Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rufus59
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dealextreme

Príspevok od používateľa rufus59 »

FocalPrice
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

počuj a je to lepšie ako dx ?? či horšie ?? ake maš skusenosti s nimi a ake s dx
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

zalozili to byvali zamestnanci resp zakladatelia DX... nazory su rozne.... ja som od nich par veci objednal ale DX mam radsej
detrox
Light Professional
Light Professional

aha :D mne sa aj zdalo ze je ta stranka celkovo dost podobna dx :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ja mám zas opačný názor :) ... z DX som brával so začiatku a doteraz brávam len niečo čo nenájdem na FP.

KVALITA - väčšina ľudí ma podobný názor ako ja a to, že FocalPrice má kvalitnejšie výrobky (aspoň niektoré)
napr. pri kúpe "Ray Baniek" ..je vidno rozdiel hneď v "kvalite" ... taktiež pri slúchadlách (lepšie materiály) - samozrejme to nemusí platiť pri všetkom

DOBA DODANIA - shipping trvá rovnako, ale rozdielna je doba, za ktorú balík odošlú. na DX niekedy čakám aj 2 týždne, kým vôbec zmenia status na packing :?
na FP mám už nejaký vyšší status (tuším nad 500USD) a objednávky mam expedované do 24hodín (aj keď som nemal tento level..tak nikdy to netrvalo dlhšie než 2 dni)

PODPORA - taktiež zákaznícka podpora funguje na FP veľmi dobre. Vždy mi odpísali behom pár hodín. Či som potreboval len nejakú drobnú radu alebo riešiť reklamáciu (vždy vyšli v ústrety
- vrátenie peňazí / zaslanie nového tovaru / kupón v tej istej cene +1 USD na ďalší nákup)

BTW: za ten čas som si všimol, že najlepšie je robiť objednávky cez víkend :D ... podľa mňa oni makajú 24/7 ... a víkendové objednávky často bývali expedované ešte v deň objednania :)

//autoeditácia príspevku (24 Okt 2011, 9:16)
detrox napísal:aha :D mne sa aj zdalo ze je ta stranka celkovo dost podobna dx :D

No myslím si, že všetky tieto stránky na seba podobajú :D ... rozdiel je len v ponúkanom tovare, cenách a službách :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lubenečko: Podla mna ten, kto si kupi okuliare Ray Ban a ine napodobeniny z takychto cinskych stranok a inych fakeovych stranok, tak poskodi len sam seba. Neverim tomu, ze tieto okuliare za par eur su natolko bezpecne, ze nesposobia ziadne problemy. Preto by som urcite radsej investoval do kvalitnych, nakolko operacie oci su dost problematicke a nie je to ako so zlomenou rukou, ze ti daju sadru a za mesiac je OK. Ale pokial si chcete kazit oci, tak si kludne taketo okuliare kupujte, hlavne, ze vam budu kamarati zavidiet aku stylovu znacku mate na hlave.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

:lol: Hojko ... to naozaj asi nikto nečaká, že za 4 doláre kúpi neviem aké sklá s neviem akým filtrom ... hovoril som o kvalite spracovania a materiálu ... kúpil som si "tie isté slúchadlá" ... na DX vyšli o 2 doláre menej, ale bol som z nich naozaj sklamaný. Tie z FP stále nosím ... a sú omnoho lepšie ako väčšina stockových ipodových alebo sonyovských slúchadiel ... a zas podotkýňam ... MÁM TO HLAVNE NA EFEKT :) (aj keď dobrá kvalita vždy poteší)

Taktiež nie som z tých, čo by na tom ryžovali a predávali to u nás na webe kade tade po 30€ ... robím to čisto pre radosť, posúvam to ďalej všetko za cenu akú som to kúpil , max 1-2€ naviac aby som si mohol niečo ďalšie objednať :) ..ako vravím v mojom prípade nejde o biznis, ale o závislosť :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

medzi FP a DX nevidim rozdiel, sluchadla do 7-8 eur su vsetky shity.. uz som si mohol kupit na SK jedny a kvalitne. :/
co uz, aspon som sem posunul skusenosti..

oplati sa vela veci, nie vsak vsetko. Preferujem DX, potom FC a Buyincoins..

hojko: filter sme v 80tych rokoch neriesili, mali sme plasty bez UV a sme tu a vidime :)
Ale machrovat s fejkom ze je to origo je vysoko negustiozne.. :)

Inak pozor, na vianoce najvyssi cas objednat, nezabudnite.. cas na prepravu sa radikalne predlzi..
(inak k tej poste.. oni posielaju denne vyrobky vo velkych kontajneroch, takze ci je tam objednavka za euro alebo nie, je im to jedno.. + dotacia statu, to uz spomenute bolo..)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Najlepšia fráza na DX od tuším decembra minulého roku: "Typically ships in 4 to 7 days* (7 to 10 during new year season) " :lol:
filipcie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa filipcie »

Moja skúsenosť s Focalprice : Objednávka zo 16.9. rozdelená do troch balíkov - jedna prišla po 27 dňoch, dve sa "stratili". Po RMA debate mi navrhujú - aby som počkal ešte do 6.novembra, teda 51 dní od objednávky ??!!
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Inak aj mne sa toto teraz stalo. Predtym baliky chodili max. do 3 tyzdnov. Ale 27.9. som urobil 2 objednavky. V jednej boli 3 veci (ta prisla pred tyzdnom a pol) a v druhej 6 veci a hodnota vyse 22USD. Ked dam sledovat zasielku tak mi napisalo, ze bola odoslana 6.10., pritom na FP bolo pisane, ze 29.9.. Pisal som im vcera a dnes sa ozvali v takomto zneni:
Dear friend,

Sorry for the inconvenience,after checking, it's told that your parcel was shipped on 2011-10-06

(checking link http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do?lan=0),

it's delayed for Oct 1st -7th is Chinese National holiday.Usually it needs about 15-40 days from China to Slovakia.

Your patience and understanding is highly appreciated.

Regards,

Yan.Qin
Pockam este do konca tyzdna a potom im napisem znova. Toto sa mi doteraz nestalo. :roll:
filipcie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa filipcie »

Otázka pre pussyLiker : z akej stránky si objednával ?? S tými 15-40 dňami to snáď nemyslia vážne...
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Focalprice... Doteraz ziadny problem vzdy max. do 3 tyzdnov som to mal doma. :roll:
detrox
Light Professional
Light Professional

čawko chcem otázočku ...oplatí sa zobrat s dx alebo fp nieaky ten mobil do 100e ?? či to sa hned kazi atd ?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zalezi aky... kazdopadne ja mobily z ciny mam a pochvalujem si... samozrejme taktiez zalezi co od toho ocakavas.... ja mam dual sim mobil, normalny 2.2 android, kapacitny touchscreen, 2mpx fotak... nema ale 3g(vtedy este take modely neboli.. ale uz su) a platil som za neho cca 120 eur ale s DHL dorucenim za 2 dni(nebol kupovany v DX).... vyzorovo je ako htc desire z ale bez vysuvnej klavesnice(trackpad bezproblemovy)

PS: zaruka byva standartne 1 rok.. a ked to chces poslat spat do ciny tak postovne je okolo 6 eur.... ja som uz raz rozmlatil display(moja chyba), oprava stala tusim okolo 40 eur a poslala mi spat uplne novy kus :D
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

Mohol by si dat nejaky link na ten mobil? Respektive aspon nazov :)
detrox
Light Professional
Light Professional

prosímta našiel by si mi nieaky dobry mobil ?? jedina podmienky čo mam su : os : aspon nech je tam android .... potom wifi .... dotykovy display (to je asi samozrejmost ) proste vieš ako si vravel niečo ako htc alebo tak (vyzorovo aspon moze aj inak ) do 100euro
len hlavne nech vydrzi aspon nieaku dobu :D a nech neni cely zalagovany a mohla by tam byt slovenčina :D

celkom slubne vyzera tento : http://www.dealextreme.com/p/a5000-lcd- ... hone-56402

inač mozeš najst aj na inej stranke ako je dx
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a skusal uz niekto toto? resp. myslite ze sa oplati? doteraz som pouzival ziletky ale obcas by sa mi strojcek celkom zisiel...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:a skusal uz niekto toto? resp. myslite ze sa oplati? doteraz som pouzival ziletky ale obcas by sa mi strojcek celkom zisiel...
mam taky z DX len cierny... a poviem ti ze uplny shit... zle holi a tak... radsej od nich kupujem http://www.dealextreme.com/p/gillette-m ... -pack-9299
:D a prisaham... verim ze su original lebo su na nerozoznanie od tych co som kupil v DMke

a mobil, mam presne tento(kupovany na aliexpress): http://www.dealextreme.com/p/a5000-lcd- ... hone-56402
s tym rozdielom ze mam kapacitny display na nom, nie rezistivny..... ostatne funkcie ako wifi, android... atd atd mam na vlas rovnake na ebay sa predava aj rovnaky model s 3g
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Nebolo by dobré založiť, alebo aspoň premenovať tento topic nejak do všeobecnosti ? ... napr. čínske e-shopy.

Je veľa stránok ktoré som videl, ale ešte z nich neobjednával, pretože nemám s nimi skúsenosti. Pomohli by recenzie ostatných užívateľov. Taktiež napríklad vlastné fotky a recenzie produktov ktoré vám prišli domov.
Napísať odpoveď