Zdravím , jedného dňa som mal problémi s tzv. Facebook chat vírusom a tak som postupoval podla postupu na internete a vírus som úspesne a dokonale odstránil . Ale zvuk tiež . moj problém je že zvuk v NB mi vlastne funguje pretoze ked si pustím Mp3 , film alebo hru ci skype zvuk ide tak ako má ... ale ako náhle zapnem internetovy prehliadavač zvuk nejde ani na FB ani na youtube ani na ziadnej inej stránke ktorá poskytuje zvuk ... codec pack som nainstaloval a drivery na zvukovku tak isto ... skusal som vseliake prehliadavace a ani na jednom zvuk nefunguje ..... PS: hrám WoW a tam mi zvuk niako puká vŕzga ale to uz dlhsie no tiez si neviem rady dakujem za skorú pomoc
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2011, 17:02)
to je tento problém az tak strašne zúfalí ze sa sním nik nestretol a ziadny expert nevie rady? :..
Neviem konkretne, ze co si mal za virus, ale to je jedno. V podstate, ako by som postupoval je nasledovne:
- pouzil nejaky antivirus a spravil s nim Full Scan, aky si vyberies je na tebe, schvalne neuvediem konkretny priklad, lebo kazdy si vyberie nieco ine
- stiahol najnovsie ovladace k zvukovej karte, resp. k zakladnej doske, na ktoru mas zvukovu kartu a nainstaloval ich
- nainstaloval najnovsi prehliadas, ktory pouzivas
- nainstaloval Flash/Silverlight, podla toho na ake weby chodis a ake technologie su na weboch pouzite pre prehravanie videa
Ked toto vsetko spravis, tak sa skus vratit s vysledkom.