Ako na hromadny email?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Ako na hromadny email?

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Vsimol som si ze na slovenskom portali azet chodia reklamne emaily pod hlavickou @gmail.com
Tak ako vsetci co citate tento topic, vieme ze gmail.com by nedovolil hromadne zasielat emaily v obrovskom mnozstve.
Mne dosla reklama na nejaku firmu ktora vlastni izmael.eu eshop.
Ten clovek si robi reklamu na svoj eshop uplne zdarma a to spamom.

Na konci emailu bol odkaz na neodoberanie tychto sprav a odkaz bol na tento web http://feidias.szm.com/?zrus.php a dalej si uz nepamatam. Ak si otvorite stranku pod index.php uvidite celkom sikovnu app.
Ak stlacite tlacitko nahrat emaily spravi import skade.. asi z azetu. Do tych dvoch policok sa ma vpisat nieco, na co som neprisiel. Asi cislice. Potom ked to potvrdite zacne stranka spamovat. Zda sa ze emaily odchadzaju zo servera szm.com ten asi nema spickove zabezpecenie proti zasielanim spamu. Potom ak sa to doruci tak to dorucuje pod emailom @gmail.com

Ja by som sa chcel opytat ma niekto nejaky napad ako taketo nieco rozbehat? Nemyslim na marketingove aktivity ale dalo by sa na nieco ine...

Mna by zaujimalo ci je narocne zabehnut takuto app ako je na tej stranke. Ma niekto s takymto niecim skusenosti? Dakujem za odpovede.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako na hromadny email?

Príspevok od používateľa audiotrack »

jednoduchy php skript. Nelegalne aktivity tu ale nepodporujeme
Napísať odpoveď