jedna ma 200Hz CMR a druha ma 400Hz CMR, je tento parameter dolezity? Videl som ich vedla seba zapnute a ta biela sa mi zda, ze mala zivsie farby. Tak neviem ci to bolo sposobene tymto parametrom alebo len nastavenim
Inac ak poznate dobru stranku na recenzie TV budem vdacny ak sa podelite. Z tych parametrov som jelen...
Za kazdu pomoc/nazor
- v 3D technológii - vyšší model má po novom 2x okuliare v balení + to 3D má podstatne viac možností - 3D filmy sa dajú prehrávať cez USB
- v internete - Web browser - plnohodnotný internet
To za tie prachy navyše stojí (vyšší model je samozrejme aj v čiernej a aj v bielej)
tak to som si nevsimol, ze su tam aj okuliare k tomu. Inac v kine ma boli hlava z 3d takze je predpoklad, ze aj tu budu, ci?
ten internet ako funguje? resp ako ten browser budem ovladat? uz k tomu nie je ovladac ale rovno sa dava klavesnica?
Ano, ale to su ďalšie investicie. Teda ak už nemaš nejaky android doma. Aj tak ten internet nie je bohvie čo (problemy s flash atd.). Proste to nie je PC a tak to treba brať.
ono ja by som to moc ani nevyuzil, ked potrebujem rychlo nieco na nete najst tak mam po ruke ipad. Len som si to nevedel predstavit teda som to este nikde nevidel.
Stale mi vrta hlavou ta obnovovacia frekvencia, uprimne ja som ani nevedel, ze je nieco nad 100mhz tak som ostal trochu prekvapeny ked som videl 200 a tych 400 ma dorazilo
Chcel by som kupit este tento mesiac ked v nayku maju tu akciu na splatky bez navysenia
Ta frekvencia nie je to to čo si pod tym predstavuješ. Je to niečo uplne ine. Je to buď softverovy dopočet snimkov (či polsnimkov), resp. v pripade najnovšich lcd s led podsvietenim (aj tento pripad) je to frekvencia blikania diod. Tie najvyššie modely maju 800 Hz. Je to oveľa viac marketing ako niečo použiteľne. Len suboj vyrobcov o čo najvyššie čislo. Realny prinos je však minimalny ak nie nulovy. Vyberať tv len podľa toho je nezmysel. Že je niekde napisane vyššie čislo, neznamena že ten panel je automaticky rychlejši a že obraz bude plynulejši.