inac ako to teda je? podla mailu od pgs by mi to malo dojst zajtra, ale nieco mi hovori, ze to zajtra nebudem moct hrat?ci? sa mi zda, ze nieco take som tu niekde cital.
BattleField 3
Re: BattleField 3
idem hned citat 
inac ako to teda je? podla mailu od pgs by mi to malo dojst zajtra, ale nieco mi hovori, ze to zajtra nebudem moct hrat?ci? sa mi zda, ze nieco take som tu niekde cital.
Cize SP, sa rozbehne od polovicky a ma celkom zaujimavy koniec. Aspon co pisu na tiscali. No som zvedavi.
diky, ze si nam to tak pekne zhrnul
Nie som odbornik na SLI, ale ak dobre viem, tak tam musis prepojit rovnake karty.Slayter napísal:otazka trocha OT ale som HW lamka, ked mam gtx 460 se, a prihodim si do druheho PCI-e slotu este jednu kartu ktoru mam ako rezervnu (nVIdia 9500 GT) tak mi to nejak teoreticky pomoze? Dik.
Ano, pri grafike je najlepsie mat 2 rovnake alebo aspon vykonovo podobne karty:
Ta 9500ka by sa dala vhodne pouzit iba na physx, ale to v bf3 nie je.Both cards are given the same part of the 3D scene to render, but effectively half of the work load is sent to the master card through a connector called the SLI Bridge. As an example, the master card works on the top half of the scene while the slave card works on the bottom half. When the slave card is done, it sends its output to the master card, which combines the two images to form one and then outputs the final render to the monitor.
ok dikes, ja som nemyslel SLI len akesi fyzicke zvysenie pamate. dik za odpovede aj tak.
to budu asi velmi objektivne recenzie 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tie recenzie su pekne na prd
Neverim ani slovo. Zeby testoval Alphu alebo nebodaj Pre Alphu? 

Tie grafiky do SLi nezapojis. Nemozes kombinovat rozne karty. u ATi sa to uz da ale tiez nemozes skombinovat 4850 a 6850Slayter napísal:otazka trocha OT ale som HW lamka, ked mam gtx 460 se, a prihodim si do druheho PCI-e slotu este jednu kartu ktoru mam ako rezervnu (nVIdia 9500 GT) tak mi to nejak teoreticky pomoze? Dik.
@ Michaelo: nemyslel som SLI xD uz som to trocha vyssie pisal, skor "zvysenie" pamate GPU, alebo pouzitie karty na PhysX. Do SLI idu napojit iba dve rovnake karty nie?
@ H@wk: no, dnes som akurat cital jeden clanok o objektivnej recenzii, nevedel som ze hned uvidim priklad neobjektivnej :>
@ H@wk: no, dnes som akurat cital jeden clanok o objektivnej recenzii, nevedel som ze hned uvidim priklad neobjektivnej :>
-
p4ra
Redeemer
Slayter, myslim si, ze nie. V tejto kombinacii bude podla mojho nazoru SLi viac zbytocne, ako uzitocne.
Dobre necham to teda tak. Aj tak to bolo slusne hratelne, ved uvidime o tych par dni, potom skusim aj dake results napisat na mojej zostave.
//jasne chapem Michaelo, dik.
//jasne chapem Michaelo, dik.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako ja som si toho vsimol no az po odoslani prispevku
Takto ich prepojit mozes, ale je to blbost. Jedine je vyuzitie na PhysX, ako uz bolo napisane. No je to totalna volovina
A zapojit sa daju aj po dobne karty. Par stranok dozadu sme o tom pisali
4850 mozes skombinovat so 4870 atd atd. Musis k ombinovat ale len serie s rovnakymi prvymi dvoma cislami. Ale ako to je u nVidie neviem. Ale tiez nemozes skombinovat 9800 a 460.
Takto ich prepojit mozes, ale je to blbost. Jedine je vyuzitie na PhysX, ako uz bolo napisane. No je to totalna volovina
A zapojit sa daju aj po dobne karty. Par stranok dozadu sme o tom pisali
-
lekoklatik
VIP
Keď som prvý krát čítal správu o tom že Xbox verzia bude obsahovať aj dodatočné HD textúry, trošku ma to sklamalo, že prečo zas Xbox...
Ak je však toto video skutočné a nejedná sa o nejaký podvod, som zas a znovu veľmi rád že som majiteľom PS3 a utvrdzujem sa v tom že Xbox nedostáva nič navyše
tomuto sa podľa mňa hovorí fail (ako hovorím, ak to video nie je nejaký podvrh)
zdroj - http://wikigameguides.com/Battlefield-3 ... ison-16937
Ak je však toto video skutočné a nejedná sa o nejaký podvod, som zas a znovu veľmi rád že som majiteľom PS3 a utvrdzujem sa v tom že Xbox nedostáva nič navyše
tomuto sa podľa mňa hovorí fail (ako hovorím, ak to video nie je nejaký podvrh)
zdroj - http://wikigameguides.com/Battlefield-3 ... ison-16937
http://battlefieldo.com/soldier-customi ... your-camo/
-> maskace ktore budeme mat na sebe. To bude zas friendy fire z mojej strany dokym si na to zvyknem.
Dopredu sa vsetkym na bojisku ospravedlnujem
-> maskace ktore budeme mat na sebe. To bude zas friendy fire z mojej strany dokym si na to zvyknem.
radsej hrat na normal serveroch ako na HC :>stuka napísal:http://battlefieldo.com/soldier-customi ... your-camo/
-> maskace ktore budeme mat na sebe. To bude zas friend kill z mojej strany dokym si na to zvyknem.
//leko: crysis mode engaged
-
lekoklatik
VIP
Tých 100 od GameSpy je tiež nenormálne objektívne, že? 
Teším sa na to, ale dať niečomu plný počet chce poriadne gule. Nuž rád sa nechám prekvapiť.
//
Teším sa na to, ale dať niečomu plný počet chce poriadne gule. Nuž rád sa nechám prekvapiť.
//
tento sa mi páči najviac ^_^stuka napísal:http://battlefieldo.com/soldier-customi ... your-camo/
-
DeJF
Addict
@leko - Aj PS3 verzia bude mat dodatočne HD textury.
-
lekoklatik
VIP
@DeJF: a môžeš mi hodiť nejaký odkaz? Ja sa k tomu nejak neviem dostať
google mi nič ohľadne PS3 verzie nehlási.
Ale čítam, že tak bude BF vyzerať keď sa to bude hrať z disku, takže po "nainštalovaní/prekopírovaní"(?) obsahu na disk by to malo byť v poriadku.
O tej PS3 verzii som sa fakt k ničomu nedostal. Budem rád ak ma usmerníš
Ale čítam, že tak bude BF vyzerať keď sa to bude hrať z disku, takže po "nainštalovaní/prekopírovaní"(?) obsahu na disk by to malo byť v poriadku.
O tej PS3 verzii som sa fakt k ničomu nedostal. Budem rád ak ma usmerníš