mam vytvorenu siet, nastavene zdielanie, napohlad vsetko funguje jak ma. pristup cez miesta v sieti (cez tu ikonu) funguje normalne, avsak problem nastava ked sa chcem pripojit cez IP adresu zadanu do address baru
adresa je spravna, to mam overene a niet o tom pochyb, ale ked ju zadam namiesto toho aby ma presmerovalo k zielanym suborom, "stranka sa neda zobrazit"
lamem si s tym hlavu uz dlho, nemozem prist nato preco to tak je
mate predstavu kde by mohol byt problem?
pristup k zdielanym datam cez IP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: pristup k zdielanym datam cez IP
takú chybu by ti príkazový riadok nikdy nenapísal. Určite ju nedávaš do prehliadača namiesto príkazového riadku? Máš v tom vôbec jasno čo je príkazový riadok, alebo si si tak pomenoval address bar v prehliadači?kabul napísal:mam vytvorenu siet, nastavene zdielanie, napohlad vsetko funguje jak ma. pristup cez miesta v sieti (cez tu ikonu) funguje normalne, avsak problem nastava ked sa chcem pripojit cez IP adresu zadanu do prikazoveho riadku
adresa je spravna, to mam overene a niet o tom pochyb, ale ked ju zadam namiesto toho aby ma presmerovalo k zielanym suborom, "stranka sa neda zobrazit"
lamem si s tym hlavu uz dlho, nemozem prist nato preco to tak je
mate predstavu kde by mohol byt problem?
-
kabul
Expert
jop, mas pravdu, moja chyba, zle som to pomenoval, jedna sa o address bar
-
audiotrack
VIP
no tak tú ip zadaj s dvoma spätnými lomítkami na začiatku (teda napr. \\192.168.0.2) lebo inak to nebude chápať ako cestu v sieti, ale ako IP adresu servera a bude používať http protkol. A keďže ti tam asi nebeží žiaden server, preto ti hádže chybu že stránka nebola nájdená
-
kabul
Expert
no tak tam bol pes zakopany, diky moc