lokalizacia a prehliadanie internetu
lokalizacia a prehliadanie internetu
Poznate sposob, ako vypnut hlupe lokalizacne nastavenie pri prehliadani stranok - ako je napriklad pri vsetkuch google sluzbach alebo android markete (tam stale) - ze sa stranka automaticky prepne do slovenciny - resp. Vysledky hladania su zo slovenska. Zmena lokality PC nepomaha, ani jazyk windowsu nieje slovensky...
Re: lokalizacia a prehliadanie internetu
robi to zrejme podla ip adresy. skuz nejaky anonymizer, ktory ti urobi, akokeby si mal pripojenie v prislusnej inej krajine.
trebarez: http://anonymouse.cz/anonymizer/
trebarez: http://anonymouse.cz/anonymizer/
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nie, nie je to tym. Aky mas operacny system? Ak Windows 7, tak je to takto:
Start > Control Panel > Region and Language
Tam si das 2. zalozku, ze Location a tam si prepnes krajinu, v ktorej sa nachadzas. Ak chces, aby ti Google napr. isiel stale na americky, tak tam daj United States. Ale zapamataj si, ze aj ked instalujes nejaky soft a ten instalator ma viac jazykov, bude nastavovat primarne na zaklade "Location" v tomto nastaveni.
Po tejto zmene by ti to malo fungovat.
Start > Control Panel > Region and Language
Tam si das 2. zalozku, ze Location a tam si prepnes krajinu, v ktorej sa nachadzas. Ak chces, aby ti Google napr. isiel stale na americky, tak tam daj United States. Ale zapamataj si, ze aj ked instalujes nejaky soft a ten instalator ma viac jazykov, bude nastavovat primarne na zaklade "Location" v tomto nastaveni.
Po tejto zmene by ti to malo fungovat.
To som samozrejme urobil ako prve... a z tym to nefunguje...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Aha, no to si nespominal vyssie, preto ma to napadlo, ako prve. Alebo spominal, len som si to nevsimol, to je uz jedno teraz..
Momentalne ma nic nenapada, sorry.
Momentalne ma nic nenapada, sorry.