Programátorský kútik: prejavte sa!
-
reDo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Programátorský kútik: prejavte sa!
asi 3 roky aj s prestavkami, diky
Apple Eater
Tak po case som daco nacmaral, je to taka hovadinka, moja prva hra.. Nieco na styl hadika, mas kocku a musis zbierat ovocie. Su 2 druhy ovoci - zelene jablcko a cervene jablcko. Sanca, ze dostanete cervene je 1:10, ale zato za zelene je len 1 skore, za cervene 5 skore. Na zjedenie 1 jablcka mate 5 sekund, no kazdym zjedenim sa cas krati o 50ms, teda za 10jablcok uz mame o pol sekundy menej. Najviac sa teda da zjest tusim 100 jablcok, no je len nahoda, kolko cervenych vam padne, a ci vobec 100 date, pretoze ked na to budete mat cas 50ms, je to mala pravdepodobnost
Tak pome, poskusajte to a napiste aj nejaky ten vas rekord
Ovladanie WASD, jazyk pascal, IDE delphi...
tl;dr zerte jablcka
// pre -: ani to nema byt hadik, precitaj si to znova a pozorne
Tak po case som daco nacmaral, je to taka hovadinka, moja prva hra.. Nieco na styl hadika, mas kocku a musis zbierat ovocie. Su 2 druhy ovoci - zelene jablcko a cervene jablcko. Sanca, ze dostanete cervene je 1:10, ale zato za zelene je len 1 skore, za cervene 5 skore. Na zjedenie 1 jablcka mate 5 sekund, no kazdym zjedenim sa cas krati o 50ms, teda za 10jablcok uz mame o pol sekundy menej. Najviac sa teda da zjest tusim 100 jablcok, no je len nahoda, kolko cervenych vam padne, a ci vobec 100 date, pretoze ked na to budete mat cas 50ms, je to mala pravdepodobnost
Tak pome, poskusajte to a napiste aj nejaky ten vas rekord
Ovladanie WASD, jazyk pascal, IDE delphi...
tl;dr zerte jablcka
// pre -: ani to nema byt hadik, precitaj si to znova a pozorne
- Prílohy
-
- AppleEater.zip
- (197.24 KiB) 113 stiahnutí
Moj prvy program ktory aj funguje dobre, zatial iba vo verzii 1. Skuste si to.
Napisane v jazyku Pascal v Notepad++, Použito 9618 znakov
Ovladanie:
šipky, m a enter
Chyby v1:
-Nema hranice - mozete vyst z programu a potom robi cudne tvari
-Ak stlacis sipku v navode alebo info zobrazi sa posuvnik
-Mozes dat kreslenie (m) aj ked je zapnuty navod alebo info a kreslit na neho
Chyby su us opravene vo verzii v1.1 ale sem dam az 2.0
Napisane v jazyku Pascal v Notepad++, Použito 9618 znakov
Ovladanie:
šipky, m a enter
Chyby v1:
-Nema hranice - mozete vyst z programu a potom robi cudne tvari
-Ak stlacis sipku v navode alebo info zobrazi sa posuvnik
-Mozes dat kreslenie (m) aj ked je zapnuty navod alebo info a kreslit na neho
Chyby su us opravene vo verzii v1.1 ale sem dam az 2.0
- Prílohy
-
- kreslenieprehojko.rar
- (15.46 KiB) 89 stiahnutí
-
harrison314
Hardcore addict
Nudu som prekonával dvoma menšími projektami:
Textová kalkulačka (C# 3.5 + lua, Windows ): http://mytools.hustej.net/ukazka/d/monada.zip
a
Dačo na hranie sa z evolučnými algoritmami (C# 4.0 + C++, multiplatformové ) http://mytools.hustej.net/ukazka/d/tsp_solver_ea.zip
Ani jeden program nie je dokonalý , ale robil som ich iba z nudy. V budúcnosti plánujem pokračovať na vývoji Kalkulačky najme knižnicu pre prácu z veľkými číslami.
Textová kalkulačka (C# 3.5 + lua, Windows ): http://mytools.hustej.net/ukazka/d/monada.zip
a
Dačo na hranie sa z evolučnými algoritmami (C# 4.0 + C++, multiplatformové ) http://mytools.hustej.net/ukazka/d/tsp_solver_ea.zip
Ani jeden program nie je dokonalý , ale robil som ich iba z nudy. V budúcnosti plánujem pokračovať na vývoji Kalkulačky najme knižnicu pre prácu z veľkými číslami.
-
manager666
Star
Countdown of new series
-widget na plochu pre seriálových nadšencov/nedočkavcov
Aplikácia odpočítava dobu do vysielania seriálov. V deň vysielania zobrazuje, ze bol odvysielaný nový diel a na druhý deň automaticky odpočítava dobu do odvysielania ďalšej časti.
V rámci nastavení je možné nastaviť farbu, typ písma, priehľadnosť a zapnúť/vypnúť funkcionalitu zisťovania dátumov z internetu.
Zisťovanie dátumov z internetu prebieha iba pri štarte aplikácie a je vykonávané paralelne pre každý záznam s vloženou url adresou.
Využívaný je server IMDb, teda url adresa musí byť tvaru http://www.imdb.com/title/ttXXXXXXX/episodes, kde X je číslo.
Súčasná verzia: 2.0.0.0
Prerekvizity: .NET Framework 3.0+
Využitá technológia: WPF
Programovací jazyk: C#
Licencia: freeware
-widget na plochu pre seriálových nadšencov/nedočkavcov
Aplikácia odpočítava dobu do vysielania seriálov. V deň vysielania zobrazuje, ze bol odvysielaný nový diel a na druhý deň automaticky odpočítava dobu do odvysielania ďalšej časti.
V rámci nastavení je možné nastaviť farbu, typ písma, priehľadnosť a zapnúť/vypnúť funkcionalitu zisťovania dátumov z internetu.
Zisťovanie dátumov z internetu prebieha iba pri štarte aplikácie a je vykonávané paralelne pre každý záznam s vloženou url adresou.
Využívaný je server IMDb, teda url adresa musí byť tvaru http://www.imdb.com/title/ttXXXXXXX/episodes, kde X je číslo.
Súčasná verzia: 2.0.0.0
Prerekvizity: .NET Framework 3.0+
Využitá technológia: WPF
Programovací jazyk: C#
Licencia: freeware
- Prílohy
-
- Countdown of new series v2.zip
- Countdown of new series - Portable v2
- (215.33 KiB) 78 stiahnutí
Si si vedomý toho, že to písmo je totálne hnusné?
Inak fajn nápad a realizácia
Inak fajn nápad a realizácia
-
manager666
Star
Mne sa to pismo paci...
Je to subjektivne...Je to verzia 0.9.0.0. Vo verzii v1 pribudne moznost nastavenia pisma, aj farby + zmena velkosti widgetu. Uz by to bolo aj teraz, ale akosi vo WPF nie je FontDialog, ani ColorDialog zname z WinForms, takze si to musim naprogramovat komplet cele sam(viem, ze je na nete milion komponent, ale ja chcem vlastne).
Thanks...
Thanks...
No neviem... taká ostrá červená nie je väčšine očí príjemná. Ale ako chceš 
A ešte by som možno zmenšil písmo na "New episode for" a nechal tam vyniknúť čas (ten ma predsa zaujíma)
A ešte by som možno zmenšil písmo na "New episode for" a nechal tam vyniknúť čas (ten ma predsa zaujíma)
Ten dizajn je hnusny.
Urcite by ma to od pouzivania odradilo.
Urcite by ma to od pouzivania odradilo.
mierne OT
Ak sa vam tento napad paci a chceli by ste nieco prepracovanejsie (bez urazky manager666) urcite sa pozrite na myepisodes.com Pouzivam to uz velmi dlho a je to skvela pomoc
Ak sa vam tento napad paci a chceli by ste nieco prepracovanejsie (bez urazky manager666) urcite sa pozrite na myepisodes.com Pouzivam to uz velmi dlho a je to skvela pomoc
Začal som trocha s C# (Visual C# 2010) tak sem pridám zopár mojich programov.
Potrebný .NET Framework 3.0 +
Programy: vylepšený syntezátor reči, pixelové pravítko, menič IP a MAC, benchmark a informácie o CPU
Zdrojové kódy
// 31.10. - Updated - nové verzie
Potrebný .NET Framework 3.0 +
Programy: vylepšený syntezátor reči, pixelové pravítko, menič IP a MAC, benchmark a informácie o CPU
Zdrojové kódy
// 31.10. - Updated - nové verzie
- Prílohy
-
- Apps.rar
- (127.29 KiB) 78 stiahnutí
-
manager666
Star
Countdown of new series nová 1.0.0.1 verzia
Pridaná podpora personalizácie vzhľadu:
-Nastavenie typu, veľkosti, farby písma
Pridaná podpora personalizácie vzhľadu:
-Nastavenie typu, veľkosti, farby písma
O porograme:
Dokaže dať znaky ascii do dvojkovej sustavy a naopak.
Ovladanie:
Sipka hore, dole, enter a esc
Jazyk: Pascal, vyrobene v notepad++
Ak je chyba v programe na prosim napiste a ak je chyba v gramatike tak ani nepiste
(Aby to fungovalo nemozete to pustit rovno rarku!)
Dokaže dať znaky ascii do dvojkovej sustavy a naopak.
Ovladanie:
Sipka hore, dole, enter a esc
Jazyk: Pascal, vyrobene v notepad++
Ak je chyba v programe na prosim napiste a ak je chyba v gramatike tak ani nepiste
(Aby to fungovalo nemozete to pustit rovno rarku!)
- Prílohy
-
- ascii.rar
- (18.02 KiB) 103 stiahnutí
Tak program samozrjme nič moc
Ale jedno z toho vyvodiť dokážem: Hróóózne unfriendly interface. Keď budeš robiť programy, nech už akékoľvek, NIKDY nenechaj užívateľa čítať rozsiahle návody, aby s tým mohol robiť.
Človek musí byť schopný urobiť v programe niečo aj bez toho, aby vedel, na čo vlastne je a ako pracuje.
Človek musí byť schopný urobiť v programe niečo aj bez toho, aby vedel, na čo vlastne je a ako pracuje.
-
Mek
Addict
Dnes som zbuchal maly programik na stiahnutie vsetkych krizoviek zo stranky modrykrokodil.sk. Maju ich tam v PDF, a kazdy den uverejnuju jednu. Kedze ich len cisluju a cisla idu za sebou, nebol problem to automatizovat. V tomto programe si zvolite adresar, kam sa maju vsetky subory stiahnut a stlacite Start, za chvilu je hotovo.
Made in C# .NET, zdrojaky prilozene. Uzite v zdravi
Download
(sorry, ze neuvadzam priamy link ani to nedavam do prilohy, ale takto pocitam pocet stiahnuti... ak to vadi, piste ss)
Made in C# .NET, zdrojaky prilozene. Uzite v zdravi
Download
(sorry, ze neuvadzam priamy link ani to nedavam do prilohy, ale takto pocitam pocet stiahnuti... ak to vadi, piste ss)
-
weroro
Flash coder
Známy potreboval kvôli nejakej hre spúšťať 4 programy za sebou (zrejme hra -> patch a pod.) a keďže hre samotnej trvá chvíľu kým naštartuje potreboval spúšťanie aplikácií aj časovo oddeliť. Vyrobil som mu preto "štartér" v ktorom môže spustiť najviac 4 aplikácie do série a nakonfigurovať si ktorá aplikácia sa spustí a za koľko sekúnd. Program si ukladá cesty a časy do XML, ktoré je umiestnené v rovnakej zložke a tak netreba pri každom spustení konfigurovať program. Ak XML neexistuje program si ho vytvorí a kedykoľvek sa dá daný config zmeniť cez nastavenia v programe. Pri spracúvaní frontu zobrazuje program aj odpočítavanie do spustenia nasledujúceho súboru a po vykonaní celého frontu sa program sám zatvorí.
Aplikácia je AIR čiže spustiteľná na PC (*.EXE)
Programované v ActionScript 2.0
použité externé AIR knižnice mdm 3.0
Zdrojáky sem nedám, lebo k ich spusteniu treba ešte MDM zinc 3.0
Aplikácia je AIR čiže spustiteľná na PC (*.EXE)
Programované v ActionScript 2.0
použité externé AIR knižnice mdm 3.0
Zdrojáky sem nedám, lebo k ich spusteniu treba ešte MDM zinc 3.0
-
black evil
Light Star
-
weroro
Flash coder
Viem ti skompilovať aj linux verziu.
-
black evil
Light Star
-
weroro
Flash coder
Tak teda asi nie. Pre Linux to má 5MB (a nedovolí mi to nahrať na hojko ako prílohu) a keďže linux nemám ani neviem ako to spustiť, lebo to nemá príponu.