Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
xixo22 na NS mi to nerobilo
pri tom reinstal steamu si si robila zalohu? alebo nanovo tahala?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skus si este dat povodny neupravovany config, pripadne kedze vyzera, ze to ma problem so steamom, skus vypnut overlay pri hre (Settings -> In-Game -> odskrtnut Enable Steam Community In-Game)
xixo22 nemala som ziadnu zalohu.
HERO steam v hre mam vypnuty a config som skusala mazat aj menit a nic
HERO steam v hre mam vypnuty a config som skusala mazat aj menit a nic
Zdravím ľudia
Mám tu jeden problém. Vytváram server podľa tohto návodu http://csko.sk/windows-hlds/126 , ale pri pokuse o spustenie mi to napíše Unable to initialize steam. našiel som že mám v textovom súbore prepísať číslo 10 na 70, ale nefunguje to. Neviem čo s tým, prosím o radu. Napadlo ma či tá 70-ka nieje pre staršiu verziu kedže toto ide cez HLDS UpdateTool.
Mám tu jeden problém. Vytváram server podľa tohto návodu http://csko.sk/windows-hlds/126 , ale pri pokuse o spustenie mi to napíše Unable to initialize steam. našiel som že mám v textovom súbore prepísať číslo 10 na 70, ale nefunguje to. Neviem čo s tým, prosím o radu. Napadlo ma či tá 70-ka nieje pre staršiu verziu kedže toto ide cez HLDS UpdateTool.
ahoj hladám nejakého majstra ktorí to vie z putty debian
na cs1.6 že by mi pomohol je to hosting pipni
za odmenu by som mu dal admina 
Zdravim Vas, uz dlhsiu dobu sa pokusam CS-ko pustit v rozliseni 1366x768 co je asi standardne Notebookove rozlisenie. Notebook mam Dell inspirion n5010, grafika ati 5650 . Nemate s tym ziadne skusenosti ? Dik vopred
-
lekoklatik
VIP
nastav si na miesto standart 4:3, widescreen 16:9
//aha tak ako pozerám tak tam je potom možnosť len 1280 x 720
ale našiel som
+ http://www.ehow.com/how_8463356_1366-76 ... ke-16.html
skús
//aha tak ako pozerám tak tam je potom možnosť len 1280 x 720
ale našiel som
+ http://www.ehow.com/how_8463356_1366-76 ... ke-16.html
skús
Aj to som skusal, ale mne sa to neda proste zmenit na taky mode ze widescreen je to sede policko.... Aj v steame som vselico skusal, napisat priamo parameter s akym to spustit a nic
-
lekoklatik
VIP
aké máš renderovanie? OpenGL?
fuha tak teraz neviem co je to to rendevovanie, a opengl? myslis verziu, neviem ti povedat. Kde to najdem ? dakde vo vlastnostiach grafiky? alebo jej ovladaca?
-
lekoklatik
VIP
jaaj tak, no jasne to mam OpenGL.
-
GEQQN
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Nejaky command aby som videl radar aj pri specte ?? Aby som vedel že či mám niekomu potom nadávať že prečo nejde pre bombu 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to sa ziadnym dovolenym sposobom spravit neda
Čaute neviete mi povedať že ako si dať banner do tabulky pripajania na server?
ked sa niekedy napojim na nejaky cudzi server tak mi tak hodi ich banner a videl som aj take obrazky takže isť tu musi len neviem ako
ked sa niekedy napojim na nejaky cudzi server tak mi tak hodi ich banner a videl som aj take obrazky takže isť tu musi len neviem ako
dá sa tam dať iný banner lenže je ti to k ničomu, pretože keď sa pripojíš na iný server ajtak sa ti to zmení na banner tohto servrumuranec3 napísal:Čaute neviete mi povedať že ako si dať banner do tabulky pripajania na server?
a neviem kde si videl tie obrázky lebo podľa mňa to bola nejaká hlúposť
skus si dať nejaky poľsky alebo rusky server oni to maju dosť často alebo proste si daj server od onhost.eu oni to maju tiež 
Caute poradili by ste mi kde by som nasiel patch ktory mi aktualizuje vsetko na najnovsi patch bez potreby instalacie/hladania predoslych patchov lebo mam pocit ze patch v18 je uz dost stary