Zmatok v hlave , veľká neistota ...
Zmatok v hlave , veľká neistota ...
Zdravím , nerád to tu zverejnujem takto verejne , ale som dosť uzavretý typ v tomto a radšej to dusím v sebe ako to niekomu povedat. V skratke to zhrnem , mam 19 rokov , celkom podarený život , mam frajerku ktorú veľmi ľúbim , občas ma vie poriadne vytočit
,peanzi tiez celkom fajn . Ale prejdime k veci ... a tým je moje zmýšlanie ... stále rozmyšlam nad vecami čo bude ... stále čo ked ochoriem a zomriem ... v poslednom čase mám zvačšené uzliny na krku posielali ma z vyšetrenia na vyšetrenie , teraz čakám a tiež mi stále blúdi v hlave že nato zomriem ... neviem som strašný hypochonder a na každú banalitu si myslím ako keby som umieral , další strach mám zo staroby , rozmýšlam koľko krát aké to je ked človek umiera , čo bude potom , nerozmýšlam ako sa zabiť ale rozmýšlam aké to bude , aké to bude ked zomrú moji rodičia , čo ked ma frajerka podvedie , a čo spravím ked ju uvidim s niekmy iným , ako budem reagovať v daný moment , dosť vela vecí v živote si aj vyčítam , ale niekedy mám taký mentálny stav že všetko je fajn so vsetkým som vyrovnany ale v skutočnosti niesom , dost rozmyslam aj nad vecami čo boli , viem ... je to totálna kravina ... ale stále mi to blúdi po mysli , stále a vzdy ked som sám , a ked zaspávam ... hrozne ma to ubija a neviem sa bavit poriadne ... a pravdu povediac stále si myslím že neuriem normálnou smrťou ale že ma niečo / niekto zabije ... možno je to dost psycho , ale keby sa so mnou rozprávate , nezistite to ze zvádzam so sebou kazdy den takýto boj ... možno je to banalita ale mne to strašne ubíja na sebavedomí ktoré uz asi ziadne ani nemam , venujem sa svojmu sportu to mi ide ale ako dalej a nemyslet na hluposti a je to vlastne normalne ze takto rozmyslam ? ... neviem sam kde najst odpoved 
Re: Zmatok v hlave , veľká neistota ...
trapis sa nad vecami, s ktorymi sa trapit nemusis a nad ktorymi sa trapit nema zmysel...co ma prist pride a ty s tym nic neurobis ked na to budes mysliet...ži, uzivaj si zivot, si mlady, poznas lasku, uzivaj si, no ty nie...ty sa radsej sam ubijas...
Jaj, nič ti nechýba, a preto si vytváraš problémy sám?
Raz zomrieme, to je isté. A dotiaľ ži ako najlepšie vieš, aby si sa vedel tešiť z hocičoho.
Či ťa priateľka podvedie? No skús tento negativizmus a žiarlivosť (možno nie si žiarlivý, ale ak myslíš na to, či ťa podvedie, tak asi tam dačo bude) preniesť do vzťahu a máš pekne zavarené na problémy.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 21:51)
A ak máš času myslieť na blbosti, tak rob teda doma niečo užitočné (v dome je vždy dačo na práci), ak teda nebudeš ani v práci (škole) a ani s priateľkou. Najmä ak už si pustíš hudbu, tak nie depresívnu, neviem nakoľko užitočné sú knihy o pozitívnom myslení, ale skúsiť môžeš.
A ešte niečo: minulosť už nezmeníš
ale môžeš sa poučiť zo svojich chýb a nabudúce sa im vyhnúť.
A čo sa týka tých zväčšených uzlín, tak nech ti to dobre dopadne
Raz zomrieme, to je isté. A dotiaľ ži ako najlepšie vieš, aby si sa vedel tešiť z hocičoho.
Či ťa priateľka podvedie? No skús tento negativizmus a žiarlivosť (možno nie si žiarlivý, ale ak myslíš na to, či ťa podvedie, tak asi tam dačo bude) preniesť do vzťahu a máš pekne zavarené na problémy.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 21:51)
A ak máš času myslieť na blbosti, tak rob teda doma niečo užitočné (v dome je vždy dačo na práci), ak teda nebudeš ani v práci (škole) a ani s priateľkou. Najmä ak už si pustíš hudbu, tak nie depresívnu, neviem nakoľko užitočné sú knihy o pozitívnom myslení, ale skúsiť môžeš.
A ešte niečo: minulosť už nezmeníš
A čo sa týka tých zväčšených uzlín, tak nech ti to dobre dopadne
tiez som mavala take stavy...neviem, preco clovek nad takym niecim uvazuje, ale aj teraz sa mi obcas pritrafi...hlavne sa tomu netreba nejak oddavat a najst si nieco, co ta odreaguje...potom zistis, ze s pozitivnym myslenim je zivot krajsi...znie to ako klise, ale je to tak
hlavu hore 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
s tymto tvojim uvazovanim by si mal seknut cim najskor, inak to s tebou nebude dobre, vsetky tieto veci, ktore si popisal, myslienky, pochybnosti, uvahy maju silu ta totalne ovplyvnovat, podla tvojho prispevku zatial negativnou cestou.
-
pryja
Darca
Ja to mam v mojom povolani kazdy den pred ocami - starnutie, choroby, smrt, ale nad vlastnou smrtou alebo smrtou svojich blizkych vobec nepremyslam. A to som toho utrpenia videla viac nez dost.
Tak si neviem predstavit, co vedie mladeho cloveka v tvojom veku, ktory, ako pises, ma vsetko a vlastne cely zivot pred sebou, k takym myslienkam.
To uz ta dlhsie tak drzi?
Tak si neviem predstavit, co vedie mladeho cloveka v tvojom veku, ktory, ako pises, ma vsetko a vlastne cely zivot pred sebou, k takym myslienkam.
To uz ta dlhsie tak drzi?
Podelím sa s Tebou o príbeh, ktorý mi pomohol.
Jednej žene raz umrel muž. Nechcelo sa jej ďalej žiť, no napriek tomu poslúchla svojich najbližších a zašla za starcom, o ktorom sa vravelo že poznal odpovede na všetky otázky. Rozpovedala mu svoje trápenie. Starec jej odvetil, že jej dá radu, ale najprv musí nájsť 10 ľudí, ktorí majú podobné trápenie a vypočuť si ich. Žena najprv nechápala, ale dala na jeho radu a vybrala sa do mesta hľadať ľudí. Zisťovala, že veľa ľudí má podobné problémy ako ona, ba poniektorí pociťujú ešte vačšie trápenie. Začala sa o ich problémy viac zaujímať a pomáhať im. Po istom čase sa so starcom stretli na trhovisku. Spýtal sa jej spýtal, či už našla 10 ľudí, aby jej mohol pomocť s jej problémom. Zasmiala sa a odpovedala mu že na svoj problém už zabudla, že pomáha a žije pre druhých a to ju napĺňa.
Jednej žene raz umrel muž. Nechcelo sa jej ďalej žiť, no napriek tomu poslúchla svojich najbližších a zašla za starcom, o ktorom sa vravelo že poznal odpovede na všetky otázky. Rozpovedala mu svoje trápenie. Starec jej odvetil, že jej dá radu, ale najprv musí nájsť 10 ľudí, ktorí majú podobné trápenie a vypočuť si ich. Žena najprv nechápala, ale dala na jeho radu a vybrala sa do mesta hľadať ľudí. Zisťovala, že veľa ľudí má podobné problémy ako ona, ba poniektorí pociťujú ešte vačšie trápenie. Začala sa o ich problémy viac zaujímať a pomáhať im. Po istom čase sa so starcom stretli na trhovisku. Spýtal sa jej spýtal, či už našla 10 ľudí, aby jej mohol pomocť s jej problémom. Zasmiala sa a odpovedala mu že na svoj problém už zabudla, že pomáha a žije pre druhých a to ju napĺňa.
No podla mna v mladom veku je zatazovat sa nad takymito vecami to posledne co by si mal robit, treba nasadit pozitivny face, a nie uvazovat o blbostiach.
no ono ma to drzi odvtedy ako som sa odstahoval a býval sám , (žil som 9 mesiacov sám , mal som 9 mesiacov taký veľký mejdan
potom sa do noveho domu nastahovali rodičia
) ale ako tak už nerozmýšlam nad tým čo a ako , možno je to aj tým že som spravil veľa vecí v živote zlých ľudom a teraz na mna to akosi dolieha ale už mi je lepšie , pochopil som že je to iba v hlave a ked nebudem nato mysliet svet bude hned krajši ... mna vzdy desila len ta predstava
pomaly ale určite ma to prejde ... držte palce
potreboval som len trocha podporiť Diky vsetkým 
Poradim ti jedno: Trap sa nad vecami, ktore su aktualne. Pokial bude problem zajtra, tak ho neries dnes.
Podla mňa je iba jedna rada pre teba, ktorá ti naozaj pomôže : Zober si trošku zeleninky, a zahul si
svet bude krajší, budeš uvolnenejší, a nebudú ťa trápiť také p*čoviny...
-
audiotrack
VIP
Pravidlo 6:rurij napísal:Podla mňa je iba jedna rada pre teba, ktorá ti naozaj pomôže : Zober si trošku zeleninky, a zahul sisvet bude krajší, budeš uvolnenejší, a nebudú ťa trápiť také p*čoviny...
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy, sexuálnej orientácie, etnickej alebo národnostnej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá podnecuje k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, propagácia drog a zľahčovanie ich užívania, podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu je na fóre zakázané v príspevkoch (vrátane obrázkov a odkazov), súkromných správach a v komentároch karmy.
Porušenie tohto pravidla bude znamenať dočasné alebo trvalé vylúčenie z fóra (ban).
Obchádzanie cenzúry vulgarizmov je považované za porušenie pravidiel.
-
lollo
Professional
si pan
tvoj prvy prispevok je mega
ano ja viem je to blbe ale bohuzial nato musis prist sam or skus pokecat zo psychologom
ano ja viem je to blbe ale bohuzial nato musis prist sam or skus pokecat zo psychologom