Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Moja NHL :
Boston Bruins : Toronto Maple Leafs 1
Florida Panthers : Buffalo Sabres 2
Vancouver Canucks : Nashville Predators 1
Podane za 3e vyhra 20
Tiket som us vybral preto nedavam link !
Boston Bruins : Toronto Maple Leafs 1
Florida Panthers : Buffalo Sabres 2
Vancouver Canucks : Nashville Predators 1
Podane za 3e vyhra 20
Tiket som us vybral preto nedavam link !
-
nemamstastie
Zablokovaný
Na dnes nejake tipy?
-
Sagittarius
Guru
Pri tvojom nicku by som radšej netipoval.
A keď niekto bude chcieť sem dať tip, tak som dá, keď nie tak nie. Nemyslím, že keď sem napíšeš, tak niekto zmení názor na to, či sem dnes dá dáky tip alebo nie. Keď si nevieš sám vybrať tip, radšej netipuj. 
-
17
Light Professional
Francuzska Ligue 1, 11. kolo
Lille OSC - Olympique Lyonnais
Slager kola najvyssej francuzskej futbalovej sutaze sa odohra na severe Francuzska nedaleko belgickych hranic v meste Lille na stadione Stade Borne de l'Espoir, kde bude domaci Olympique Sport Club Lille Métropole, aktualne treti v L1, hostit 4. tim sutaze - Olympique Lyonnais. Lyon ma za sebou nedavny tazky zapas na pode madridskeho Realu, kde hanebne podlahol 0:4, Lyonu taktiez dlhodobo chyba obavany argentinsky bombarder Lisandro López. Naopak, Lille je v uplnej pohode, ziadne zranenia ani vykartovania klucovych hracov. Ako zaryteho fanusika Lyonu ma teda vobec netesi fakt, ze 3 body by mali zostat doma.
Tip: 1 s kurzom 2,3
PS: este lepsie by bolo znasobit to *1.25, co je kurz PSG - Dijon 1, co je podla mna samozrejma vec, komentar netreba.
Slager kola najvyssej francuzskej futbalovej sutaze sa odohra na severe Francuzska nedaleko belgickych hranic v meste Lille na stadione Stade Borne de l'Espoir, kde bude domaci Olympique Sport Club Lille Métropole, aktualne treti v L1, hostit 4. tim sutaze - Olympique Lyonnais. Lyon ma za sebou nedavny tazky zapas na pode madridskeho Realu, kde hanebne podlahol 0:4, Lyonu taktiez dlhodobo chyba obavany argentinsky bombarder Lisandro López. Naopak, Lille je v uplnej pohode, ziadne zranenia ani vykartovania klucovych hracov. Ako zaryteho fanusika Lyonu ma teda vobec netesi fakt, ze 3 body by mali zostat doma.
PS: este lepsie by bolo znasobit to *1.25, co je kurz PSG - Dijon 1, co je podla mna samozrejma vec, komentar netreba.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pekny rozbor, ja vsak ten zapas vidim na remizu
-
17
Light Professional
Vysledok:17 napísal:Francuzska Ligue 1, 11. kolo
Lille OSC - Olympique Lyonnais 3:1, cize moja prognoza sa naplnila. Ak ste kurz zvysili zapasom PSG - Dijon, mozete byt spokojni, zapas skoncil 2:0.
Podaval niekto?
Moj brat stavkuje od narodenia. Sleduje sutaze blablabla.... a je aj aktivny sportovec. Od kedy je zamestnany, zacal davat zapasy tym systemom ze 100-15O Eur na max 2 zapasy. Povedal mi ze masecne je v zisku cca 400 Eur. Raz mi trepol ze tento (vtedajsi) mesiac je v pluse 800 Eur. Skoro som sa pos..l. Zavist jak hovado. Ja som tiez zvykol pravidelne podavat este za koruny (max 20 Sk a natrieskanych zo 10 zapasov
)) ) Vyhra v nedohladne. Len to som chcel ze s tym hodlam skusit zacat aj ja samozrejme ze si necham poradit od neho ale pozeram ze diskutujuci "17" tiez vie najst info o timoch a zapasoch takze 17 ka kludne sem hadz nejake taketo veci aspon ta prekontrolujeme
Moj komentar vam nic nedal to chapem tak nechcem pocut ziadne urazky a upozornenia
Sija mafia
-
guess.whoo
Redeemer
ak nemas prehlad tak s tym nezacinaj, tiez necakaj, ze ho ziskas po par tyzdnoch
-
Sagittarius
Guru
a ďalej okrem prehľad, vedomostí a skúseností, treba mať pri stávkovaní aj dobrú intuíciu...
-
demovic_svk
Medium Star
chcem tipovat cez net na tipos.sk je ten ucet zadarmo ?
-
Sagittarius
Guru
Áno, založenie účtu je určite zadarmo... Ale neviem, čo si predstavuješ pod pojmom účet zadarmo...
-
demovic_svk
Medium Star
akoze zaregistrujem sa ..a potom mozem stavkovat ? normalne z uctu aby mi to strhalo
-
Soviet
Darca
Musis si previest najprv peniaze na stranku a s nimi uz len stavkujes.
-
demovic_svk
Medium Star
a je to zadarmo ?
ano je to samozrejme zadarmo
dnes riskantny zapas sharapova-stosur 2 kurz:2,65
sice dost velke riziko pri bilancii 9:0, ale pochybujem ze sharapka je uz fit po tom zraneni spred par tyzdnov ja som na to dal 50E tak dufajme ze vyjde
dnes riskantny zapas sharapova-stosur 2 kurz:2,65
sice dost velke riziko pri bilancii 9:0, ale pochybujem ze sharapka je uz fit po tom zraneni spred par tyzdnov ja som na to dal 50E tak dufajme ze vyjde
-
Sagittarius
Guru
Áno, vklad je vždy a všade zadarmo (je aj jasné prečodemovic_svk napísal:a je to zadarmo ?
-
17
Light Professional
Francuzska Ligue 1, 12. kolo
Valenciennes FC - Lille OSC
Dalsi zo subojov, ktory sa bude konat pri belgickych hraniciach. Domaci klub Valenciennes FC bude hostit klub z mesta "co by kamenom dohodil" - OSC Lille Métropole. Lille je v skvelej forme, co dokazali naposledy proti Lyonu (3:1), superom im budu domaci, ktori plavaju v nekludnych vodach spodku tabulky, kde nic nie je jednoznacne, konkretne na 15. mieste. Do Valenciennes sa, ako inak, chystaju stovky fanusikov Olympique Sporting Clubu, takze mozeme ocakavat elektrizujucu atmosferu, ako to uz vo francuzskych derby zapasoch byva. Tri body si podla mojho usudku odnesu hostia.
Tip: 2 s kurzom 2,1
Toulouse-Rennes
Velmi zaujimavy zapas, domaci Les Pitchouns su, ako po ostatne roky, nemastni-neslani a aj ked im patri celkovo 6. priecka, skore z domacich zapasov nie je velmi priaznive (7:5). Zavita k nim muzstvo Stade Rennais FC, ktore bez pochyb patri k prekvapeniam sezony a momentalne je to tim, ktory zo superovych ihrisk doviezol najviac bodov! Preto by sa oplatilo risknut, ale odporucam na samostatny tiket s nie najvacsim vkladom. Pripadne poistit tipom 02 (x2).
Tip: 2 s kurzom 3,0
PS: na zlepsenie kurzu: Paris SG - Caen 1 s kurzom 1,33 a Montpellier HSC - Nancy 1 s kurzom 1,52.
Valenciennes FC - Lille OSC
Dalsi zo subojov, ktory sa bude konat pri belgickych hraniciach. Domaci klub Valenciennes FC bude hostit klub z mesta "co by kamenom dohodil" - OSC Lille Métropole. Lille je v skvelej forme, co dokazali naposledy proti Lyonu (3:1), superom im budu domaci, ktori plavaju v nekludnych vodach spodku tabulky, kde nic nie je jednoznacne, konkretne na 15. mieste. Do Valenciennes sa, ako inak, chystaju stovky fanusikov Olympique Sporting Clubu, takze mozeme ocakavat elektrizujucu atmosferu, ako to uz vo francuzskych derby zapasoch byva. Tri body si podla mojho usudku odnesu hostia.
Tip: 2 s kurzom 2,1
Toulouse-Rennes
Velmi zaujimavy zapas, domaci Les Pitchouns su, ako po ostatne roky, nemastni-neslani a aj ked im patri celkovo 6. priecka, skore z domacich zapasov nie je velmi priaznive (7:5). Zavita k nim muzstvo Stade Rennais FC, ktore bez pochyb patri k prekvapeniam sezony a momentalne je to tim, ktory zo superovych ihrisk doviezol najviac bodov! Preto by sa oplatilo risknut, ale odporucam na samostatny tiket s nie najvacsim vkladom. Pripadne poistit tipom 02 (x2).
Tip: 2 s kurzom 3,0
PS: na zlepsenie kurzu: Paris SG - Caen 1 s kurzom 1,33 a Montpellier HSC - Nancy 1 s kurzom 1,52.