Asus G74SX
Asus G74SX
mam problem s sk klavesnicou.pri stlaceni hocijakej numerickej klavesy mi napise pismeno s diakritikou,ked zam en klavesnicu tak to v pohode funguje.pozeral som uz kadejake nastavenia v nb,ale nic som nenasiel.viete mi pls niekto poradit ako to urobit?dakujem 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Asus G74SX
Hmm..a nemas daku svinu v pocitaci? Prejdi si to antivirusom a spybotom nejakym.
-
hudkinson
Expert
Skus update biosu na najnovsiu verziu. Mal som ten isty problem s ntb asus N55SF, a novy bios to vyriesil.
-
hojko
Site Admin
Problem s kvavesami pri notebookoch Asus a tusim aj Acer sposoboval zapnuty scroll-lock. Tak ho skus vypnut, ze ci to pomoze. Nieco podobne som riesil aj ja pred asi dvomi rokmi a niekto vtedy radil vypnut scroll - pomohlo to.
bolo to nakoniec tym biosom.diky moc 
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2012, 13:19)
mal by som taku otazku na vas.myslite ze by bolo mozne vymenit na tomto nb povodny display za fullhd?momentalne tam mam display s max rozlisenim 1600x900.za odpoved dakujem
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2012, 13:19)
mal by som taku otazku na vas.myslite ze by bolo mozne vymenit na tomto nb povodny display za fullhd?momentalne tam mam display s max rozlisenim 1600x900.za odpoved dakujem