Stavkovanie
-
iceman1414
Medium Star
Re: Stavkovanie
tak budem ti veriť a podám to 
dnes 2. den wta champs
wozniacka-zvonareva 2 kurz 2,6
vcera mala wozniacka viac stastia ako rozumu kebyze polka nema zranene rameno tak prehra v 2 setoch ten jej forhend je proste katastrofa, zvonareva bez sance proti kvitovej (ale ta sa na tomto turnaji moze porazit akuat sama, co je dost pravdepodobne) vzajomne zapasy 4:4 aktualna forma 50:50 sance 50:50 takze kurz imo mimoriadne vyhodny
azarenka-stosur 1 kurz 1,42
azarenka je typ hracky proti ktorej stosur jednoducho nevie, vzajomna bilancia 4:0 (sety 8:0), napriek slabsiemu kurzu vyhodny tip sance 80:20
vcera mala wozniacka viac stastia ako rozumu kebyze polka nema zranene rameno tak prehra v 2 setoch ten jej forhend je proste katastrofa, zvonareva bez sance proti kvitovej (ale ta sa na tomto turnaji moze porazit akuat sama, co je dost pravdepodobne) vzajomne zapasy 4:4 aktualna forma 50:50 sance 50:50 takze kurz imo mimoriadne vyhodny
azarenka je typ hracky proti ktorej stosur jednoducho nevie, vzajomna bilancia 4:0 (sety 8:0), napriek slabsiemu kurzu vyhodny tip sance 80:20
Čaute, mám debetnú kartu VISA (od ZUNO), ale nedá sa mi nabiť I-Konto na ifortuna.sk..píše mi to Dobitie účtu sa bohužiaľ nepodarilo z dôvodu:
* Transakcia zamietnutá bankou
Všetko som korektne vyplnil a dal som "POTVRDIŤ PLATBU". Kde môže byť zakopaný pes ?
( Prosím..poraďte mi. :-S 
Všetko som korektne vyplnil a dal som "POTVRDIŤ PLATBU". Kde môže byť zakopaný pes ?
taki7 napísal:Čaute, mám debetnú kartu VISA (od ZUNO), ale nedá sa mi nabiť I-Konto na ifortuna.sk..píše mi to Dobitie účtu sa bohužiaľ nepodarilo z dôvodu:
Všetko som korektne vyplnil a dal som "POTVRDIŤ PLATBU". Kde môže byť zakopaný pes ?( Prosím..poraďte mi. :-S
Zuno a fortuna nemaju nieco medzi sebou dohodnute tak nemozno dobit peniaze cez zuno kartu no ze vraj sa natom pracuje (cca 4mesiace dozadu mi to napisali )
Aha, jasne..kde by sa teda dalo tipovať online cez túto kartu od ZUNO..najlepšie by bolo, pokiaľ by to bolo bez manipulačného poplatku, dík..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
asi vsetky ostatne stavkove okrem nike, tam je manipulacny
Viete mi niekto poradit, ci sa da v nejakej stavkovej uskutocnit vklad cez sms?
Vdaka za ten tip, skombinoval som ho so zapasom Plzen-Sparta - dal som 02 a hoci Spartu neustale vylucovali podarilo sa im remizovat 4:4. Ale bol to zapas ako na hojdacke, Sparta viedla 3:1 a potom dostala 2 góly v oslabeni a vyzeralo to s nimi bledo. Ale dali gol na 4:3. V tretej tretine Plzen vyrovnala 107 sekund pred koncom. A na najazdy vyhrala napokon Sparta.joco66 napísal:dnes 2. den wta champs
Tu je nahlad
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... dd%2FpE%3D
Je lepší bwin alebo bet365 ? Díky..
bet365 urcite. s bwinom sa to neda porovnat
A keď beriem do úvahy http://www.bet365.com/ http://www.bet-at-home.com/ a https://www.doxxbet.com/, tak kde sa najviac oplatí stávkovať ? 
A má tu niekto skúsenosti s http://www.expekt.com, vraj tam nie je manipulačný poplatok a že je tam aj slovenský účet.
A má tu niekto skúsenosti s http://www.expekt.com, vraj tam nie je manipulačný poplatok a že je tam aj slovenský účet.
Kua JOCO66 neseeer. Vysiel ten tenis omg. 100% keby to podam tak skrečuje ta Zvonareva
))))). Kua len tak dalej s tymi analyzami a hned skusim podat 
Ja som tiež tak na skúšku podal za málo , no ja som na Azarenku dal presný výsledok 2:0
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... dlBkSyE%3D
Len tak ďalej Joco
Len tak ďalej Joco
Vidis martinsos to mas zato ze si lakomi. mal si to dat za 500 Eur to by boli Vianoce
)))))))
enkidu nemas za co gratulujem k vyhre
mengy tak dobre ze si nepodal
, tak mam aspon ja 130E
martinsos vidim ze si to posunul este na vyssi level grats
dnes 3.den wta champs ako pozeram tie kurzy tak ma moc nepotesili, inymi slovami stavkove to podla mna odhadli spravne tim padom tam nevidim ziskove tipy
koho by zaujimala moja jednoducha matematicka uvaho/analyza preco sa dnes neoplati to podat, mozno je to aj namet na debatu ci a ako sa da byt dlhodobo ziskovy tipovanim
azarenka-li
vzajomne zapasy 1:4 ale forma jednoznacne pre azarenku, li vcera utrpela vitazstvo proti slabuckej sharapovej otrasny zapas z oboch stran, sance 80:20 (len velmi hruby kedze li je dost velka neznama) pri kurzoch 1,2:4,2 a jednoduchom vypocte 0,8x1,2 a 0,2x4,2 to je 0,96:0,84 takze v oboch pripadoch vyhrava herna
wozniacka-kvitova
toto je snad jediny zapas z dnesnej ponuky ktory ma pokusa bilancia 3:1 z toho jedina vyhra kvitovej na trave danka je ako stena a ked raz zacne kvitova vyhadzovat tak je po zapase ale matematika nepusti
sance 40:60 kurz 2,4:1,53 cize 0,96:0,918
zvonareva-radwanska
tu je bilancia 2:3 s tym ze posledne tri zapasy vyhrala radwanska a vsetky boli v tomto roku na harde a bez straty setu ale netusim do akej miery bude hrat ulohu zranenie ramena polky takze akykolvek odhad sanci je prakticky nemozny, kazdopadne jej fandim
mengy tak dobre ze si nepodal
martinsos vidim ze si to posunul este na vyssi level grats
dnes 3.den wta champs ako pozeram tie kurzy tak ma moc nepotesili, inymi slovami stavkove to podla mna odhadli spravne tim padom tam nevidim ziskove tipy
koho by zaujimala moja jednoducha matematicka uvaho/analyza preco sa dnes neoplati to podat, mozno je to aj namet na debatu ci a ako sa da byt dlhodobo ziskovy tipovanim
azarenka-li
vzajomne zapasy 1:4 ale forma jednoznacne pre azarenku, li vcera utrpela vitazstvo proti slabuckej sharapovej otrasny zapas z oboch stran, sance 80:20 (len velmi hruby kedze li je dost velka neznama) pri kurzoch 1,2:4,2 a jednoduchom vypocte 0,8x1,2 a 0,2x4,2 to je 0,96:0,84 takze v oboch pripadoch vyhrava herna
wozniacka-kvitova
toto je snad jediny zapas z dnesnej ponuky ktory ma pokusa bilancia 3:1 z toho jedina vyhra kvitovej na trave danka je ako stena a ked raz zacne kvitova vyhadzovat tak je po zapase ale matematika nepusti
sance 40:60 kurz 2,4:1,53 cize 0,96:0,918
zvonareva-radwanska
tu je bilancia 2:3 s tym ze posledne tri zapasy vyhrala radwanska a vsetky boli v tomto roku na harde a bez straty setu ale netusim do akej miery bude hrat ulohu zranenie ramena polky takze akykolvek odhad sanci je prakticky nemozny, kazdopadne jej fandim
tak si pockam radsej ked budes mat ako taku vacsiu istotu.
A ty to podavas cca za 50 E ?
jj skusil som teraz dva dni ako konicek popri pokri 
Odporúčate stávkovať online cez www.tipsport.sk ? 
-
Scorpion90
King
NIE.. Nizke kurzy, limty, uzka ponuka atd..
-
Sagittarius
Guru
ešte sa mi zdá, že aj manipulačný poplatok...