s tým nič nechce spraviť, tak ani nespraví
No ak to teda myslíte vážne a chcete sa do toho pustiť tak vám radím to spraviť čisto cez rodičov. Musíte zmobilizovať čo najviac rodičov a nech oni prevezmú iniciatívu. Ideálne aj s iných tried aby sa to nabalilo a škola to nemohla jednoducho ignorovať. Ak sa vám toto podarí tak sa jej zbavíte bez problémov.
-
L.A.M.E
Medium Star
neviem kde to zaradit ale tak týka sa to aj profky mam problem ze znamky som tento polrok mal ake som mal a priemerovo mi to vyslo 4,3 co je podla ma 4 co by som daklo predýchal aj ked vsetky zle znamky su z jedneho uciva ale problem je stým že mi chce data 5 v maturitnom ročníku je moze aby ma nenechala prpustit k mature ? alebo co mam od toho čakať ???
-
Grim
Darca
...ak je tá známka zo slovenčiny, tak ti ju dala právom a nieje ona zlá profesorka, ale ty si zlý žiak...čakať by si od toho mal asi toľko, že bez ohľadu na to, akú známku ti dá, už len pre svoje vlastné dobro by si sa mal začať učiť...
-
L.A.M.E
Medium Star
tu neslo o to ze sa ja neucim nikdy som nemal takýto problem polka triedy prechadza na 4 no mne ju nechce dat ... a ide o znamku z účtovnictva (sme rozdeleny 2 skupiny) moje znamky do teraz boli 2-3...Grim napísal:...ak je tá známka zo slovenčiny, tak ti ju dala právom a nieje ona zlá profesorka, ale ty si zlý žiak...čakať by si od toho mal asi toľko, že bez ohľadu na to, akú známku ti dá, už len pre svoje vlastné dobro by si sa mal začať učiť...
-
Grim
Darca
...a ty niesi rád, že ťa takto motivuje?...
-
L.A.M.E
Medium Star
tak motivovat sa daj aj inak a nie tým ze ma stresuje .... clovek sa v stresoch ani kludne nevy*ereGrim napísal:...a ty niesi rád, že ťa takto motivuje?...
-
senator8008
Light Star
Grim napísal:...a ty niesi rád, že ťa takto motivuje?...
Toto myslíš vážne? V maturitnom ročníku? Toto nieje o motivácii, chlapec sa už teší, že vypadne zo strednej a ona mu dá 5? To ho skôr celkom odradí ako motivuje. Motivovať ho mala tie štyri roky, čo ho učila a nie teraz.
-
Grim
Darca
...takže teraz preto, že sa všetci tešia že už vypadnú im z milosti podávame štvorky?...no kam tento svet speje?...ja som sa zhodou okolností nachádzal v úplne rovnakej situácii, s tým rozdielom, že moja 5 mala byť z matematiky...vtedy som sa naučil tak ako ešte nikdy a dostal som 4...za dva dni som sa naučil učivo z celého polroka...ale závisí to od toho, ako sa k tomu človek postaví...želám veľa úspechov v živote (aj keď si myslím, že s takýmto prístupom k výzvam ich veľa nebude)...
-
senator8008
Light Star
Nie, no ty tu píšeš o motivovaní a toto motivácia určite nieje, takisto ide o to, že bude maturovať, teda sa potrebuje sústrediť na určité predmety. Keďže mu vychádza z tohoto predmetu 4,3 tak z neho pravdepodobne maturovať nepôjde. Tu ide iba o to, či je učiteľka sviňa a naozaj mu ju dá alebo ho chce len postrašiť. Takisto neviem širšie okolnosti, či náhodou na ňu nebol L.A.M.E drzý alebo podobne. Ak bol, tak si tu 5 zaslúži, no nemá to nič spoločné s motiváciou, je to iba pomsta. Ak si si všimol nikde v predchádzajúcom príspevku som nenapísal, či to je správne alebo nie, no s motiváciou to nemá naozaj nič spoločné.Grim napísal:...takže teraz preto, že sa všetci tešia že už vypadnú im z milosti podávame štvorky?
Aj ja som pár takýchto situácii zažil, no vždy išlo o to, že som si bol vedomý, že je to iba moja chyba, skrátka takýmto typom učiteľov(určite si spoznal nejakého zákerného) som na to nikdy nedal šancu. Keďže som iba lenivý a nie arogantný, tak mi každá učiteľka dala opravnú šancu(našťastie). No neviem koľko mám ja spoločného s L.A.M.E-om keďže ja som si vedomý tým, kto tieto bezsenné noci(cez ktoré sa človek musí naučiť polročné učivo od nuly) spôsobil, teda ja.Grim napísal:ja som sa zhodou okolností nachádzal v úplne rovnakej situácii, s tým rozdielom, že moja 5 mala byť z matematiky...vtedy som sa naučil tak ako ešte nikdy a dostal som 4...za dva dni som sa naučil učivo z celého polroka...ale závisí to od toho, ako sa k tomu človek postaví...želám veľa úspechov v živote (aj keď si myslím, že s takýmto prístupom k výzvam ich veľa nebude)...
-
L.A.M.E
Medium Star
no u man to je podobne nikdy niesom arogantny ale niekedy pridu aj chvile ked ucivo nechapes alebo proste robis iste chyby ktoré si nedokážes opravit a prehliadaš ich ako to je v mojom prípade ale naštastie po noci ktoréj som nespal ani 1 minutu som spravil polročný test na 1 a tak pochopila ze 5 mi nemoze dat a uzavrela mi to a bohuzial 2 aj 3 ročník z ucta sme nemali problém nikto z triedy ako nahle sme dostali inu profku všetko sa zmenil aj ,,biflošky,, presli pol rok 4 taku na ičný chlp popripade znamka rapidne klesla aj o 2 stupne cize 4 ročnikom sme si dosrali znamkou (wtf) a mat solovku z ucta 4 je asi dost divne nemyslite ?.. something is wrong ... a nemyslim si ze chyba je len v nas ... pripúštam neboli sme nikdy vzorní a vzdy pripravení ale to nesposoby taketo známky a bohuzial maturujem stoho ale nastastie nie z uciva s ktorého som skoro pohorel ale takého ktoré mi nerobí takýto problem. a ked ide o tú motivaciu strachovat sa ze co bude asi nieje najlepší liek a odpustit zlu známku a potom odvolat svoje slovo sa mi zdá tiez divne ked uz nieco poviem mam si stát za tím to sa vraví uz dlho a nie ked mate znamky 2,2/3 a pride necakana pisomka (utorok po vianociach) je asi jasne ze kazdy bude vygumovaný a nie nauceny na predmety.. niekto si neuvedomuje ze niekedy treba proste vypnut. a od toho momentu sa to smonou vlieklo az na tuto krajnú situáciu....(gramatika je moj kamen úrazu tak pardon za chyby od ZSsenator8008 napísal: Nie, no ty tu píšeš o motivovaní a toto motivácia určite nieje, takisto ide o to, že bude maturovať, teda sa potrebuje sústrediť na určité predmety. Keďže mu vychádza z tohoto predmetu 4,3 tak z neho pravdepodobne maturovať nepôjde. Tu ide iba o to, či je učiteľka sviňa a naozaj mu ju dá alebo ho chce len postrašiť. Takisto neviem širšie okolnosti, či náhodou na ňu nebol L.A.M.E drzý alebo podobne. Ak bol, tak si tu 5 zaslúži, no nemá to nič spoločné s motiváciou, je to iba pomsta. Ak si si všimol nikde v predchádzajúcom príspevku som nenapísal, či to je správne alebo nie, no s motiváciou to nemá naozaj nič spoločné.
Aj ja som pár takýchto situácii zažil, no vždy išlo o to, že som si bol vedomý, že je to iba moja chyba, skrátka takýmto typom učiteľov(určite si spoznal nejakého zákerného) som na to nikdy nedal šancu. Keďže som iba lenivý a nie arogantný, tak mi každá učiteľka dala opravnú šancu(našťastie). No neviem koľko mám ja spoločného s L.A.M.E-om keďže ja som si vedomý tým, kto tieto bezsenné noci(cez ktoré sa človek musí naučiť polročné učivo od nuly) spôsobil, teda ja.
-
Puffo
Medium Expert
na hotelovke v kežmarku som si aj ja odžil svoje, tu jedine pomôže zaťať zuby a nejak to vydržať.. vela šťastia wrtulka
)