Za radu dakujem
internet problem??
internet problem??
Mam internet na kompe T-com Turbo 2. a kupil som wifi router prepojil som s kompom aby mi siel na notase internet. Mesiac mi to slo v pohode ... stahovalo mi torrenty priblizne 250KB/s (normal rychlost pre toto pripojenie) no teraz asi uz 4. den mi ide rychlost 35KB/s, skusil som pozret na komp ci tam ide rychlejsie ale aj tam my slo tak pomaly .... nechapem tomu ci maju poruchu alebo co sa pokazilo. 
Za radu dakujem
)
Za radu dakujem
Re: internet problem??
z webu (ulozto/rapidshare/rapidko) ti taha tiez tak pomaly?
proste speedmeter.sk a tam som kedysi mal download 260KB/s a teraz mam 30KB/s a to neni nic zapnute ziadne stahovanie alebo tak , torrent tiez taha do 30KB/s a proste vsetko taha tak pomaly vzdy okolo tych 30KB/s
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
A to si skusil len jednu stranku? speedmeter.sk je dost zaostaly merac, pouzi skor nejaky speedtest.net, vyber si slovenske servery, viac krat skus meranie opakovat.
btw: Netahal si az moc? Nepresiahol si 120GB limit mesacne?
btw: Netahal si az moc? Nepresiahol si 120GB limit mesacne?
skusal som aj ten speedtest aj hocico ine stale to iste a 120GB??? ten turbo 2 je neobmedzeny cize to je jedno kolko stiahnem ci co??
Keď prekročíš spomínaných 120GB tak ti prevádzkovateľ internet trochu "priškrtí" (zníži rýchlosť). Nadávajú tomu FUP 
takze musim cakat do 1. a potom zase pojde normalne???
Ak ti naozaj obmedzili rýchlosť kvôli FUP, tak musíš počkať do konca mesiaca. Takže ako píšeš, od 1.11. by to malo ísť znova ako predtým. Ale samozrejme ak je to kvôli FUP.
Inak spotrebu si môžeš pozrieť na tejto stránke: https://zona.telekom.sk/dialdsl/login.jsp
Meno/login (približne v takomto tvare menoxyz@magio) a heslo nájdeš v zmluve.
Inak spotrebu si môžeš pozrieť na tejto stránke: https://zona.telekom.sk/dialdsl/login.jsp
Meno/login (približne v takomto tvare menoxyz@magio) a heslo nájdeš v zmluve.