Zdravím,
Prosím Vás chcem sa spýtať na jeden problém, ktorý som dnes odhalil na mojom peugeote 106 1.0 r.v.1992.
Určite mi bude niekto vedieť poradiť. Dopredu sa ospravedlňujem za moje vyjadrovanie, ale nevyznám sa v autách.
Zistil som že mi tečie chladiaca kvapalina z miesta do ktorého vedie hadica z pravej hornej strany chladiča, tá sa napája na akúsi prírubu( 2 skrutky)
potom je tesnenie a nejaký blok ktorý je prepojený s blokom motora. Tiež je z tadiaľ vyvedená hadica smerujúca dovnútra, zrejme kúrenie.
Podľa všetkého to tečie (v presných intervaloch kvapká) z toho tesnenia "príruby" kam vedie hadica od chladiča.
Mojím problémom je, že nemám poňatia čo mám v obchode pýtať. Ako sa dané tesnenie volá ?
Dúfam že mi pomôžete.
Ďakujem.
peugeot 106 - problem
Re: peugeot 106 - problem
hoď sem foto 
najlepšie zvrchu cely motor a potom detail na co sa vlastne pytas
najlepšie zvrchu cely motor a potom detail na co sa vlastne pytas
Ospravedlňujem sa za kvalitu - fotené mobilom...
Hrubá hadica je z chladiča, tá špinavá spodná vedie zrejme do kúrenia.
Hrubá hadica je z chladiča, tá špinavá spodná vedie zrejme do kúrenia.
to vypada byt termostat, nie?
ale z tych fotiek tazko povedat kde mas chybu.. neviem odkial tecie, nevidim odkial teci (akurat kusok vlhku hadicu)
ale z tych fotiek tazko povedat kde mas chybu.. neviem odkial tecie, nevidim odkial teci (akurat kusok vlhku hadicu)
Nuž ja nemám poňatie čo to je. Tečie prosím pekne z tesnenia tej príruby na ktorú ide ta hrubá hadica.
Zrejme máte pravdu, bude to termostat, nakoľko som našiel toto
čo je zrejme tá príruba.
Ďakujem za Váš čas
p.s. Dúfam že sa bude dať to tesnenie objednať aj samostatne, lebo ináč by malo byť dodávané s termostatom...
Zrejme máte pravdu, bude to termostat, nakoľko som našiel toto
Kód: Vybrať všetko
http://seekpart24.com/febi/coolant-flange-18568?c=100840&at=2243Ďakujem za Váš čas
p.s. Dúfam že sa bude dať to tesnenie objednať aj samostatne, lebo ináč by malo byť dodávané s termostatom...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak nepojde objednat tu, tak ho objednas z internetu (eBay, Allegro), pripadne pozri cesky Peugeot club: www.peugeot-club.com/forum/
Diky, možno by stačilo použiť ten červený silikón.
ešte raz ďakujem
ešte raz ďakujem