Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa Fabo »

Pockaj, galaxy nexus = nexus prime? Lebo minimalne podla obrazkov nevyzera
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Mne co na tom vadi je ze to bude este vacsia tehla nez SGS2. O centimeter viac na vysku a tiez pribudne asi 3 mm na sirku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Fabo: Pravdepodobne. A asi tri verzie dokonca, Prime, Galaxy Nexus (alebo bohvie ako to nazvú) a Prime pre LTE. A potom ešte čosi od Samsungu a neviem či nepredstavia aj to nové HTC. Bordel jak v tanku, ale tak ráno uvidíme (do 3.30AM sa mi fakt čakať nechce a zajtra musím do školy).

rochedo: Mne to viac ako vyhovuje, aj tak to chcem na médiá...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Na media by som asi skor kupil tablet
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja tablet nepotrebujem, mám dva v práci, je to hovädné a nedá sa s tým telefonovať. Nepotrebujem so sebou nosiť 10 rôznych gadgetov :) Ale k veci - ten Nexus Prime je letdown, tak ako iPhone 4S. Čakal som trochu lepšie specs, len z princípu jeden rok starý SoC (hoci vraj ten PoweVR je nataktovaný, ale čo z toho) a väčší display to nezachraňuje. Plus, nepáči sa mi dizajn.

Takže to predsa len vidím na trochu čakania na Galaxy SII HD. Ponúka viac a je krajší...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Suhlasim, okrem displeja ma na nom tiez nic extra nechytilo. Ved to uz aj SGS2 ma lepsie specifikacie az na ten displej. Dizajn je v podstate rovnaky ako Nexus S.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pridavam sa, novy nexus je sklamanim aj pre mna. Ale ICS sa mi paci.

V hre teda u mna ostava MIUI phone a pridala sa motorola Droid RAZR (alebo pripadne Droid3/Milestone3). V dobe kupy na to uz hadam bude ICS.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

Caute, kamarat by chcel preinstalovat svoj telefon lebo uz ho ma nejaku chvilu a zacinaju sa objavovat problemy ako mrznutie/zasekavanie sa pri odblokovani/otvorenie niecoho uplne ineho ako klikol, atd....
kedze sa v tom nevyzna, obratil sa na mna (neviem preco, ked ani ja sa v tom nevyznam :) ), tak som sa pokusil nieco vygooglit a naskytol sa mi tento navod http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1104108 len sam si nie som isty, ci je to to spravne na jeho problem

ma Sony Ericsson Xperia X10

dakujem za pomoc
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak nech ho resetuje, vsetky lagy a mrznutia zmiznu. je to v nastaveniach telefonu
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ja neviem, mne povedal ze mam hladat preinstalovanie androida, tak som hladal to :) cize vravis, ze staci aby dal resetovat telefon do povodneho stavu a vsetko by malo byt ok? ale dajme tomu, ze by mu to pretrvavalo, alebo by to chcel za kazdu cenu preinstalovat tak mam postupovat podla tohoto navodu?

+ co vsetko sa odstrani, ked da len to resetovanie? urcite to musi mat nejake nasledky alebo znefunkcnenie niecoho co bolo dodatocne tam dane
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak odstrania sa vsetky aplikacie, kontakty a smsky. vsetko si mozes zalohovat
ano som si isty, ze to pomoze a ak by velmi chcel preinstalovat tak je to dobry navod
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Cawko rozmyslam nad rootom no potreboval by som vaic info co vsetko mi to spravy z telefonom mam se xperia neo
Robi sa to lahko ? kde najdem potrebne veci na root, da sa to potom jednoducho odstranit ? Dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pravidlo číslo jedna rootovania znie: "nerootuj kým to vyslovene nepotrebuješ". Možno by si sa nad tým mal zamyslieť, lebo môžeš stratiť viac ako získať ak sa ti nepodarí
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Robí sa to ľahko, získaš tým napríklad odstránenie reklám (ad free) alebo odinštalovanie systémových aplikácií (titanium backup) ... jedným klikom som mal root. Použil som z4 root priamo z telefónu len ako pozerám zmizol z marketu. Môžeš ho pohľadať niekde inde
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Root neznamená automaticky custom ROM. Rootnuť sa dá aj pôvodná ROMka, vcelku jednoducho buď cez spomínaný z4root alebo cez počítač cez Super One Click.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave mi ho doniesol kurier :)
//fotene Galaxy S II-kou
Prílohy
2011-10-24%2012.56.jpg
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak šup-šup do neho a napisat dojmy :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Pouzivam ho len par hodin, cize zatial len prve dojmy:

Telefon je perfektne spracovany. Konstrukcia na jednicku. Vsetko pekne masivne drzi pohromade. Ziadne znamky toho ze by sa casom kryt uvolnil alebo nieco take. Akurat ze telefon vazi trochu viac nez bezne mobily. Aj oproti 3GS to ma viacej gramov.
Displej tam mam SLCD. Ale co som mal moznost testovat Super Amoled+ tak ja osobne viacej preferujem bledsie farby, ktore zobrazuje LCD panel. Cize s displejom som spokojny. Oproti iPhone 3GS, fakt pekny pokrok.
Trochu na co si musim zvyknut to je velkost telefonu a senzorove tlacitka. Pri 3GS-ku som si uz zvykol na kompaktne rozmery aj kvoli mensiemu displeju. Ale to je snad len otazka casu a postupne si na to zvyknem.

Android to je kapitola sama o sebe. Zatial si len zvykam na nove prostredie a ovladanie. Cisty Android mi vyhovuje, kedze tie graf. nadstavby ktore ponuka HTC alebo Samsung ma nikdy nejako nedokazali zaujat.
Aj ked ma telefon uz slabsie specifikacie, tak vsetko sa hybe uplne plunylo. Aplikacie sa nacitavaju rychlo, cize zatial som so systemom nemal ziadne problemy.
Zatial to vyzera ze aj vydzr bude slusna. V recenziach spominali ze v pohode sa da dostat na 2 dni. Nabijal som ho okolo obeda a zatial mam stale 41% a to napriek tomu ze sa s nim v podstate cely den hrajem. Nastavujem si veci, skusal som nejake hry. Wifi cely den, youtube, hudba a ostatne veci. Takze zatial ma bateria +1.

Prve dojmy su pozitivne. Android prijemne prekvapil a neviem ci o par mesiacov sa vobec vratim ku Apple. Uvidime. :)

Ak Vas nieco zaujima ohladom toho telefonu, tak sa kludne pytajte.
Najrpv som sa ho tiez bal objednat. Najmä kvoli ohlasom co som cital na nete ze Wifi-na je v telefone katastrofa a ze ma kratky dosah. Ale co som ho dneska testoval tak mozem povedat ze dosah wifiny je cca na rovnakej urovni ako to bolo s iPhone 3GS. Takze som rad ze to ide v poriadku, kedze nemam predplateny mobilny internet a som zavisly od Wifi pripojenia.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Viete mi poradit daky dobry soft na GPS navigaciu? V orange mi poradili Sygic, ze sa napaja na siet, takze je zadarmo.. inak ak by som sa cez net napajal, tak by mi zralo megabajty... Mate niekto skusenosti s nim alebo mate nieco lepsie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Meken: Precitaj si temy o GPS, ktore su tu uz. Je tu nejedna tema o GPS navigacii pre mobil. Sygic ma moznost stiahnut mapy a pracuje plnohodnotne offline bez pouzitia internetu. V Orange o tom vedia bacov fas.
Napísať odpoveď