Potvrdzujem, moja nokia xpressmusic 5800 tiez nemoze najst signal ked sa prehreje. Prehreje sa sice iba ked je vonku teplo a naviguje dlho no po zlome strati signal a potom to len skace a nemoze najst. Vtedy ju musim vystrcit z okna nech sa ochladi, pre istotu este restartnem a uz ide ako nova.silmarill napísal:je možné že teplota nejak ovplyvňuje funkčnosť GPS chipu? moja navigácia MIO dnes ráno síce fičala v poho, ale potom cca hodinu nemohla chytiť GPS signál. nepomohol ani viacnásobný reset či vypnutie. navigácia bola na dotyk veľmi horúca. nabehla až po asi 30min "oddychu" v odkladacom priestore palubnej dosky (kde sa asi schladila)...
vopred díky.
GPS navigacia
Re: GPS navigacia
Mám podobnú skúsenosť, síce nie priamo s navigáciou, ale HTC HD2, na ktorom bežala navigácia. Aj keď nestratil signál, občas v lete v horúcich dňoch (auto bez klímy) bol problém s nabíjaním. A vybitá navi = žiadna navi. Takže je dosť možné že tá technika opekanie na čelnom skle príliš nezvláda.
Potreboval by som poradit daku GPS navigaciu do auta, vyuzitie najma Slovensko, sem tam Cesko a Polsko, nechcem nic objednavat z ciny ani zo zahranicia, najlepsie napisat model, pripadne odkaz na slovensku stranku, kedze sa nevyznam a neviem ci to ma daky vplyv, tak je to do vw passata. Nech to ma jednoduche ovladanie/pristup atd, je to pre mamku a nie je to ziaden tech. typ.. dakujem vopred za rady 
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
zabudol si ale vsak najpodstatnejsiu vec a to je cena 
No tak cakal som dake navrhy, ale tak ani neviem , ze cim vyssia cena tak co? tym ma krajsi hlas navigacia?
joke
chlapci poradte dobru navigaciu hlasovu sk-cz
potrebujem tam mat celu ukrajinu vsetky ulice
tato ma hlasovu?
http://www.hej.sk/mobily-mp3-gps/obchod ... et-europa/
// heker: okolo 100 euri
tato ma hlasovu?
Co tak si precitat tuto temu? Rozpocet mas aky?
Takze dnes mi dosla nanopodlozka a zistil som ze je nanopodlozka a nanopodlozka. Jedna je nejaka matna co skoro vobec nelepi a tu co mi prave dosla je vysokoprilnava skoro az lepiaca. Objednaval som ju odtial http://attractiv.sk/1062/magicka-podlozka cez zlavovy portal za 2,5€. A musim povedat ze som nadmieru spokojny pretoze ked som tam dal mobil a isiel ho dat dole tak mi odtrhla zadny kryt mobilu. Drzi to perfektne mozem odporucit aj na navigaciu drzi ako pribita.Lukas217: Skus si tu nanopodlozku dat na pristrojovku a poloz na nu napr penazenku a zajazdi si na hraniciach moznosti auta. odleti to mozno aj s podlozkou. Ono ta podlozka je fajn na telefon ktory ma nizko tazisko. A pri soferovani na daleke streky sa ti casto stane nejaka krizova situacia. Rozhodne nechcem sledovat ci navigacia ktora prave leti k celnemu sklu sa rozmlati a kam po odraze doleti ...
-
Shark NX
Addict
Je to celkom v pohode kusok. Tak naozaj je to brandovana Cina s na mieru sitym Firmwarom a vyladenou konfiguraciou pre iGo Primo 9.2.0.Trussardi napísal:chlapci poradte dobru navigaciu hlasovu sk-cz
tato ma hlasovu?
Ma to samozrejme hlasovu navigaciu. Obsahuje mapy celej Europy od TeleAtlas(TomTom po novom) a po zakupeni mas 30dni na pripojenie navi k synchronizacnemu programu a aktualizuje sa ti navigacia na posledny Build a mapy na poslednu verziu (2011.Q2 - 29.8.2011).
Touto navi nic nepokazis.
-
chlapec10
Addict
moj nazor tu je vseobecne znamy... preferujem cinsku navi z Ebay alebo dealextreme.. software si tam mozes nahrat aky chces, takisto mapy ktore chces, rovnako ako jazyk hlasovej navigacieTrussardi napísal:chlapci poradte dobru navigaciu hlasovu sk-cz
tato ma hlasovu?
model aky si napisal ze chces sa da zohnat za 40 az 50 eur vratane posty
EDIT: ceny sli zas dole, takze dokonca za 37,78 eur vratane posty
http://www.ebay.de/itm/Built-in-4GB-4-3 ... 2c5fd9d4ae
-
Shark NX
Addict
Som clenom Ceskeho iGo Klubu.Trussardi napísal:zdravim
mas osobnu skusenost? ta hlasova navigacia bude cz abo sk?
je tam cela europa cize aj ukrajina?
Ta krabicka je len obal na ten navigacny program a ten je univerzalny. Obsahuje v zaklade 4 slovenske hlasy, 4 ceske a po dva z celeho sveta. Ak ti tie zakladne nebudu vyhovovat (Co si nemyslim) tak mas moznost si tam este nahodit TTS Hlas ktory hovori pomocou priamo generovaneho hlasu a hovori aj rychlostne upozornenia, nazvy ulic a podobne.
Ak sa povie TeleAtlas cela Europa tak sa pod tym chape toto: Belgie, Nizozemsko, Lucembursko, Německo, Rakousko, Lichtenštejnsko, Švýcarsko, Andorra, Španělsko, Gibraltar, Portugalsko, Norsko, Švédsko, Dánsko, Finsko, Velká Británie, Irsko, Itálie, San Marino, Vatikán, Francie, Monako, Malta, Polsko, Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Estonsko, Litva, Lotyšsko, Řecko, Slovinsko, Turecko, Bulharsko, Chorvatsko, Albánie, bývalá jugoslávská republika Makedonie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Moldavsko, Černá Hora, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina, Rusko.
Ono chlapec10 ma pravdu v cene a ze mozes kupit aj lacnejsie a robit si s nou co chces. Avsak tu mas 100% Funkcny stroj, legalne mapy aj navigacny program, vyladeny sys.txt a pod. U tych cin sa s tym treba trosku pohrat. Avsak ta namaha sa casto vyplati.
-
typek61
Darca
zdravim potrebujem poradit.na znacke tomtom je to ako s aktualizaciami?ako dlho mozem aktualizovat?nikde to nevidim.ci to je zadarmo?
-
Shark NX
Addict
Lisi sa to podla zakupenej navigacie.
Lacnejsie maju len zadarmo stiahnutie najaktualnejsej mapy. Drahsie ponukaju 2 rocnu aktualizaciu map zdarma.
Len ta zaruka najaktualnejsich map plati 30dni od prveho zapnutia navigacie a vyhladania satelitov, tak bacha na to.
Lacnejsie maju len zadarmo stiahnutie najaktualnejsej mapy. Drahsie ponukaju 2 rocnu aktualizaciu map zdarma.
Len ta zaruka najaktualnejsich map plati 30dni od prveho zapnutia navigacie a vyhladania satelitov, tak bacha na to.
-
Shark NX
Addict
V tej navigacii mas len zaruku poslednych map.
To posledne je akcia TomTom, Garmin a iGo based zariadeni. Je to zaruka poslednych map. V praxi to znamena ze ked je zariadenie vyrobene v Decembri 2010 tak uz boli vydane dve aktualizacie mapovych podkladov.
Zaruka poslednych map je to ze si pripojis navigaciu k pocitacu a mas narok si stiahnut aktualizaciu vsetkych mapovych podkladov v zariadeni. Tento ukon mozes spravit len raz a do 30 dni od prveho zapnutia navigacie a lokalizovania satelitov. Po tomto case ti narok na aktualizaciu pada.
To posledne je akcia TomTom, Garmin a iGo based zariadeni. Je to zaruka poslednych map. V praxi to znamena ze ked je zariadenie vyrobene v Decembri 2010 tak uz boli vydane dve aktualizacie mapovych podkladov.
Zaruka poslednych map je to ze si pripojis navigaciu k pocitacu a mas narok si stiahnut aktualizaciu vsetkych mapovych podkladov v zariadeni. Tento ukon mozes spravit len raz a do 30 dni od prveho zapnutia navigacie a lokalizovania satelitov. Po tomto case ti narok na aktualizaciu pada.
-
typek61
Darca
no su to svine
co uz potom skusim nahodit nieco nove ked to maju takto prespekulovane 
To krucinal kedy chodia tie navigacie z dealextreme? objednaval som 28 septembra a este stale nic. 
-
chlapec10
Addict
objednat a odoslat je rozdiel 
odoslane to bolo uz davno predpokladam ze sa to brzdi tu na slovenskuchlapec10 napísal:objednat a odoslat je rozdiel
-
chlapec10
Addict
sledovacie cislo?