Zdravim,
Chcel by som sa spytat ci nema niekto skusenosti s tymito telefonmi ze ktory z nich je lepsi, pripadne ake su vyhodny jedneho alebo druheho, pretoze cital som niektore brozurky o tychto telefonoch ale myslim si ze pokial ich clovek vyskusal tak vie najlepsie povedat ktory si vybrat a preco.
Dakujem velmi pekne
HTC Sensation VS. Samsung Galaxy S II
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC Sensation VS. Samsung Galaxy S II
Kamarat ma Sensation a ja mam Galaxy S2. Papierovy vykon ich stavia na rovnaku hranicu, avsak skutocny je niekde uplne inde. Staci si pozriet testy na nete a je hned jasne. Sensation je vykonovo skoro o 50% slabsi.
Displej na S2 je niekolko krat lepsi ako sensation, i ked sensation ma vyssie rozlisenie a displej jemnejsi. Bateria mi momentalne drzi 4 den (Android 2.3.5).
Displej na S2 je niekolko krat lepsi ako sensation, i ked sensation ma vyssie rozlisenie a displej jemnejsi. Bateria mi momentalne drzi 4 den (Android 2.3.5).
Ja by som bral Galaxy S2 tu mas odporucam prejst vsetky casti testu http://mobilenet.cz/clanky/srovnani-dvo ... -1dil-7299
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tiež som za SGS2
Tu nieje o com rozmyslat. SGS2 jednoznacne. Uz si ho davno mal kupit 
Jednoznacne SGII nie je o com rozmyslat. Displej najlepsi aky som videl, je aj rychlejsi v praxi ako sensation a celkovo je samsung v tejto elite to najlepsie.