prvý dojem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: prvý dojem

Príspevok od používateľa Runes »

hmmm ale toto by mu mohlo pomoct
Prílohy
flaming bag head.jpg
flaming bag head.jpg (10.88 KiB) 1423 zobrazení
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

DJpipik napísal:btw, keby niekto nevedel, som ten ujo na ľavo
Ale ja tomu ujovi nevidím do tváre lebo je otočený chrbtom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

minya: Kategoria 10-14 podla mna oceni aj pekny peracnik, pekne anglicaky a ine doplnky detskeho sveta ;)
meteor123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa meteor123 »

hojko,nehadz vsetkych do jedneho vreca...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

presne! peracniky predsa pouzivaju aj stredoskolaci (aj podaktori vysokoskolaci, a ucitelia!)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja mam 26 a moj peracnik je z recesie plysovi tiger z macka pu :D daky problem :D BTW 5 rocnik STU SJF Mechatronika :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

No tu je nazorná ukážka ako si si vytvoril prvý dojem na tomto fóre. Asi ako keď ideš osloviť dievča a pozvraciaš jej tričko a potom sa jej snažíš čo najdlhšiu dobu vyhnúť.
DJpipik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DJpipik »

povedali ste si svoje, GL ;) ... u vás možno prvý dojem nieje dôležitý, no lenže, keď vás niekto nepozná, len vás raz videl, tak si asi spraví prvý dojem podľa výzoru, nie ? :) no, a skôr som chcel zistiť, či som sa na tu fotku dostal dojmom, alebo charizmou :) je mi jedno čo si myslíte, na internete je každý frajer :) a tí čo ste sem písali, vy ste sa už videli niekedy v zrkadle ? ;) niekto je proste pekný od prírody, niekto nie, s tým sa zmier :) bb GL :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

DJpipik: Hodnotiť človeka iba podľa toho, ako vyzerá na prvý pohľad sa nedá, nakoľko človek sa neprejavuje len výzorom, ale aj inými znakmi. Podľa kritérií, aké si prezentoval Ty by sa dali hodnotiť tak voskové figuríny.
Pýtaš sa ako je to možné? Nakoľko človek súdi druhého, hoc' neznámeho aj podľa jeho aktuálnych činov, reči tela, mimike, proxemike, posturike, etc. ... Rovnako, ako aj Teba posudzovali podľa fotografie, akú si sem zavesil. Niečo Ťa muselo viesť ku tomu, že si sem dal túto fotografiu a nie inú ((na ktorej si trebárs sám)za predpokladu že to nie je Tvoja jediná podobizeň). Výzor Ti napovie žalostne málo. Môžeš vyzerať, ako svätý obrázok a vo svojom vnútri môžeš byť prehnitý jak stará krumpľa (samozrejme to môže platiť aj naopak). Netvrdím však, že je to Tvoj prípad.

A aby som sa vyjadril aj ku téme. Odhadujem Ťa na adepta na úspešné ukončenie druhého stupňa vzdelania. Priemerná výška aj množstvo telesnej hmoty. Zatiaľ máš kvalitný kožný pigment, mierne sa hrbíš, chrup vyzerá byť OK.
Tvoju osobnosť si však iba na základe fotografie odhadnúť netrúfnem ani náhodou.
Niečo by sa dalo usúdiť na základe témy, čo si založil. Buď trpíš nedostatkom sebareflexie a kvôli tomu si si založil nick na fóre a tému, alebo si sa chcel pochváliť fotkou. Aj keď osobne netuším, čo je na nej také úžasné, okrem agresívnej cyklaménovej farby šiat Tvojej tanečnej partnerky. Mnoho by vysvetľovalo pokiaľ by sa potvrdil dohad, že po danej spoločenskej akcii si sa s ňou vyspal a ešte stále máš zvýšenú hladinu endorfínov, kvôli ktorým robíš neuvážené rozhodnutia a zlú selekciu fotografií.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hojko napísal:A co ked sa ti nepaci??? Tebe sa ma pacit chlap, necitas pozriadne prvy prisepvok temy??? :D
každí tu komentuje viac jeho partnerku, tak aj ja sa pridám :D
ak, sa mám vyjadriť k nemu tak, keby som bol teplý tak by som povedal že nie je môj typ :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kamo 1 dojem spravis len svojim vystupovanim nicim inym na vyzor sa ti mozem .... som skolitel a dovolim si povedat ze moje skolenia su hodnotene ako jedny z naj nie preto ze by som vyzeral ako krason skor som sa naucil komunikovat s ludmi. Vela skolitelov unas s dlchsou praxou a lepsim vyzorom ludi nevie ziskat bo maju naprd vystupovanie. Poradim ti precitaj si REC TELA tam sa dozvies viac. Napr ked daco hovoris len 30% toho co povies je vo verbalnej komunikacii 70% je v tvojich pohyboch mimike ... . Na tomto bol zalozeny serial klamari tam to bolo troska prehanane ale ono ta veda naozaj je a napr aj policajti su v nej bezne skoleny. Mna napr vacsina ludi podla vyzoru zhodnoti ako 20 rocneho tajtrlika. Potom ked zadelim ze mam 26 kukaju jak puci.Sudit podla vyzoru mozes len v jednom smere a to ked chces nic viac len zasunut. Inak tak ma napada pred par dnami som bol s mamou nakupovat a tam bol chlapik cca 35 rokov v obleku botach no proste clovek by povedal ze manazer abo co ked som sa k nemu priblizil pachol ako keby zabehol maraton, co by ma absolutne odradilo s takym clovekom nieco prejednavat hoci podla vyzoru na 1 pohlad som ho povazoval za "elitu".
DJpipik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DJpipik »

jin napísal:DJpipik: Hodnotiť človeka iba podľa toho, ako vyzerá na prvý pohľad sa nedá, nakoľko človek sa neprejavuje len výzorom, ale aj inými znakmi. Podľa kritérií, aké si prezentoval Ty by sa dali hodnotiť tak voskové figuríny.
Pýtaš sa ako je to možné? Nakoľko človek súdi druhého, hoc' neznámeho aj podľa jeho aktuálnych činov, reči tela, mimike, proxemike, posturike, etc. ... Rovnako, ako aj Teba posudzovali podľa fotografie, akú si sem zavesil. Niečo Ťa muselo viesť ku tomu, že si sem dal túto fotografiu a nie inú ((na ktorej si trebárs sám)za predpokladu že to nie je Tvoja jediná podobizeň). Výzor Ti napovie žalostne málo. Môžeš vyzerať, ako svätý obrázok a vo svojom vnútri môžeš byť prehnitý jak stará krumpľa (samozrejme to môže platiť aj naopak). Netvrdím však, že je to Tvoj prípad.

A aby som sa vyjadril aj ku téme. Odhadujem Ťa na adepta na úspešné ukončenie druhého stupňa vzdelania. Priemerná výška aj množstvo telesnej hmoty. Zatiaľ máš kvalitný kožný pigment, mierne sa hrbíš, chrup vyzerá byť OK.
Tvoju osobnosť si však iba na základe fotografie odhadnúť netrúfnem ani náhodou.
Niečo by sa dalo usúdiť na základe témy, čo si založil. Buď trpíš nedostatkom sebareflexie a kvôli tomu si si založil nick na fóre a tému, alebo si sa chcel pochváliť fotkou. Aj keď osobne netuším, čo je na nej také úžasné, okrem agresívnej cyklaménovej farby šiat Tvojej tanečnej partnerky. Mnoho by vysvetľovalo pokiaľ by sa potvrdil dohad, že po danej spoločenskej akcii si sa s ňou vyspal a ešte stále máš zvýšenú hladinu endorfínov, kvôli ktorým robíš neuvážené rozhodnutia a zlú selekciu fotografií.
čo sa týka toho, čo si sem napísal, tak pekne po poriadku :) ... táto fotka je z tých novších, nedal som ju sem preto, aby som sa ukázal, ale preto, lebo je jedna z tých, kde vyzerám v celku normálne :) k čomu ma to sem viedlo dať túto fotku ? chcel som vedieť, ako u ľudí pôsobim iba zovňajškom :) čo napísali, to je už ich vec :) to že sa mierne hrbím, tak to je kvôli partnerke, keďže je trocha nižšia :) nie, nechcel som sa pochváliť fotkou :) a ani po spoločenskej akcii som sa s ňou nevyspal :D ale páči sa mi čo si napísal ;) konečne normálny človek ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

DJpipik napísal:nie, netrpím sebareflexiou
mas pravdu :)
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

tak táto téma ma vcelku pobavila :D naozaj sa nedá opísať prvý dojem z fotky, na to treba človeka vidieť face to face.. dôležité je ako sa správaš
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

uz sa do neho tak nenavazajte:)
minya
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa minya »

hojko: mne je to úplne jasné, v takom duchu to bolo aj myslené :wink:

ale pekný peračník (z recesie) viem oceniť aj ja :D (a to mám po 20) :wink:
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

jin napísal:DJpipik: Hodnotiť človeka iba podľa toho, ako vyzerá na prvý pohľad sa nedá, nakoľko človek sa neprejavuje len výzorom, ale aj inými znakmi. Podľa kritérií, aké si prezentoval Ty by sa dali hodnotiť tak voskové figuríny.

Si ho pochoval :D .... fúúúú takto som sa nezasmál už fakt dávno. :)
Napísať odpoveď