zapinanie wifi
zapinanie wifi
Zdravim mam notebook hp 630 a neviem kde sa na nom zapina wifi
alebo neviem co snou je vcera som ho kupil a islo vsedko v pohode dneska rano som ho zapol a wifi nesla dakujem za radu.
Re: zapinanie wifi
Pozri sa na F klávesy, či tam neuvidíš ikonku antény. Ak hej, použi tú klávesu v kombinácii s Fn klávesou. Prípadne, ak si mal predinštalovaný systém, možno tam budeš mať HP Wireless Assistant.
mam tam to tlacidlo ktore svietu bud na modro alebo cerveno ale zistil som ze snim sa zapina len bluetooth a aj ked si zvolim ze najst bezdrotove siete tak na to nejde kliknut
Aký máš OS? Pozri sa do Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení), či je tam všetko v poriadku (aby tam nebol žiadny žltý výkričník / otáznik).
Operačný systém ...
ked kliknem pravym tak mi tma ukaze open menu,about,odstranit s panelu,presunut, a uzamknut panel to je vsedko
Musíš kliknúť na ikonu Počítač (pri Windows XP Tento počítač). A ešte raz, aký operačný systém? (Windows 7, Windows Vista, Windows XP alebo nejaký iný ...)
Windows 7 64 bitovy
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 20:04)
vies mi prosim poradit? potrebujem to vazne a surne.
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 20:04)
vies mi prosim poradit? potrebujem to vazne a surne.
Dole pri hodinách, máš ikonu sieťových pripojený, keď na ňu klikneš, malo by ti zobraziť dostupné bezdrôtové siete. Ak nie, asi máš na nej taký červený krížik, čo znamená, že WiFi nie je zapnuté. Malo by to ísť zapať tou klávesou, či si spomínal.
Stále si nepovedal, či je v Správcovi zariadení všetko v poriadku.
//Prosím, žiadne SS, kde ma posielaš do topicu ...
Stále si nepovedal, či je v Správcovi zariadení všetko v poriadku.
//Prosím, žiadne SS, kde ma posielaš do topicu ...
spravca zriadeny myslis co konkretne?
Absolútne nevnímaš, čo píšem. Hore som ti už písal ...
jaj no tam som sa pozeral a pri nicom nieje ani otaznik ani vykricnik
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 20:56)
ale ukazuje mi tam varovanie ze pri ovladani pomocou networkmanager sa vyskitla chyba nech skusim prejst na ifup a ked dam to ifup tak mi to zmyzne z dolnej listy.
//autoeditácia príspevku (22 Okt 2011, 20:56)
ale ukazuje mi tam varovanie ze pri ovladani pomocou networkmanager sa vyskitla chyba nech skusim prejst na ifup a ked dam to ifup tak mi to zmyzne z dolnej listy.
Vyriešné, vraj "niečo" prepol a už to ide

ano ano dakujem pekne..
prepol som to na ifor
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
co to je ? lebo dnes som na strykovom notebooku tiez hp 4525s nevedel zapnut wifi, najprv ani bluetooth, potom mi to len vypinalo zapinalo bluetooth a nic, inokedy mu to funguje zapina to a cil nic, tiez 64 bit seven