Vyhradene miesta firiem

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kybelvody
Star
Star

Vyhradene miesta firiem

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ako to funguje, ked si firmy zakupia od mesta vyhradene parkovacie miesta? Doteraz som si vzdy myslel, ze si mozu zakupit miesta, ktore su iba paralelne s budovou resp. pozemkom firmy a ak by presahovali, tak uz nie.
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyhradene miesta firiem

Príspevok od používateľa smejo »

neviem ako je to (a ci) legislativne osetrene, no ked sa nad tym sedliacky zamyslim - preco by si nemohli prenajat miesta aj inde? ved si za to zaplatia
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

No lenze doteraz som sa stretol iba s tym ze tie prenajate miesta sedeli na miesto presne po hranicu budovy a nevidel som, ze by niekde presahovali, pripadne ze by si firma prenajala este miesto obdalec. Pochybujem, ze by to bol problem financii pre nejaku velku firmu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A preco by si nemohli zakupit miesta aj trochu mimo??? Ak mas budovu 28x28 metrov, ktora ma 10 poschodi + 2 metre chodik okolo budovy a sidlia tam vsetko firmy, pricom nie su ziadne garaze v podzemi, tak podla teba auta mozu parkovat len na tychto 30+30+30+30=120 metroch ulice..., ked opocitam krizovatku a hranicu krizovatky v ktorej stat nemozes a tiez aj mozny prechod pre chodcov, tak mi ostane 80 metrov pre parkovanie, co pri dlzke 5 metrov na auto a metrovy rozostup medzi autami vyjde na 13 aut.
Napísať odpoveď