GTX 560 Ti dilema

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
harlik
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: GTX 560 Ti dilema

Príspevok od používateľa harlik »

Priatelu tak to sa ku***sky myslis s tou spotrebou pri max zatazeni zabudni na to. Ziadnych 180 W pri max ale pekne 350 W pri max a viac! Hawk konkretne sa blizi k 400 W. A tym padom aj zdroj nestaci. To su tie vase zasrane nvidie. Ja nie som ziaden fanatik ani amd ani nvidie, ale ked si to tak zhrniem, tak vobec nie je lepsia nvidia od ati/amd. Spotrebu maju jak svine, pomer cena vykon nie vzdy na ich strane a to, ze radeony nemaju nejaky cuda nikomu nechyba. Na hranie ti to je jedno a radeon ma zas ine veci. Rozhodne by som bol opatrny pri vyrokoch podobnych ako dal michalko.
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Neviem kde is zobral, ze zere 400 W ale je to dobra hovadina :D videl som zostavu kde boli dve MSi gtx 560 ti hawk v SLI a pohode ficali so 850 W zdrojom a mali este dost velku rezervu.
harlik
Expert
Expert

Len pekne studuj recenzie kde to meraju presne a potom zistis. Mimochodom robim to aj ja, takze to mam dokazane. http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... t?start=14

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 16:11)
Vies ked MSI twin frozr II OC ma spotrebu presne 355 W v hrach tak HAWK bude mate este viac a ja som nepovedal, ze rovnych 400 ale blizi sa uz k 400 pri testoch totalneho zatazenia, ktore moze nastat pri hrach. Aj ked by to nebolo 400 ale "len" 350 W tak je to obrovsky rozdiel od tvojho udaju, kde taku spotrebu maju mozno nejake low end sracky co ani nove hry nespustia :lol: Tu mas dalsi dokaz http://extrahardware.cnews.cz/msi-gtx-5 ... u?page=0,8
Este ma ides o nieco presviedcat? Ked nevies tak nepis hluposti prosim ta a bud rad, ze si sa dozvedel nieco nove a nespravis hlupost ked budes nieco kupovat. Nic v zlom len v dobrom a hlavne nech si tieto fakty beru k srdcu amd fanatici vieme ktori su to...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ak nevieš to je spotreba celej zostavy. inak ty si pekne divný. Asrock a amd sú podľa teba the best.. :lol:
harlik
Expert
Expert

A? Vsak celej zostavy samozrejme nie len samotnej grafiky, ale skratka je to na demonstrovanie toho, ze je to prilis vela a ma zmysel potom radsej ked uz tak jednu kartu gtx 580 ako nejake sli. A nie ja som divny ale ty si divny kedze ty otvorene o sebe tvrdis ze si nvidia fanatik a veru nemas argumenty na svojej strane. Za to, ze ti nalozi niekto, este neznamena, ze je hned ati fanda. Ani jedno ani druhe nie je jednoznacne najlepsie. Keby to tak bolo, tak uz je len jeden z nich co predava. Pokym viem tak ati mala vzdy nieco navrch co sa tyka grafik. U procakov to je jasne, tam intel bez debaty. A v doskach si uplne divny. Ked uznavas Asus tak uznavas aj Asrock. Trepes o nich ale ani jednu si nemal tak ma uz neser s tym! Ja som jasne napisal, ze nie som ani na jednej strane a ani som nenapisal, ze asrock je the best. To mi do papule nevsuvaj laskavo. Je rozdiel ked niekto napise, ze nie je to shit ako ked niekto napise, ze je to the best. To ze nieco nie je shit neznamena hned best, ale u retardovanych asi ano. Na rozdiel od teba ja nie som decko rozmaznane ako ty, pre ktore je dobre a najlepsie len to co je najdrahsie. Az budes do toho davat svoje prachy potom uvidime, co si vyberies. Proste berem to tak, ked je niekto strasne zamilovany do trabantov, tak nikdy neuzna kvalitu BMW alebo Mercedesu. Zial vychodniari maju ine myslenie a mentalitu. Su tu aj iny co sa zobudili, spamätali a zbavili predsudkov. Kto to nedokaze jeho problem a viac sa s tebou o tomto bavit uz nebudem :smt098
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

harlik napísal:A? Vsak celej zostavy samozrejme nie len samotnej grafiky, ale skratka je to na demonstrovanie toho, ze je to prilis vela a ma zmysel potom radsej ked uz tak jednu kartu gtx 580 ako nejake sli. A nie ja som divny ale ty si divny kedze ty otvorene o sebe tvrdis ze si nvidia fanatik a veru nemas argumenty na svojej strane. Za to, ze ti nalozi niekto, este neznamena, ze je hned ati fanda. Ani jedno ani druhe nie je jednoznacne najlepsie. Keby to tak bolo, tak uz je len jeden z nich co predava. Pokym viem tak ati mala vzdy nieco navrch co sa tyka grafik. U procakov to je jasne, tam intel bez debaty. A v doskach si uplne divny. Ked uznavas Asus tak uznavas aj Asrock. Trepes o nich ale ani jednu si nemal tak ma uz neser s tym! Ja som jasne napisal, ze nie som ani na jednej strane a ani som nenapisal, ze asrock je the best. To mi do papule nevsuvaj laskavo. Je rozdiel ked niekto napise, ze nie je to shit ako ked niekto napise, ze je to the best. To ze nieco nie je shit neznamena hned best, ale u retardovanych asi ano. Na rozdiel od teba ja nie som decko rozmaznane ako ty, pre ktore je dobre a najlepsie len to co je najdrahsie. Az budes do toho davat svoje prachy potom uvidime, co si vyberies. Proste berem to tak, ked je niekto strasne zamilovany do trabantov, tak nikdy neuzna kvalitu BMW alebo Mercedesu. Zial vychodniari maju ine myslenie a mentalitu. Su tu aj iny co sa zobudili, spamätali a zbavili predsudkov. Kto to nedokaze jeho problem a viac sa s tebou o tomto bavit uz nebudem :smt098
Vidim, ze rad spamujes a pises romany. Tvoj nazor tu ocividne nikoho nezaujima. BTW. GTX 560 Ti Haw v Sli dosahuje vyssi vykon nez GTX 580.
harlik
Expert
Expert

Precitaj si cele forum a aj ine fora nie len toto, ktore sa viac specializuju na pc a komponenty a potom uvidis, kto zdiela este moje nazory a kto tie tvoje. Si nikdy nemal menovane veci, o ktorych som ja pisal takze nemas ani paru. Napoj si do sli aj hlavu pre mna za mna. Nepovedal som ani to, ze gtx 580 ma vyssi vykon ako gtx 560 ti v sli. Aj to odkial mas? Vsetci dnes nieco maju v sebe este po piatkovej noci? :smt033 Pisal som, ze je to podla nie len mojho ale aj sirokeho nazoru odbornikov horsie riesenie a preco hladaj sam, nemusim pisat romany. Ja v tom mam jasno a nemusim sa k tomu ani len vyjadrovat, lebo nemam zaujem niekomu komu niet rady niet pomoci. Ked si tak mudry tak sa na fore ani nic nepytaj a rovno kupuj.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

koho zaujíma 10W a 20 EUR na lepší zdroj . jasné že nášho sporiča harlika. A niesom decko ale ani chudobný.
edit: trochu som to prehnal ale nevadí.. :lol:
Napísať odpoveď