no alebo sa ti vymazal daky program to sa stalo aj mne...kitty121 napísal:Tak to bude asi ten crack zly. Ale predtym mi išlo
Sims 2
Re: nejde sims 2
Re: Sims 2
Ahojte mam problem s the sims 2 mam original hru a mam notebook s windows 7 tuto hru som uz mala na tomto PC lenze som preinstalowala windows a uz my nechce ist w pohode my ju nainstaluje spustim ju ide my aj zwuk a ked ma da do mesta napr. Krasohlidkov tak my prestane ist zvuk a mam nejaku divnu grafiku je biela no vsetko naokolo je biele a su tam nejake pismena ... myslim si ze problem by mohol byt v tom ze nemam v PC vsetko co to sims vyžaduje ale ja neviem co tam potrebujem mat . Prosim poradte
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
julka6665: V prvom rade si myslim, ze by si si mala precitat pravidla fora, presnejsie najma pravidlo c.23, kde sa spomina ako mas pisat, teda zrozumitelne, pouzivat interpunkcne znamienka a nepisat ako postihnuta (zwuk, w pohode...).
Pouzi aktualizaciu hry, stiahne ti par patchov z internetu a myslim, ze sa problem vyriesi.
Pouzi aktualizaciu hry, stiahne ti par patchov z internetu a myslim, ze sa problem vyriesi.
-
Pigesko
King
pises ze si preinstalovala win a v hre mas "graficke" problemy, co znamena ze nemas nainstalovane ziadne drivery, alebo mas nainstalovane najnovsie, a s tym si starsi simsovia nevedia poradit...zaroven mozes skusit prehodit kompatibilitu na Win XP, preinstalovat DX, atd...atd... samozrejme skus najprv tu aktualizaciu, ako pise hojko, kedze mas original, nemal by to byt problem
//and...
mi (mne) - jednotne c. = mi
my (skupina ludi) - mnozne c. = my
//and...
mi (mne) - jednotne c. = mi
my (skupina ludi) - mnozne c. = my
Diki a ako tú hru aktualizujem ?
Ja som aktualizovala hru cez ikonku co sa vytvorila tusim v starte? Alebo v hre? Nepamatam si to uz a neviem to pozriet lebo nie som na tom pc.
Pojde mi stiahnuty datadisc ak mam originalnu zakladnu hru?
Pojde mi stiahnuty datadisc ak mam originalnu zakladnu hru?
-
Pigesko
King
julka6665: ako vravi kolegyna Petka, otvor Sims3 Launcher (proste 2x klikni na ikonku na ploche), nasledne sa ti otvori to co je v prilozenom obrazku nizsie...tam kliknes v menu na Game Updates
aktualizujes = updatnes...
petka89: updatni zakladnu hru na poslednu verziu, nainstaluj dodatok, spusti cez ikonu posledneho dodatku, aktualizuj, stiahni mini image na posledny dodatok...stiahnuty mini image mountni cez daemon a spusti
ak ti to pripada zlozite, postupuj podla druheho navodu...
- updatni zakladnu hru na poslednu verziu, nainstaluj dodatok, spusti cez ikonu posledneho dodatku, aktualizuj, stiahni crack na posledny nainstalovany dodatok, aplikuj crack (najprv si zalohuj original .exe subory, aby si nemusela vsetko instalovat od znovu ked budes chciet doinstalovat dalsie dodatky ktore pridu)...play
//julka6665: aj som zabudol ze sa bavime o Sims 2
prepac...ale postup je zhruba rovnaky, teda ak sa dobre pamatam...
petka89: updatni zakladnu hru na poslednu verziu, nainstaluj dodatok, spusti cez ikonu posledneho dodatku, aktualizuj, stiahni mini image na posledny dodatok...stiahnuty mini image mountni cez daemon a spusti
- updatni zakladnu hru na poslednu verziu, nainstaluj dodatok, spusti cez ikonu posledneho dodatku, aktualizuj, stiahni crack na posledny nainstalovany dodatok, aplikuj crack (najprv si zalohuj original .exe subory, aby si nemusela vsetko instalovat od znovu ked budes chciet doinstalovat dalsie dodatky ktore pridu)...play
//julka6665: aj som zabudol ze sa bavime o Sims 2
Dakujem ale nejde mi to pretože mne ked kliknem na ploche na the sims 2 neukáže taka tabuľka ale ina
je priložena nižšie . Neviete niekto ako aktualizujem to the sims 2 ?
-
Pigesko
King
julka: http://thesims2.ea.com/update/
tak to vyzera ze si tie updaty musis nainstalovat "manualne"...
- takze najprv stiahni patch pre zakladnu hru a nainstaluj, nasledne mozes nainstalovat dodatok (datadisk) a k nemu stiahnes dalsi patch ktory nainstalujes...
- ak to nepomoze, skus aktializovat ovladace pre grafiku...
- takze najprv stiahni patch pre zakladnu hru a nainstaluj, nasledne mozes nainstalovat dodatok (datadisk) a k nemu stiahnes dalsi patch ktory nainstalujes...
- ak to nepomoze, skus aktializovat ovladace pre grafiku...