Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Anem »

Aký doplnok odporúčate pre mierne-pokročilého pri objemovom tréningu s nie práve najvyššími fianciami? Iba proteín, alebo aj ten Gainer?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Proteín.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

ešte by ma zaujímalo že existuje nejaký silový tréning ktorý by obsahoval cviky vlastnou váhou a tiež drepovanie, tlaky a mŕtve ťahy? ...prípadne keby som cvičil 3x do týždňa drepy, tlaky, ťahy a kliky na bradlách a iné cviky vlastnou vahou ..?
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

Anem napísal:Aký doplnok odporúčate pre mierne-pokročilého pri objemovom tréningu s nie práve najvyššími fianciami? Iba proteín, alebo aj ten Gainer?
Gainer alebo protein, zalezi na tvojej postave. Ak si stihly a mas problem s priberanim, tak gainer. V opacnom pripade protein.
Mas potom dalsie doplnky ako aminokyseliny v tabletach alebo na energiu kreatin. Ale zaklad je protein (prip. gainer)...

//autoeditácia príspevku (20 Okt 2011, 20:56)
damiamarl napísal:ešte by ma zaujímalo že existuje nejaký silový tréning ktorý by obsahoval cviky vlastnou váhou a tiež drepovanie, tlaky a mŕtve ťahy? ...prípadne keby som cvičil 3x do týždňa drepy, tlaky, ťahy a kliky na bradlách a iné cviky vlastnou vahou ..?
Vlastna vaha ti asi nebude stacit...
ked nemas k dispozicii cinku tak si zober iny predmet ktory si polozis pri klikoch na chrbat, pri drepoch takisto, atd... ale asi tazko naberies taku silu ako vo fitness centre
vyskusaj a uvidis
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Miňo_sk: lenže ja nechcem len nabrať silu ale aj cvičiť s vlastnou váhou lebo mi to ešte stále robí problémy.
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Najprv potrebujes nabrat silu aby si dokazal zdvihnut vlastnu vahu, nee? Ja by som dal 6 tyzdnovy silovy trening a potom by ti cvicenie vlastnou vahou nemalo robit problem..
Ani ja som zo zaciatku nezdvihol svoju vahu, po 4 mesiacoch aktivneho cvicenia mi to nerobi problem
damiamarl
Light Professional
Light Professional

písal som tu že som dokončil Ivanov silový tréning a fakt mi to pomohlo a nemám problémy s cvikmi s vlastnou váhou až na kliky na bradlách. V poslednej dobe cvičím normálne triceps, chrbát, biceps prsia a popri tom robím mŕtve ťahy, bench press, drepujem a to podobným spôsobom ako som to mal v silovom tréningu
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Pred chvilou si pisal ze ti cvicenie s vlasnou vahou robi problemy.. ja som si neprecital prispevky kt si pisal este pred tym tak som to pochopil inak
damiamarl
Light Professional
Light Professional

v pohode a keď by som chcel maximalizovať počet opaková pri cvikoch s vlastnou váhou, stačí mi tieto cviky trénovať či ďalej robiť silové cvičenia :?
Miňo_sk
Light Star
Light Star

damiamarl napísal:v pohode a keď by som chcel maximalizovať počet opaková pri cvikoch s vlastnou váhou, stačí mi tieto cviky trénovať či ďalej robiť silové cvičenia :?
zavisi na tvojich moznostiach ale silu zvysis aj zakladnymi cvikmi, tam ide len o to pracovat s max. vahami, teda ak sa na bradlach zdvihnes 3-4 krat tak to mas idealne na rozvoj sily. ked zvladnes vela opakovani tak si naloz zavazia aby si zvladol MAX tych 5-6 pri viacerych uz rasties do objemu
damiamarl
Light Professional
Light Professional

aha, lebo čo som aj postrehol čím som zvyšoval váhy tým som aj pri cvikoch s vlastnou váhou zosilnel ..dokonca pri BP som vobec váhy nezvyšoval a po silovom tréningu som to zo 60kg dostal až na 80kg tak isto to bolo aj s drepom kde som dal ledva 60 kg a dneska vpohode tých 90-110kg

dik za usmernenie
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

NO ahojte,ozyvam sa po dlhsom case :) Pridam rovno jednu fotku heh ... :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1

Neviem ci vam to pojde,je to odkaz priamo na FB,tam je fotka pridana ... Premna silno motivacna heh :)
Cvicim uz 6 mesiacov vkuse konecne uz pravidelne ale teraz s novym treningom ...

1) chrbat a biceps 2) prsia a triceps 3) volno 4) Ramena a trapezy 5) volno ...
Mam to tak upravene bo som zacal makat aj v robote,robievam 10 tky kazdy den tak dost narocne aby som sa stihol regenerovat som si musel upravit trening,co na to hovorite? :)
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ja by som išiel takto na tvojom mieste 1) prsia a biceps 2) chrbat a triceps 3) Ramena a trapezy aj nohy 4)volno
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Taky trening som siel vela krat uz,to je klasika ... Proste ale cvicit Triceps hned na druhy den po prsiach nieje bohvieco ti poviem :) hh ... Nohy ja necvicim,bo nemozem koli kolenu ... tak preto tam mam trapezy,tam som zabol este predlaktia dodat ... :) tie osobitne :) Bo sak aj na fotke vidno ze predlaktia slabucke,moja slabina aj s trapezami,tak preto osobitne ich driem :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

fotka ti nejde, musis llinknut priamo obrazok=> right click- show image a to sem hodit

preco split?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

mato951 napísal:Ja by som išiel takto na tvojom mieste 1) prsia a biceps 2) chrbat a triceps 3) Ramena a trapezy aj nohy 4)volno
Preco? V com je tento trening iny, lepsi okrem toho ze si prehodil biceps s tricepsom? Fakt ma to zaujima.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Lebo pri niektorých cvikoch na chrbát precitiš aj biceps preto sa to tak aj dáva najdi si trening 3+1 a tam to tak tiež budeš mať. Teraz nemam čas ale neskoršie skusim najsť článok kde to bolo písané
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

mato951 napísal:Lebo pri niektorých cvikoch na chrbát precitiš aj biceps preto sa to tak aj dáva najdi si trening 3+1 a tam to tak tiež budeš mať. Teraz nemam čas ale neskoršie skusim najsť článok kde to bolo písané
Preco vadi ked tam precitim biceps?

Inak biceps citis pri vsetkych cvikoch na chrbat, alebo ty vies precvicit chrbat bez toho aby si zatazil biceps?
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

http://www.ulozisko.sk/obrazky/451166/23102011974.jpg

Tak tuna som to uploadol :) ... Trosku som sa vyhral zo svetlom,co na to hovorite? :)

A preco split? lebo predtym som siel 3 x do tyzdna cele telo,stihal som sa regenerovat atd ale teraz mam dost narocnu pracu a robim navyse 10 hodin denne,tak sa chcem v klude zregenerovat ale davam riadne zabrat partiam aspon heh ... Zatial mi to takto vyhovuje :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

strašne nahovno fotka, ako na fcb a tak je fajn ale daj sem normálne fotky, pár póz a tak :wink:
Napísať odpoveď