Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
GEQQN
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Nie neprosím, uz Catalysm mi bol proti srsti, wotlk taktiež a ešte toto, ostanem pri TBC, tam je najlepsí pvp balance 
som si to pekne posral v dungu bdcku sme pokapali a bol restart.tak som si isiel pre kostru a som skocil do lavy z ktorej sa nedalo dostat von dal som cez managera unstuck postavy a hodilo ma to to thunder buff cize musim prejst na druhu zem lod ma dokaze previezt?
-
Steven666
King
neviem prečo by som sa mal smiať, pandareni boli už vo Frozen throne takže bolo len otázkou času kedy sa ukážu, ja sa teším.
Son-Goku: Ak sa chceš dostať do Eastern Kingdoms, tak buď pôjdeš do The Barrens (Ratchet) loďou, a tá ta zavezie do Stranglethorn Vale (Booty Bay), alebo pôjdeš pred Ogrimmar a tam je vzducholoď do Undercity.
rofl mists of pandaria omg lol
som to uz davnejsie niekde cital a som myslel ze to je len klebeta alebo vtip
a ono to je real, rofl
Rozhodol som sa že predám účet akú cenu by mohol mať tento char http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ear/simple ? + sú tam ešte nejaký nedoexpený altovia ale ak by mal niekto rovno záujem tak PM
som mrtvy-duch neskusal som to ale zobere ma lod?Jokky napísal:Son-Goku: Ak sa chceš dostať do Eastern Kingdoms, tak buď pôjdeš do The Barrens (Ratchet) loďou, a tá ta zavezie do Stranglethorn Vale (Booty Bay), alebo pôjdeš pred Ogrimmar a tam je vzducholoď do Undercity.
Moj acc som predaval za 120eur a kazdy mesiac som to znizoval a nakoniec som to predal az po pol roku za 35eur. Vsetky datadisky od zakladnej hry po cataclysm navyse s hunterom s 5500 achievements na leveli 85. Na slovensku ludia nemaju zaujem o ucty. Kazdy chce budovat sam od nulykostak napísal:Rozhodol som sa že predám účet akú cenu by mohol mať tento char http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ear/simple ? + sú tam ešte nejaký nedoexpený altovia ale ak by mal niekto rovno záujem tak PM
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 17:11)
retri paladin je H***OSchYzo napísal:warrior, DK, retri paladin
a on sa pytal na class bez many
nech si da roguna myslim ze s nim bude spokojny
ano máš pravdu ja ked vidim ze niekto predava acc za 200euro sa len pekne potichu zasmejem
lebo viem ze to nikto nekupy
nervy jak svina kde sa vstupuje do bd stojim pred tou zeleznou opachou ale ziaden vstup tam neni
-
aruN
Professional
mas tam dost slaby eq, nie je dovod kupovat taky char, by som povedal. okolo 30 eur +-kostak napísal:Rozhodol som sa že predám účet akú cenu by mohol mať tento char http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ear/simple ? + sú tam ešte nejaký nedoexpený altovia ale ak by mal niekto rovno záujem tak PM
co konkretne tam este mas a s akym equipom/lvlom?
no ja som potreboval vedieť takú približnú cenu aby som za to nezabil nejakú moc vysokú a vravím mám tam nejaké 60 DK a taketo prkotiny
Son-Goku: Tak skús poslať Gm-ku Ticket, že nech ťa ressne (oživí) a napíš aj dôvod.
-
AXO
Professional
Az na ten zasah do talentov(ale kedze to este nie je 100% zmena, je sanca ze sa to upravi) novy datadisk uvitam. Myslienka o unikatnosti talentov je dobra, len by to mohli skor dat kazdych 5lvlov na vyber a nie 15 ako maju zatial. Co pozrem na class teraz, talenty na 95% rovnake a to je o hovne, pri takom style tam ani nemusia byt tie talenty, ked su vsetky rovnake, len specializacia. Ja mam rad originalitu a s radostou si vyklikam talenty, ktore pouzivam ja, a nie "pretoze to tak ma byt".
Veci ako zrusenie minimal range a melee zbrane pre huntera ma velmi tesia. O ostatne class zmeny som sa nezaujimal zatial. Novy kontinent, ktory mozem objavovat, nova architektura a rasa ma potesili. Som zvedavy na nejake hlavne mesto na Pandarii. Ten pet combat tam ani byt nemusel, ale to ze tam bude mi nijako nevadi, ani neskodi, proste ho vyuzivat nebudem. Nove repky a achivy
Dufam, ze nebudu len tak lahko ziskatelne.
Pri rocnej viazanosti dostanem Diablo 3 a pristup do bety Mists of Pandaria zdarma, takze som si ten Annual pass nechal zriadit.
Neviem, co ludom vadi na Pandarenoch, maju tam Taurenov, Worgenov, co su tiez zvierata... a Orkovia sa podobaju na Shreka(aj ked ten bol udajne Ogre).
Ten dungeon challenge je tiez pre mna zaujimava myslienka. Moze to spravit zivota schopnejsie dungy a nie len denny cap na valory, aby to bolo cim skor zabite. Vraj cim lepsi cas, tym lepsia odmena a nezalezi na geare.
Veci ako zrusenie minimal range a melee zbrane pre huntera ma velmi tesia. O ostatne class zmeny som sa nezaujimal zatial. Novy kontinent, ktory mozem objavovat, nova architektura a rasa ma potesili. Som zvedavy na nejake hlavne mesto na Pandarii. Ten pet combat tam ani byt nemusel, ale to ze tam bude mi nijako nevadi, ani neskodi, proste ho vyuzivat nebudem. Nove repky a achivy
Pri rocnej viazanosti dostanem Diablo 3 a pristup do bety Mists of Pandaria zdarma, takze som si ten Annual pass nechal zriadit.
Neviem, co ludom vadi na Pandarenoch, maju tam Taurenov, Worgenov, co su tiez zvierata... a Orkovia sa podobaju na Shreka(aj ked ten bol udajne Ogre).
Ten dungeon challenge je tiez pre mna zaujimava myslienka. Moze to spravit zivota schopnejsie dungy a nie len denny cap na valory, aby to bolo cim skor zabite. Vraj cim lepsi cas, tym lepsia odmena a nezalezi na geare.
WTF ?detrox napísal:Ludia len sa smejte![]()
tak ako ja
je to realita
http://www.sector.sk/novinka/63655/worl ... lasene.htm
a ja som vam to hovoril kolko do zadu a nikto mi neveril. Pandy vo wowku... uz to chce world of starcraft
alebo world of diablo aby bol blizz originalny... ale taky WoSc by bolo strasne maso
-
AXO
Professional
Nechapem co sa vam nepaci, je to datadisk ako kazdy iny na wow. A aby ste nesedeli s otvorenou hubou, kde sa vo wow zobrali pandy, co tak sa trochu zaujimat aj o lore, co v tej hre je a nie len kto ma vacsi nozik?
Strucny clanok z roku 2009 o tom kto su Pandareni najdete TU alebo rozsiahlejsi v anglictine TU.
Strucny clanok z roku 2009 o tom kto su Pandareni najdete TU alebo rozsiahlejsi v anglictine TU.
tu vravýš o lore ... ale v lore je ešte tolko veci čo v wowku neni a tie pandy tam boli spomynane asi 2x v lore čo je oprotí iným veciam ktoré nepožili dost malo ......... polka ludi nevie ze pandy v lore boli
kde kupim pvp veci na maga?niekto mi tvrdil do w ze v og a iny ze v ashenvale..