BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja sa nehnevam ale rada s podlozkou je rozumna. Co z toho ze ma vykonny book ked sa mu prehreje a chcipne (alebo este horsie - odpali sa)? Potom by tu bola dalsia tema ze preco sa mi vypina book pri BF3 ked prvych par dni to slo.

Hmmm mna to ani moc netrapi ze to vyslo skor pre nich. Este stale mi neskoncilo kopirovanie Dcka na Ecko (od vcera vecera a som len niekde v polke :D) a potom chcem poriadne par krat naformatovat disk a dat Win 64 bit kedze dodatocne 4GB som kupil az neskor a uz sa mi nechcelo do reinstallu :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ty ale perlis, jedna radost. Radost ta citat. Koho trapi tvoje "decko" a "ecko" a ako to suvisi s Battlefield 3? Co znamena poriadne a par krat naformatovat disk? Nestaci iba raz? Ci ty tam mas nejake citlive udaje, ktore je treba formatovat low level metodou (resp. guttmanovym algoritmom)?

Pises totalne nerelevantne veci. Radsej nepis, ked je to zbytocne.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ty si poriadna lama chlape citaj co pises.

Tiez budem davat kazdemu K- za to ze sa vyjadril k otazke ci vam vadi to ze posunuli vydanie BF3. Rad radom kazdy co to okomentuje dostane K-. Budes happy?
Pytali sa, napisal som nazor a dovod. To ze si blb ma netrapi. Ty "Decko". A ano chcem ho poriadne naformatovat kedze tam boli urcite udaje a ten HDD uz mam 3 roky tazke je vhodne ho kvalitne preformatovat nech tam nesu zbytky predchadzaujucich suborov. Dospej a pochopis.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Jaj sorry, mas pravdu. Predpokladam, ze teba ta IT oblast zivi a vies o com hovoris. Sorry, od teraz som ticho a nevyjadrujem sa a ty chod nadalej radit ludom, aby si kupovali chladiace podlozky, aby ich hry a software mali lepsi performance. A nezabudni pri tom kvalitne formatovat. lulz

Pripadne, nech si kupuju len Dual Core procesory, kedze tie im budu stacit na vypocet PI za sice nie 8 sekund, ale za 24. :hehe:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

IT ma živí a aj bude živiť a o bookoch viem svoje. A aj HDD raz za čas potrebuješ poriadne naformátovať. Nehovorím o hlbokom formáte skôr o viacerých rýchlych formátoch. Nezostane ti tam toľko špiny. A ak sa chceš zabaviť citlivých údajov tak formát nestačí, prázdne miesto po nich musíš prepísať inými dátami. Debil nie som tak naozaj buď radšej ticho ako by si mal také kraviny hovoriť a navážať sa do každého.
Polo-X napísal:ok prejdime od bullshitu k niecomu rit kopajucemu
DODGE THIS!!!
Pekné video. 6 týždňov práce. Som zvedavý či to potom rozobrali alebo ešte na tom hrali hry :D veď aj ten vojak bol s tým strašne spokojný keďže to bolo veľmi reálne.
Niečo také by som chcel home.

p4ra
Btw.: Máš book? Ak áno: Máš podložku? A chcem pravdu.

Toto máš skade pre boha? Ja som nič také nikdy nenapísal. Keďže SuperPI využíva iba jedno jadro. Na výpočet cez všetky jadrá potrebuješ wPrime. Tak buď ticho.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Michaelo napísal:IT ma živí a aj bude živiť a o bookoch viem svoje.
Mozem sa spytat, ktora firma zamestnava takehoto experta?
A aj HDD raz za čas potrebuješ poriadne naformátovať. Nehovorím o hlbokom formáte skôr o viacerých rýchlych formátoch. Nezostane ti tam toľko špiny. A ak sa chceš zabaviť citlivých údajov tak formát nestačí, prázdne miesto po nich musíš prepísať inými dátami. Debil nie som tak naozaj buď radšej ticho ako by si mal také kraviny hovoriť a navážať sa do každého.
Co to taras, prosim ta? Akych rychlych formatoch? Jedina spolahliva metoda je prepisat VSETKY bloky niekolkonasobne. A momentalne svetovo najspolahlivejsia metoda je z Noveho Zelandu NZSIT 402. Pred nou bola metoda vyvinuta australskou vladou pod nazvom ICT, aby som bol presny, ak sa nemylim. Budes este stale mudrovat alebo uz si pochopis, ze je na mieste zavriet usta a nehovorit o tom, comu nerozumies? Chalan, robim v banke, tak sa ma prosim ta nesnaz poucovat o tom, ako ma vyzerat bezpecnost.
Btw.: Máš book? Ak áno: Máš podložku? A chcem pravdu.
Mam, dokonca niekolko. A chces pravdu? Nech sa paci, jeden je Lenovo ThinkPad X201 a druhy je Apple MacBook Pro 13. Pre obidva pouzivam Logitech N100 Laptop Pad, ktory pouzivam LEN, ked lezim v posteli a nechcem ho mat na kolenach, resp. na paplone, ci deke.

Dovod tvojej otazky?

To PI som rozoberal na margo tvojej dalsej perly v inej teme, ku ktorej ma odkazal nemenovany uzivatel.

Moderatori, viem, ze je to OT, ale nechajte ho este prosim chvilku sa vyjadrovat, chcem vediet, ze kedy ho to prestane bavit a pochopi, ze od zaciatku taral blbosti.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Momentalne nehovorim o tom ze sa chcem zbavit citlivych dat. Ano par ich na HDD mam ale nikto sa mi v nom hrabat nebude takze ich prepisovat nepotrebujem. Hovorim otom ze par fotmavo predsa len neprie precisti HDD ako jeden rychly. No pretoze stale prepes o tom ze preco odporucam podlozky. Trochu mi to pripadalo ze ty podlozky nechces a nikdy by si ich ani nevyuzil (zbytocnost). Ja som mu povedal nech si rozhodne kupi podlozku ak to chce hrat na booku. Rozhodne sa zhodneme ze ten book by nebol spokojny s teplotou grafiky 80°C + teplota procaku, a v BIOSe je vacsinou nastavena teplota 90°C pri ktorej sa vypne book aby sa zamedzilo poskodeniu.

Jo viem na co narazas, ale aj tak sa mylis. Tam som narazal na to ze mas jecno si mas 8 alebo 4 jadrovy CPU ked vyuzivas program ktory ti vyuzije len 2 jadra (neratajme do toho OS). Porovnaj dva vykonom rovnake procaky len o odlisnom pocte jadier v aplikacie typu SuperPI a pochopis na co narazam.

V niecom som sa mozno plietol ale v niecom zasa hovoris kraviny ty. Nechces si pisat cez K-? Ide ti to zatial dost dobre.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

1. neodpovedal si mi ani na jednu otazku
2. pochopil si, ze nevies o com hovoris, preto si sa tomu celemu uplne vyhol
3. zrazu uz sa nepotrebujes zbavit citlivych, preto by ti mal stacit obycajny format (dokonca Quick Format will do z OS)
4. pripadalo ti to uplne zle, a zacal si zabrdat do temy, o ktorej nevies nic alebo vies pramalo a zvalujes to zase na tvoju domnienku o mne
5. nikto nehovori, ze vysoke teploty HW prospievaju, ale ty si kecal totalne blbosti namiesto toho, aby si hovoril o BF3 a z toho dovodu sme sa dostali na stranovy OT, kde si uplne dokazal, ako si sa zhovadil

Rada: nabuduce sa neobuvaj do niecoho a nechod do konfrontacie s niekym, ak o tom nevies takmer nic. Jednak vyzeras, ako blbec a jednak pises do temy zbytocne.

Nie, ty si tam mudroval o poctoch procesorov a threadoch a ostatnych veciach, kde si kecal z cesty, ako aj tu. A nie si ochotny si priznat, ze taras a len taras. A nemas to podlozene vobec skusenostami ani vedomostami. Karmu si odomna dostal iba jednu, a za tu som sa aj podpisal, ako to robim vzdy, ked niekomu davam ci uz negativnu alebo pozitivnu.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

1. Asi nevieš čítať.
2. Čomu som sa vyhol?
3. Veď už v predchádzajúcom komente som písal že tie dáta tam sú ale nepotrebujem sa ich zbaviť. Skade si to vyčítal? To s citlivými údajmi som dal len na okraj.
4. Áno pripadalo mi to zle, to pripúšťam. Chyby sa stávajú.
5. Ja som mu odpovedal na otázku + som o odporúčal podložku aby sa mu neprehrial ten book. Ty si hneď začal svoje kraviny že prečo mu odporúčam podložku.

Nemyslel som počet procesorov ale počet jadier. Idem pohľadať ten theard.

Konfrontáciu si začal ty (aj tými 2x K-) svojim príspevkom že som mentálne postihnutý (pre debila každý debil že?) takže ten spam si začal ty.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Fakt nevies kedy prestat. A aby si mal pokoj na dusi, odomna si dostal iba jednu karmu. Ako dokaz to mas v prilohe. A uz sa ukludni. Posral si to cele a uz sa len snazis sa z toho nejako dostat namiesto toho, aby si bol ticho a uz sem neprispieval.

Zabudol som sa opytat. Kde to pisem kraviny ja, ako si to napisal vyssie? Oprav ma v niecom.

GothaR, skusim to, ked pridem dnes domov, potom sem napisem, ci sa podarilo. :)
Prílohy
Karma.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No tak som potom spokojny, nemam rad ludi ktori davaju K rad radom a nikdy sa nepodpisu. preto som bol za to aby karma nebola anonymna. Jednu som dostal podpisanu tebou, druhu Gangy-m a tretiu anonymne a stvrtu tiez ;)

To ze pises kraviny bolo myslene tak ze ides totalne OT a zacinas pisat voloviny len aby si sa do mna mohol navazat.

Ale vratme sa k teme.
Slayterovi som tu slubil obrazky kompatibility kariet v CF. Ak sa nemlim chcel nVidiu a SLI. Momentalne som nasiel len ATi. Idem hladat aj nVidiu ale nic neviem najst.
Prílohy
CF_combo_chart.jpg
AMD_CrossfireX_Chart_1618W.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Testovalo sa 11 grafický kariet Nvidia a Radeon - http://www.pcgameshardware.com/aid,8512 ... d/Reviews/

//btw ja mám svoje notebook (výraz book sa mi viac než prieči...) položený na doma vyrobenom, pozbíjanom stojane, takže nad stolom je vo výške asi 5cm, a nemal som problémy s tým, že by sa mi vypínal. Jediné k čomu by mi taká tá podložka s chladením pomohla by bolo, že by mohli moji spolubývajúci kľudne spať, ak ťahám non-stop a strihám nejaké video, kde mi notebook potom pradie neskutočne hlučne. Pochybujem že by bol môj notebook výkonnejší. To by už bola aká šupa : )
//michal, nemôžeš karmovať jedného človeka 2x, v krátkej dobe

//autoeditácia príspevku (25 Okt 2011, 15:09)
a čakačka na BF3
http://www.neocrisis.com/news/135/8585
Musím povedať, že na Mafiu 2 nás v Ostrave čakalo raz toľko :mnau:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Vďaka za testy. takže FULL HD s 30FPS ;)

//no ja používam podložku a interný ventilátor je na minimálnych otáčkach, kamarát ju nepoužíva a už po 15 minútach mu hučí na celú triedu.
// jop už mi to došlo, to s karmou som čítal minulý týždeň
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Zajtra hram :)
Dobrý deň,

Vašu objednávku číslo PGS#xxxxxx na nasledujúce produkty:

Počet ks Kód Názov Cena Mena
1 PC DVD Battlefield 3 CZ (Limited Edition) 39.99 EUR
1 Kuriérska služba 3.99 EUR

sme spracovali, zabalili a odoslali z nášho expedičného oddelenia.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak nakoniec nie. Dal som kuriéra.

Kedy ti to prišlo? Ja som nič nedostal. Predsa len majú automatický systém takže by to malo každému prísť v takmer rovnaký čas.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

H@wk napísal:Zajtra hram :)
Mne nic nedoslo. :(

//diky za info :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mozno pre toto: :)
ProGamingShop.sk: dnes sa bude posielat cast BF3 , nakolko nam prisli neskoro tak nestihneme poslat vsetky kusy, zvysok doposleme zajtra.Kazdopadne do stvrtku mate hru doma.

Ja: No predpokladam ze kedze som objednaval medzi prvymi (v Maji) tak moja bude expedovana dnes ? Alebo ako su roztriedene priority ?

ProGamingShop.sk: ano , samozrejme posielaju sa starsie ako prve

Ja: Dakujem.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sranda. Objednalo sa u nich rozhodne viac ako 1000 kopii (tipujem okolo 1500 aspon). Som medzi prvou tisickou. Tak mi vysvetli jak to maju rozplanovane? 500 dnes a 1000 zajtra? :D
Ale je to jedno. Do stvrtka mam aspon cas na reinstall a mozme hrat :smt024 :smt009
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

co je pravdy na tom, ze sice hru zajtra budem mat, ale MP sa bude dat hrat az v piatok?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To ze ak nebudes v EU tak to neplati. No Battle Log pre EU je zablokovane az do 28 alebo nejak tak. Aspon mozes hrat SP a nacvicit sa ;)
Napísať odpoveď