Aky mate bike ?
KED BAJK tak co vydrzi....!!!
HOSI HOSI HOSI
co poviete na toto... hadate sa tu o 10,15tis... ale skutocna financna miera bikov na DH sa pohybuje v rozmedzi 150-250tis...
len tak pre zaujimavost,aby sa vedelo ze aj tento druh sportu nie je najlacnejsi!!!
NIC s pozdravom sa luci BIKER mauro a VIETOR DO CHRBTA!!!
co poviete na toto... hadate sa tu o 10,15tis... ale skutocna financna miera bikov na DH sa pohybuje v rozmedzi 150-250tis...
- Prílohy
-
- tak tento stroj stoji 200.000,- Sk LEN RAM!!!!!!!
- dhs_mono.jpg (128.56 KiB) 1238 zobrazení
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Biker Mauro, to len par ludi sa tu snazilo pochvalit cenou biku, to, ze ty si sem dal pekny Foes o ktorom mozes len snivat, tak to nic nedokazuje. Radsej si sem mohol napisat, co mas ty za bucoru. Ja som sem tiez nedal obrazky bikov znacky Tomac, H3O, B1, Karpiel, Orange atd... (tak ale teraz dam).
Len pre zaujimavost, Orange 223 co mas dole na obrazku stoji 6500 dolarov, sutazny bike bude este par krat drahsi. Cannondale Cedrica Garciu z minulej sezony stal nieco malicko pod 30 000 dolarov... To su ceny v dolaroch, nehovorim o tom, kolko by to stalo, ak by si to mal zaujem kupovat tu.
Len pre zaujimavost, Orange 223 co mas dole na obrazku stoji 6500 dolarov, sutazny bike bude este par krat drahsi. Cannondale Cedrica Garciu z minulej sezony stal nieco malicko pod 30 000 dolarov... To su ceny v dolaroch, nehovorim o tom, kolko by to stalo, ak by si to mal zaujem kupovat tu.
- Prílohy
-
- james_tomac.jpg (55 KiB) 1511 zobrazení
-
- orange.jpg (124.39 KiB) 1196 zobrazení
-
- tetsuro_army.jpg (58.77 KiB) 1511 zobrazení
-
- ak_bb7.jpg (77.16 KiB) 1511 zobrazení
MR. HOJKO!!!
NEchcem si tu nikoho hnevat...ale neviem preco hned podcenujete ludi...
...ja som dopredu pisal ze o com to je... $$$ a to ze o tom snivam to je len pekne...mam ciel....ale urcite sa nevozim na "HERKE" a urcite tento sport neneham lezat!
takze HOJKO som len za!!! je to pekny sen...a som rovnako sialeny bajker ,ze mi daju za pravdu mnohi...ze keby tie peniaze boli, tak si ho kupim...
inak>> foto nemam...nepotrebujem fotit,staci jazdit
ale mam 2 masiny
ZJAZD
ram: cr-mo SUNN DH (tlmic STRUNA,OLEJ, VZDUCH) 18cm travel
vidla: MANITOU Sherman Slider 17cm ,20 oska
brzdy: HAYES hfx9 20 vpredu 16vzadu
radenie: shimano LX
rafky: SUNRIMS
plaste: HUTCHINSON JUMBO 2.45"
rajdy: ROOX bomber 4.0
predstav: point racing CUBE
kluky: POINT RACING 44z. 1000hran
napinaky: POINT, chaindog
salter: cestna RX100 (maly slimak) +loziskove koliecka
+CESTNY BIKE
ram: SATKA
ostatok: kompletka RX100
...tak vam poviem, stale nie som spokojny s tym co mam....ale jasne ze to xce stale inovovat...
A TO ZE TU mr.HOJKO dal tie fotky a cenniky ...suhlasim s nim, ale keby sme si raz take BIKY mohli dovolit!!!
...ja som dopredu pisal ze o com to je... $$$ a to ze o tom snivam to je len pekne...mam ciel....ale urcite sa nevozim na "HERKE" a urcite tento sport neneham lezat!
takze HOJKO som len za!!! je to pekny sen...a som rovnako sialeny bajker ,ze mi daju za pravdu mnohi...ze keby tie peniaze boli, tak si ho kupim...
inak>> foto nemam...nepotrebujem fotit,staci jazdit
ale mam 2 masiny
ZJAZD
ram: cr-mo SUNN DH (tlmic STRUNA,OLEJ, VZDUCH) 18cm travel
vidla: MANITOU Sherman Slider 17cm ,20 oska
brzdy: HAYES hfx9 20 vpredu 16vzadu
radenie: shimano LX
rafky: SUNRIMS
plaste: HUTCHINSON JUMBO 2.45"
rajdy: ROOX bomber 4.0
predstav: point racing CUBE
kluky: POINT RACING 44z. 1000hran
napinaky: POINT, chaindog
salter: cestna RX100 (maly slimak) +loziskove koliecka
+CESTNY BIKE
ram: SATKA
ostatok: kompletka RX100
...tak vam poviem, stale nie som spokojny s tym co mam....ale jasne ze to xce stale inovovat...
A TO ZE TU mr.HOJKO dal tie fotky a cenniky ...suhlasim s nim, ale keby sme si raz take BIKY mohli dovolit!!!
-
quasimoto
Star
Re: KED BAJK tak co vydrzi....!!!
no nie kazdy predsa chce DH, sice teraz skoro vsetky biky tak vyzeraju a kazdy to chce lebo je to cool ale na normlane xc je to blbsot, a tak sa uz za 20 000 da kupit uplne postacujuci bike, aj za 15 000 ak nechodis kazdy denMarkee1 napísal:HOSI HOSI HOSI
co poviete na toto... hadate sa tu o 10,15tis... ale skutocna financna miera bikov na DH sa pohybuje v rozmedzi 150-250tis...len tak pre zaujimavost,aby sa vedelo ze aj tento druh sportu nie je najlacnejsi!!!
![]()
to jazdi samo ci?hojko napísal:Biker Mauro, to len par ludi sa tu snazilo pochvalit cenou biku, to, ze ty si sem dal pekny Foes o ktorom mozes len snivat, tak to nic nedokazuje. Radsej si sem mohol napisat, co mas ty za bucoru. Ja som sem tiez nedal obrazky bikov znacky Tomac, H3O, B1, Karpiel, Orange atd... (tak ale teraz dam).
I KNOW U????
zdrawim opat...
INAK mr.HOJKO.. je mozne ze sa stretneme/stretli...ved si predsa z ***** nie? a nezajdes si obcas na "ZJAZD" na *****?? alebo zjazd *****> ***** > ****... ci?
a co to mas za masiny doma...DH obe? ved povedzz... kua to je ako ked chlapi na tuningu obdivuju kary.. tiezz sa xceme najest "stylu"
TAKZE ZATIM.. (bezte na BIKY, este je pekne)
INAK mr.HOJKO.. je mozne ze sa stretneme/stretli...ved si predsa z ***** nie? a nezajdes si obcas na "ZJAZD" na *****?? alebo zjazd *****> ***** > ****... ci?
a co to mas za masiny doma...DH obe? ved povedzz... kua to je ako ked chlapi na tuningu obdivuju kary.. tiezz sa xceme najest "stylu"
TAKZE ZATIM.. (bezte na BIKY, este je pekne)
-
hojko
Site Admin
Kód: Vybrať všetko
http://bikers.ic.cz/hojko napísal:Mega lol, fajn videaKód: Vybrať všetko
http://bikers.ic.cz/
-
hojko
Site Admin
Kód: Vybrať všetko