objatie okolo ramien
objatie okolo ramien
myslite, ze ak vas spoluziak objime okolo ramien, znamena to, ze ste pre neho viac ako len obycajna kamaratka??
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: objatie okolo ramien
aj ano aj nie a preco by ta nemohol aj z naklonosti objat?
nevidim v tom nejaky hlbsi zmysel samozrejme nie je to kazdodenne ale nepripisoval by som tomu vela.
noo, ťažko povedať, ale ja by som tomu nepripisovala veľký význam (jedine, že by si bola jediná, ktorej sa tak "dotýka". (ale myslím, že také intímnejšie objatie je skôr objať rukou okolo pása)
Ja sa často obíjmam so spolužiačkami,takže u mňa nie.Neviem ,podla toho v akej situácií bolo to objatie.
No mám jeden predmet v škole s inými ľuďmi bo to je volitelný a poznám ich asi mesiac a dnes sa riešila jedna úloha a ja som bola z toho dosť zničená, lebo som si nevedela rady, on to videl, objal ma okolo pliec a ukludňoval ma, neskôr sa ma spýtal či chcem, aby mi to vysvetlil?? ja, že áno, ale, že potom mám ďalšiu hodinu, tak, že neviem kedy, on, že to prediskutujeme po hodine, ale nejak z toho zišlo, mala som pocit, že je z toho nervózny, ale tak nemusel sa ponúknuť..
zavisi
.
ak je takyto zovialny s kazdou, tak je to proste sposob, akym sa prejavuje
ak je bezne hanblivy, tak je to naklonnost..
alebo stacilo povedat: "jasne.. co keby si mi to vysvetlil v piatok na kofole?".....
.
ak je takyto zovialny s kazdou, tak je to proste sposob, akym sa prejavuje
ak je bezne hanblivy, tak je to naklonnost..
alebo stacilo povedat: "jasne.. co keby si mi to vysvetlil v piatok na kofole?".....
Tak v tomto prípade ťa chcel asi len utešiť, že bude všetko ok. A uvidíš podľa toho, či dohodnete to doučovanie (čo ale tiež môže byť len priateľská výpomoc, závisí od toho, či ťa niekam pozve, alebo pôjde naozaj len o tú školu).
-
PhYs0c
King
mam kamaratky s ktorymi sa len bezne pozdravim a mam kamaratky s ktorymi sa pri stretnuti rozlucke objimeme, niektore su proste zname a niektore su take s ktorymi sa bavim dovernejsie a je tam nejaky taky viacej kamaratsky vztah, moja "priatelka" sa objima so vsetkymi kamaratmi, ja by som to asi nedokazal, so vsetkymi som s tym zacal asi nejak tak ze sme sa blizsie spoznali a jedneho dna/vecera sme mali taky dovernejsi rozhovor a obaja sme sa spontanne pri rozlucke objali a tak to aj ostalo
ja mám pocit, že mnoho chalanov skúša cez školu(vysvetlenie učiva a pod.) dostať sa k babe bližšie, je to taký overený trik
-
lollo
Professional
overeny trik
toto pocujem po 1x
))))) toto som nikdy nerobil a ani robit nebudem, a nepoznam nikoho co by takto fungoval
-
p4ra
Redeemer
lollo, tak to potom neviem kam si chodil do skoly, ale je to bezna vec.. A teraz to zazivam skrz snubenicu. Tej sa tiez kadekto ponuka, ze jej pomoze s ulohami a podobne na VS. 
objatie okolo ramien
V skole je to naozaj bezne. Ine by to bolo mozno niekde osamote v meste, ale zavisi to hlavne od povahy 
-
lollo
Professional
prisam bohu nikdy som sa neponukol a ani ma to nelakalo
, nuz mozno som iny
tak si asi neochotný
lollo.. ze si sa vobec ozval. teraz si za debila :-p
.
ale tiez som nikdy nikoho nezazil skusat to cez skolu. spajat pracu so zabavou sa neoplati
greeta: este je tu jedna moznost. chlapci vyhladavajuci od detstva dievcensku spolocnost maju scasto skolny k homosexualite
.
ale tiez som nikdy nikoho nezazil skusat to cez skolu. spajat pracu so zabavou sa neoplati
greeta: este je tu jedna moznost. chlapci vyhladavajuci od detstva dievcensku spolocnost maju scasto skolny k homosexualite
Greeta, ale to tak nemusí byť, že Lollo by bol neochotný. ale tak asi by ťažko mohol napr. ponúkať doučovanie babe, ak tá baba učivo vie
to by muselo byť jedine opačne (ak by mu o niečo šlo), že by si ho on vypýtal (to doučovanie).toto síce bolo už pomimo.
// hej, už som to zmazala
dík Lumir 
// hej, už som to zmazala
zuzsanuska.. sa ti tie temy nejako pletu 
ak nie si spatna, tak hejgreeta napísal:myslite, ze ak vas spoluziak objime okolo ramien, znamena to, ze ste pre neho viac ako len obycajna kamaratka??
-
Hotwire
Addict
mozno je to pozvanie na sex, co ty na to maciatko? 
/edit: niektori ludia zjavne nemaju paru o tom koho som mal na mysli
/edit: niektori ludia zjavne nemaju paru o tom koho som mal na mysli
Re: Re: objatie okolo ramien
To su slepi, ze nevidia prsten?p4ra napísal:lollo, tak to potom neviem kam si chodil do skoly, ale je to bezna vec.. A teraz to zazivam skrz snubenicu. Tej sa tiez kadekto ponuka, ze jej pomoze s ulohami a podobne na VS.