Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
chcem si už aj ja nahodiť iOS5 no neviem ako to bude s kontaktami, nevymaže mi ich?
ja ich mám zálohované a synchronizované s kontaktami vo wine takže s týmto som nemal problém
Takze rozhodol som sa ze si pockam na iPhone 5. Akurat som si objednal Nexus S. Dufam ze mi dovtedy prijemne skrati chvile cakania. Tesim sa na ICS o mesiac a dufam ze po 3GS nebudem sklamany pretoze pri iOS a Apple som bol zvyknuty na spickovu kvalitu. 
myslím, že bohužiaľ budeš 
Nevadi
iPhone 5-ka by mala byt predstavena v juni na WWDC. Dovtedy uz len nejako vydrzim.
Prosim poradte daky servis v BA kde mi na zaruku opravia iPhone..Nechcem to odniest do t-mobilu a zbytocne cakat 30dni..
a čo máš pokazené? nedokážeš si to spraviť sám?
myslím že tam v iphone je len jedna plomba (aspoň tak to bolo pri mojom 3GS)
Ide o tlacidlo na tichy rezim. Staci sa ho jemne dotknut a uz meni rezimi. Cize ked ho mam napriklad vo vrecku, tak mi furt mobil vibruje lebo sa menia rezimi. A moc si to netrufam rozobrat sam..Je to 3GS a mam posledny mesiac zaruku, tak by som ju rad vyuzil 
nebudeš mať lepšie ak to dáš t-mobile? Pokiaľ viem tak iPhone sa neopravuje. Proste ti dajú nový.
kiko čím skôr do t-mobile budeš mať nový telefón 
To vaazne? wow
..Cize je mozne ze mi namiesto 3GS 32gb daju novy iphone 4? a nebudem musiet ani cakat cely mesiac? 
Neratam ze z ruky do ruky. Na iP4 by som kludne pockal aj cely mesiac
. No dobre tak v pondelok pojdem do t-mobilu a potom budem cakat, ze ako vybavia moju reklamaciu. Keby mi dali aj nove 3gs 32gb, tak vzdy lepsie ako toto moje dvojrocne 
ja som minulý rok v i-Stores v KE reklamoval iPod touch. Tam mi rovno povedala, že ho volade pošlú a ak mi uznajú reklamáciu tak mi dajú nový. A tak sa aj stalo 
A mate niekto skusenosti s PPI-ETC?? Rozmyslam, ze tam by som ho odniesol, len neviem, ci aj tam by menili kus za kus??
Ja som od nich dostal novy kus. Reklamoval som v T-Mobile-i.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
celkom zaujimave video ohladom odolnosti pri padoch:
//drago - ako sa snazim vyvolat flame? podla mna je dobre vediet pre uzivatelov ktory telefon co vydrzi. keby test dopadol opacne tiez by som ho sem up-ol
//drago - ako sa snazim vyvolat flame? podla mna je dobre vediet pre uzivatelov ktory telefon co vydrzi. keby test dopadol opacne tiez by som ho sem up-ol
Mohli by ho predavat ta 300USD bez pausalu,
to by ho mali vsetci a Apple by mala lepsie meno
to by ho mali vsetci a Apple by mala lepsie meno
to by som už nechcel iPhone keby ho mal každý jeden človek 
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lol, to nemyslis vazne?
Sak ked mi raz vyhovuje nech ma kazdy aj 3.
Sak ked mi raz vyhovuje nech ma kazdy aj 3.