Padanie siete

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
akim14
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Padanie siete

Príspevok od používateľa akim14 »

v nepravidelných intervaloch mi padne siet. neda sa nalogovat ani na 192.168.2.1 - ani cez kabel, ani cez wifi nb ani wifi mobil. neviete cim to moze byt? uz mam doma treti modem/router a stale to pada. skusal som aj napojit do inej zastrcky a nepomohlo. nestretol sa niekto s tym?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Padanie siete

Príspevok od používateľa hojko »

Nestretol. Problem by som videl asi vo vykyvoch siete, takze mozno by pomohol adapter, ktory ma vyssi prud. Ak mas napr. zariadenie, ktore ma 9V a 1A (tj. 9W), tak by som skusil trebars 9V a 1,5A (tj. 13,5W).
akim14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa akim14 »

vymeneny za silnejsi adapter, no nepomohlo
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vymenil si tri zariadenia, cim sa vylucila chyba zariadenia. Skusal si to na roznych zariadeniach, teda notebook aj mobil, ako cez wifi, tak aj cez kabel, teda mozme vylucil druhu chybu. Predpokladam, ze 192.168.2.1 by mala byt IP adresa tvojho routra, ktory si menil. Avsak menil si aj router, aj si skusal ine zariadenia, aj iny typ prenosu a problem pretrvava. Kde moze byt teda chyba??? Jedine by som videl chybu uz len v napajani, ze vsetky tri zariadenia to zhodi, nepomohol ani silnejsi adapter, ale 192.168.2.1 nie je IP adresa tvojho routra, ktory si menil a teda je chyba na strane poskytovatela.
Napísať odpoveď