Caute. Avatar sa predava v tej 3discovej verzii kde su dve rozsirene verzie, Extended o 19 minut a nejaka re-release o 8 minut. Na nete som nasiel informacie o collectors extedned verzii 171 minutovej ale na warezoch sa da stiahnut nejaka 178 minutova...som z toho somar..
Chcem sa spytat aky je rozdiel v tych verziach v tej specialnej edicii 3discovej a ci ta 178 minutova verzia je vlastne ta 171 plus dalsie sceny naviac alebo je to nieco uplne ine.....
Dakujem
Avatar - 2 rozsirene verzie - aky je rozdiel?
Re: Avatar - 2 rozsirene verzie - aky je rozdiel?
Avatar.2009.Extended.Collectors.Edition.1080p.BluRay.x264-EbP = 178 minut, ako hovoris, ma navyse nejake sceny
-
Misco13
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Takze pre mna-debila
to je vlastne rozsirena verzie rozsirenej verzie? 
-
seth82
Darca
-
Misco13
Expert
tam sa o tom bud nic nepise alebo s mojou "a little english" + translator...som to nepochopil....ved on tam pise len o tych bonusoch o vytvarani filmu....nie o verziach filmu...ci?
Toto je dolezite:
Takze vo filme samotnom je 45 minut novych scen a k tomu dalsie bonusy.The 3 disk set includes the following:
3 versions of the film.
An alternate opening depicting life on Earth.
Capturing Avatar a documentary on the making of the film (see more about that by going HERE) as well as several other support pieces on the filmmaking process itself.
45 minutes of deleted scenes.
An “Interactive Scene Deconstruction” option, in which viewers can experience the various stages of production through 3 different viewing modes, and more.
-
Misco13
Expert
...uz slovenske info na nejkaych e-shopoch sa vyjadruje ze tych 45 minut je na bonusovom DVD/BD
a su tam tri verzie filmu:
• Pôvodná verzia uvedená v kinách
• Verzia pre zberateľskú edíciu (s 16 minútami naviac)
• Verzia pre špeciálnu edíciu (s 8 minútami naviac)
a ja sa snazim zistit len rozdiel v tych dvoch rozsirenych verziach... je mozne ze jedna je nadstavbou druhej alebo su scenami odlisne...
*tych 45 minut su len ako vystruhnute sceny v bonusoch...
a su tam tri verzie filmu:
• Pôvodná verzia uvedená v kinách
• Verzia pre zberateľskú edíciu (s 16 minútami naviac)
• Verzia pre špeciálnu edíciu (s 8 minútami naviac)
a ja sa snazim zistit len rozdiel v tych dvoch rozsirenych verziach... je mozne ze jedna je nadstavbou druhej alebo su scenami odlisne...
*tych 45 minut su len ako vystruhnute sceny v bonusoch...