Texaský masaker motorovou pílou - skutočnosť alebo nie?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Texaský masaker motorovou pílou - skutočnosť alebo nie?

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím, čítali ste niekto o tom? Naozaj žila tá rodina HEWITTových? Lebo ja som niečo počítal a dozvedel som sa, že Leatherface (Kožená tvár) - hlavná postava tohto filmu bola inšpirovaná masovým vrahom menom ED GEIN. ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Ed_Gein ) Takže teraz neviem, či je to s tou rodinou Hewittových skutočný príbeh, alebo ako to vlastne bolo.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Re: Texaský masaker motorovou pílou - skutočnosť alebo nie?

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ta bohzna..

V americi je aj nemozne moznym. A ked nejakemu typkovi drblo v lebeni a mu kudla nestacila, tak vzal motorovu pilu :)
Aj ked mi nieje jasne, ze odkial by sa take spravy vzali. Pokial by bol nejaky ten prezivsi po rande s tou motorovkou a by sa o tom podelil so zbytkom americi :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To, že texaský masaker bol natočený, a že je to známa udalosť vie asi každý...
Ja si ale dovolím tvrdiť, že skutočné je na tom naozaj len malé percento, veľa je tam dokresleného, a tak...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pokiaľ viem hlavný charakter je naozaj inšpirovaný Edom Gainom, ale samotný príbeh je zlátanina niekoľkých príbehov zmixovaných s notnou dávkou fantázie.
Sqhm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sqhm »

Chlapi takže:

Ed Gain - Majiteľ motela ktorý vraždil ženy ktoré sa uňho ubytovali. Zaujímal sa o anatómiu a tak najprv vykopával hroby a potom začal vraždiť. Telá porcoval a skúmal, vyrábal si z nich rôzne predmety. Ním bol inšpirovaný román Mlčanie jahniat.

Thomas Hewitt - Dieťa s kožnou chorobou ktoré sa narodilo to rodiny s kanibalskými sklonmi, psychicky labilný. Keď im zavreli v obci mäsiareň, začali vraždiť a sťahovať z kože ľudí. Thomas si kúsky tváre obetí prišíval na tvár. Ním bol inšpirovaný film Texaský masaker.

Ľudia radi tvrdia že Thomas Hewitt je postava vymyslená a inšpirovaná Gainom, iný že Thomas Hewitt je reálna osoba, stále žije a je väznený v Texase.
Napísať odpoveď