Supernatural
-
mirak2
Hardcore addict
epizoda 505:
tolko vtipu a narazok na ine veci tu uz davno neboli....cela epizoda je vlastne parodiou na http://www.csfd.cz/film/175366-house-of-wax/ kde hral Jared teda Sam a Paris Hilton
an azaver teaser na dalsie epizody....uplne na konci..nech mi nikto nehovori ze to nebol odkaz na Horatia z CSI Miami

okej, 4. seria v DVDripe pred 5 minutami dokukana a asi idem porusit svoj styl ze nestahujem serialy kazdotyzdenne - waaa, proste 4. seria cela bola velmi ppci, zamotana, vtipna, pre ludi co maju aspon ake take ponatie o biblii tak aj v tom smere zaujimava(odkazy) atd atd... vidim to tak,ze u mna je supernatural jeden z best serialov...
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Supernatural
po poslednych dvoch epizodach siestej serie musim povedat, ze tento serial sa vdaka vybornemu scenaru vysvihuje u mna nenormalne vysoko a jedine, co tomu skodi su slabsie herecke vykony...ale vsetko ostatne je na vynikajucej urovni, som uplne v prdeli z toho season finale, nemozem si pomoct...
mňa tie finale zabíjajú... aj 5. sérka, aj toto... what the hell? som len tak oči valil...
-
mirak2
Hardcore addict
hlavne ze na ceskej fan stranke SN, kde robia titulky, vsetci nadavaju aka debilna bola siesta seria a ze finale bolo uplne najhorsie...nech idu pozerat twilight dementi 
ešteže zvládam kukať bez problémov bez tituliek... presne kvôli takýmto mudrcom, čo si mysleli, že keď robia fan web a shitty subtitles, tak do toho vidia mi stúpal v puberte krvný tlak...
6. séria bola síce poslabšia a zamotaná jak hovado, ale zlá rozhodne nebola...
6. séria bola síce poslabšia a zamotaná jak hovado, ale zlá rozhodne nebola...
-
mirak2
Hardcore addict
ja taham anglicke subs, ale rozhodne nepovazujem sestku za slabsiu, zo zaciatku to bolo rozporuplne kvoli samovi, ale potom sa to rozbehlo...
-
Georgeo88
Light Star
pre mňa osobne 5 séria určite najlepšia.Musím priznať,že začiatok 6 bol dosť nudný, akoby nemali nápady ale tak v polke sa to celkom rozbehlo,momentálne je Supernatural pre mňa seriál č.1
Som veľký fanúšik Supernaturalu a tiež sa mi 6 séria zdala slabá aj ten koniec. No hádam v 7 budú mať lepšie nápady.
-
xH4wK
Dnes som zacal s prvou seriou a vyzera to dost dobre, take mam rad, /me gusta.
-
Georgeo88
Light Star
tak musím sa bohužiaľ pridať k názorom, že 6.séria bola slabá(podľa mňa asi najslabšia).Zdalo sa mi že tvorcovia nejako moc experimentujú a potom to v celku bolo dosť veľké miš-maš.Som však prekvapený zo siedmej serie ,ktorá je opäť výborná a seriál sa tak vracia pomaly do starých kolají.
-
mirak2
Hardcore addict
ak si mal ten pocit, tak to bude tym, ze povodne bol serial planovany na iba 5 serii, ale pocas 4. a 5. serie stupali ratingy, tak to predlzili...zaciatok tej 6tky sa mi nijak nepacil, ale postupne to slusne vygradovalo...mne sa zase nepaci tato 7. seria
-
Georgeo88
Light Star
tak mne bolo vopred jasné že seriál neskončí 5.sériou.Spolu so Smallville ťahal (a stále ťahá)celú stanicu The CW.No dúfam že nezájdu až do extrémov Smallville teda 10 sérii, kde koniec bol už trošku telenovela.
Supernatural skoncil 3. sezonou a v siedmej sa uz len zvyja v krcoch. Uz len spoilere su totalne nezaujimave, nieto este ich lacna realizacia.
-
mirak2
Hardcore addict
4. a 5. s anjelmi boli podla mna lepsie ako tie epizodove v 1., 2. a 3. serii, kde hlavne lovili