Peticia proti ucitelovi
Peticia proti ucitelovi
Caute. Nasa trieda(takisto cela skola, jedna sa o strednu skolu) ma dost velky problem s ucitelom fyziky. Nas predchadzajuci ucitel bol skvely, no ten odisiel do dochodku a zjavne nemali koho ineho na vyber tak zobrali jeho. Je to pomerne mlady ucitel, no zjavne nema o tom ani sajnu. Ma skoncenu nejaku techniku alebo co. Jeho ucenie spociva v tom, ze vsetko cita iba z papierov. Tie ma z wikipedie, pretoze vsetko co mame v zosite je aj na wikipedii, ziadne vysvetlenie nic, len diktuje a kazdu druhu hodinu sa da pisomku. Chcel by som preto vediet, ci je mozne spravit peticiu proti ucitelovi a ako to napisat, lebo takato fyzika mi je na nic a kedze planujem ist na VS, kde fyziku budem potrebovat, tak fakt by to chcelo niekoho normalneho a nie toto. dakujem.
Re: Peticia proti ucitelovi
toto ries s triednym ucitelom/riaditelom a nie na fore.
No samozrejme, ze budeme, ja len som chcel vediet, ci je nieco take mozne a podobne.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano je to možne....treba to konzultovať s triednym ako bolo spomenuté ten to spomenie riaditeľovi a potom si to vezme niekto na zodpovednosť a zrealizuje niečo take čo sa len predloží riaditeľovi ,.....to je asi všetko ale peticia neznamená že teraz ho vyhodia...vam ako celku triede by ho mohli vymeniť ..ak máte iného....
Petíciu nie, porozprávaj sa s triednou, spomeňte jej to (celá trieda) na triednickej hodine, prípadne keď budete s ňou. Nech zavolá riaditeľa a povedzte to aj jemu. Jednajte ale slušne, žiadne ironické poznámky a odmeraný prístup. Aby Vás brali vážne.
Riešiť sa to dá, ale učiteľ prípravu používať môže a pokiaľ faktograficky nič zlé nehovorí, nie je veľmi čo mu vytýkať.
Úlohy alebo cvičenia vám asi dať veľmi nemôže lebo nemá aké, keďže nie sú učebnice. Nemôžeš predsa od neho chcieť aby ich tvoril sám. Za to nie je platený a nie je na to ani školený. Ak niečomu nerozumiete treba sa spýtať, neverím, že vám to neskúsi vysvetliť. Poznámka na záver, v súčasnej situácii si snáď nemyslíš, že ti tam príde nejaký šikovný a ak áno, tak len preto, lebo sa mu nepodarilo ešte zamestnať inde.
Úlohy alebo cvičenia vám asi dať veľmi nemôže lebo nemá aké, keďže nie sú učebnice. Nemôžeš predsa od neho chcieť aby ich tvoril sám. Za to nie je platený a nie je na to ani školený. Ak niečomu nerozumiete treba sa spýtať, neverím, že vám to neskúsi vysvetliť. Poznámka na záver, v súčasnej situácii si snáď nemyslíš, že ti tam príde nejaký šikovný a ak áno, tak len preto, lebo sa mu nepodarilo ešte zamestnať inde.