Zle vypísanie dobierky na pošte
Zle vypísanie dobierky na pošte
Ahojte. Mám taký problém posielal som balík ktorý som na pošte vypísal a poslal. No keď som vypisoval šek ktorým mi majú prísť peniaze z dobierkovej sumy tak som ho napísal omylom tak že som to nenapísal na seba ale na toho komu som ten balík poslal. Jednoducho povedané peniaze z dobierky ktoré mali prísť mne prišli jemu. A preto sa chcem opýtať či je ešte nejaká možnosť že by som tie peniaze získal. Keď som sa s ním skontaktoval vravel že mu peniaze neprišli (asi klamal). Keď som písal na poštu tak mi povedali že mám podať reklamáciu a tú som aj podal ale neviem či ešte mám nejakú šancu či tie peniaze dostanem.
Re: Zle vypísanie dobierky na pošte
Ja som som rovnaky problem s tym z reklamacie mi prislo ze mu boli peniaze vyplatene ale on mi tvrdil ze nedostal ich. Zavolal som na tu ich postu a pani (co robila aj reklamaciu) mi povedala ze mu sek nebol poslany ze mam cakat 2 mesiace ze mi pridu peniaze po 2 mesiacoch nic neprisloo tak som volal zase tam a mi hovorila ze nevedia kde je ten sek , potom ze sek koluje po celom Slovensku. Nakoniec mi to pani z nasej posty nejako vypatrala a sek dosiel po !!!!!!! 3,5 mesiacoch !!!!!!! islo o 17E ale aj tak. Myslim ze v tej poste maju velky bordel. Odporucam sa ti dohodnut s tym panom lebo ja som bol dohodnuty v mojom pripade ze ked mu dojde ze mi to posle hned na moju adresu. Len jemu nic nedoslo dost som sa s nim hadal aj som ho krivo usvecoval. Takze hlavne si zisti na poste a obvolaj aj postu adresata. Vela stastia
Zaujimave. Ja som pred rokmi nieco posielal, slo o dve zasielky a obe som vypisal opacne. Z oboch mi prisli peniaze a na listku, ktory dosiel s peniazmi bola sipocka od postarky alebo pracovnicky posty. Sipka bola na oboch koncoch a tak logicky znamenala vymenu adresata a odosielatela.
Ak to zaplatil, tak mu peniaze urcite museli prist, takze urcite klame. O aku sumu islo?
Ak to zaplatil, tak mu peniaze urcite museli prist, takze urcite klame. O aku sumu islo?
pripominam ze v mojom pripade peniaze neboli vyplatene adresatovy, ale mali byt .
u mňa šlo o sumu 83 eur ale dnes mi šťastnou náhodou prišli peniaze po mesiaci keď som to dal reklamovať.