Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
JJ Global Operations .. to som preisiel ked som mal 5 rokov. 
-
barbaronan
Expert
Bola to strategia, moze mat max par rokov, kontroloval som krala, aspon si to myslim a spocivalo to v tom, ze na mape boli rozny enemies a okolo hradu boli neutralny zoldaci, ktorych si ovladal tak, ze si supol nejake zlato na nepriatelov a oni bud zareagovali, alebo si pridal a potom isli. Ten kto to hral si to iste bude pamätat, lebo sa nedalo ovladat priamo, ale nepriamo prostrednictvom odmien za nepriatelov. Hladam nazov tej hry, dik.
-
onetwothree
Neni to Majesty 2 http://www.majesty2.com/index.php?optio ... Itemid=150 nahodou?
-
barbaronan
Expert
dik, je to Majesty
Zdravím, v minulosti som videl jednu hru podobnú napríklad Raymanovi 2, bola to tiež taká detská skákačka v 3D, tieto hry sa mi zdali moc podobné, jediné čo si z tej hry pamätám je, že hlavná postava bola vidieť od chrbta ako v Raymanovi a mohla útočiť chvostom-presnejšie švihnutím chvosta a tuším dopredu ponad telo tej hlavnej postavičky, neviem čo to bola hlavná postava, alebo útočníci, no nejaké postavy mali modrú farbu, protivníci mali tuším aj strelné zbrane, hru som videl asi v roku 2001-2004, preto si myslím, že mohla byť vytvorená aj v roku 1998. Ak niekto hru pozná, tak budem rád ak napíše názov.
Crash Bandicoot? Tam sa ten kojot otacal a v podstate to bolo utocenie chvostom 
A nebola to hra Sonic? Tam bol hlavny hrdina modry.
-
onetwothree
Ani jedno z toho, zdá sa mi, že ten útok robil smerom dopredu, prehol sa a švihol ocasom smerom vpred, možno aj ináč mohol útočiť.
onetwothree: Áno, je to earthworm jim3d, ďakujem veľmi moc, už som aj zabudol, že útočil tým bičíkom na hlave, ja som bol v tom, že s chvostom, po rokoch som už zabudol, ešte raz díki moc. K 
Co to bola za hra ?
Pamatám si to tak ze si bol akoze v dvojnohom žltom stroji (bipede) a proste si chodil hore dole doprava dolava a mohol si strielat. Myslim z si mal nejaku zakladnu zbran potom mozno nejake raketky ci specialne supezbrane obcas.
A proste ta hodili na mapu a ty si tu oblast postupne presiel a vsetkcýh vystrielal a na konci klasicky niečo zničil a potom sa ti odomklo dalsie kolo alebo mozno dlasia planétka - lebo tak sa mi zda ze to bolo akoze niekolko planetiek a proste vzdy, ked si na tej jednej vsetkých postrielal tak si mohol ist na dalšiu.
Ak sa nemýlim bolo to len 2d ale tak snazilo sa to vyzerat ako 3D a je to urcite uz pekných pár rokov staré ale vtedy sa mi to páčilo a teraz mám chuť si to zahrať ale nemôžem prísť na to ako sa to volalo. Neviem či ta hra dokonca nebola vydaná vtedy aj na konzoly ale to už sa mi len marí.
Viem že to malo taký pohlad zhora ked si to hral.
A proste ta hodili na mapu a ty si tu oblast postupne presiel a vsetkcýh vystrielal a na konci klasicky niečo zničil a potom sa ti odomklo dalsie kolo alebo mozno dlasia planétka - lebo tak sa mi zda ze to bolo akoze niekolko planetiek a proste vzdy, ked si na tej jednej vsetkých postrielal tak si mohol ist na dalšiu.
Ak sa nemýlim bolo to len 2d ale tak snazilo sa to vyzerat ako 3D a je to urcite uz pekných pár rokov staré ale vtedy sa mi to páčilo a teraz mám chuť si to zahrať ale nemôžem prísť na to ako sa to volalo. Neviem či ta hra dokonca nebola vydaná vtedy aj na konzoly ale to už sa mi len marí.
Viem že to malo taký pohlad zhora ked si to hral.
Zdravím hladám jednu staršiu hru bola to taká flashka nie online teda aspoň ja som ju mal v pc bola to hra O Bungee Jumpingu boli v nej tri postavy dvaja chlapíci a jedna ženská a pri každom boli navýber tri laná a každé znamenalo iný spôsob smrti pamätám si hlášky jajajajáááj
a pozor na klokany
tak ak niekto vie budem moc vdačný za názov prípadne link díkes moc
caute, zhanam hru na pc, taku, aka je na samsungoch, vola sa WiseStar, ide o to ze mate velku hraciu plochu, na kazdom policku nejaky "kamen" a musite ich premiestnovat tak, aby ste vytvorili reťazec aspon 3 zaradom iducich rovnakych kamenov, ktore potom zmiznu a na ich miesto sa posunu dalsie z hora...a tak dokola... nasiel som aj podobne video z YT
od 0:38
ma to byť na PC, vdaka
od 0:38
ma to byť na PC, vdaka
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak do googlu napises bejewled tak ti vyskoci milion hier jak toto uz si lem vyberes

-
jakubgajdos
Amateur
Zdravim kto mi povie nazov tejto hry ?? >>>>>
Kód: Vybrať všetko
http://imageshack.us/photo/my-images/510/bessssssssstgame.jpg-
JeffHardyy
Light Professional
Dokarunfofofofo napísal:Zdravim kto mi povie nazov tejto hry ?? >>>>>Kód: Vybrať všetko
http://imageshack.us/photo/my-images/510/bessssssssstgame.jpg
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, kZdravím,ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Zdravím,
kedysi keď som bol fakt malý som hrával hru podobnú Audio surfu ale tam ste museli preskakovať buď bloky alebo diery v dráhe. Tiež to bola raketa a tiež tam bola taká dráha ako je v Audio surfe. Rád by som to zohnal pre moju sestru (samozrejme zahral by som si aj ja). Nevie niekto ako sa to volá? Googlil som pár hodín no bez správnych fráz to ani google nenájde
Vďaka
kedysi keď som bol fakt malý som hrával hru podobnú Audio surfu ale tam ste museli preskakovať buď bloky alebo diery v dráhe. Tiež to bola raketa a tiež tam bola taká dráha ako je v Audio surfe. Rád by som to zohnal pre moju sestru (samozrejme zahral by som si aj ja). Nevie niekto ako sa to volá? Googlil som pár hodín no bez správnych fráz to ani google nenájde
Vďaka
raz som drtil taku flashovku, boli to akrobaticke skoky na lyziach. nevie nieco o takom?