BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa DeJF »

Info ohladom warfare packu pride mailom..
pride ti to mailom vsetko info, ani noziky nam nedodali vsteky , asi len 200 prislo, tie tiez budeme doposielat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja som to pred asi dvomi hodinami tiez aktivoval podla navodu, ktory tu bol a nebol ziadny problem. Treba hlavne na stranke s tym VPNkom poriadne citat pokyny.

Uz pri prvom spusteni mi vadi cely Origin aj s ich dementnym posobom, ktory funguje na komunikacii klient - internetovy prehliadac - hra. To mi pride ako nezmysel a zabytocnost. Ak chceli spravit nejaky extra klient, tak mali spravit nieco na sposob Steamu, nie takto to komplikovat. Cele spustanie je otravne, ked chce clovek pri MP zmenit mapku, musi vypnut hru, najst server a opat cakat kym to nacita.

Hra ako taka mi pripadala fajn, kampan som hral 5 minut a grafika vyzerala nadherne, dokonca to slo plynule, ale pri zapnuti MP sa vsetko zmenilo. Pri mapke kde bolo 64 hracov bolo citit sekanie, tak som skusal mensie, detaily na medium a bolo to o nieco lepsie, ale nebolo to ono. Takze ak chce niekto hrat na zostave ako je AMD Phenom II X4 965BE, Radeon 5770 ,4GB RAM, Win7 a rozlisenie 1680x1050px, tak neodporucam a rovno na hru zabudnite, nehovoriac o slabuckych notebookoch. A kludne mozu mat aj chladiacu podlozku :D Vyzera to tak, ze bude treba vymenit grafiku, aby som nieco z toho mal.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

DeJF napísal:Info ohladom warfare packu pride mailom..
Si si isty ? Vsetci koho poznam maju normalne v krabici k tomu papierik osobitne
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Jop, ja som tiež nedostal..tak som písal jednemu z pgs a odpoveď bola :
pride ti to mailom vsetko info, ani noziky nam nedodali vsteky , asi len 200 prislo, tie tiez budeme doposielat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hojko: zazil som nieco podobne, hra mi automaticky dala vsetko na high, AA na maximum a nejake dalsie filtrovanie tiez. V singli to bolo v pohode, ale ked som zapol Caspian Border, tak bolo citit znizenie fps, stacilo o stupen znizit tiene, AA, to dalsie filtrovanie, k tomu som este vypol motion blur a ide to krasne.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

yep, ani ja som nedostal Physical Warfare, iba Back to Karkand a M1911 s tlmicom.

BTW. pridajte si ma na battlelogu - insanesvk
Prílohy
IMG_0585[1].JPG
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

A nakoniec vyjde najavo ze nozik bol len pekny marketingovy tah :)
(dufam ze nie)
xH4wK

OK takze zacal som SP vsetko na ultra a sa mi to zda alebo fakt tam je taky microshuttering, alebo nejaka issue z mysou ? Senzitivita je velmi vysoka a proste stale ako keby preskakuje myska ... mam novu G9x takze to nebude myskou predpokladam

Any idea ?
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

nemoze to byt povrchom na ktorom je myska?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Dnes mi prisla velmi pekna SMSka
citujem :)
Dobry den , mam pre Vas zasielku/balik/.Kedy sa mozem zastavit? Kurier
BF3 ma už čaka doma a neviem sa dočkat jak pridem s prace domov :twisted:
Gothar
Moderátor
Moderátor

H@wk skus v menu vypnut raw mouse data ci ako sa to vola. Inak som si vsimol, ze pri rovnakom nastaveni citlivosti je mys citlivejsia ak mas vyssie fps, cize teoreticky, ak by ti kolisalo fps, tak by si to mohol citit na mysi.

Inak som uz odohral 3 misie z SP a musim povedat, ze ma to velmi prijemne prekvapilo, po recenzii na games.tiscali.cz som mal nizke ocakavania, ale tie boli nastastie mnohonasobne prekonane :) Som zvedavy ako to pojde dalej.

//5ta misia za mnou a musim povedat, ze to vyborne odsypa, vzdy sa deje nieco ine a kazda misia ma svoju jedinecnu atmosferu, toto je pre mna jeden z najlepsich singleplayerovych titulov. Odporucam hrat na hard, vtedy ma vasa postava rovnaku vydrz ako v MP.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

H@wk napísal:OK takze zacal som SP vsetko na ultra a sa mi to zda alebo fakt tam je taky microshuttering, alebo nejaka issue z mysou ? Senzitivita je velmi vysoka a proste stale ako keby preskakuje myska ... mam novu G9x takze to nebude myskou predpokladam

Any idea ?
Skus tu mysku otestovat aj v inej hre.
xH4wK

Neviem vsimol som si ze vo wine sa mi normalne hybe o 1 pixel, ale v BF3 tak o 2-3 namiesto jedneho... wtf
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

ja som taktiez zaznamenal problemy s mysou, ide o mensie omeskanie, s ktorym sa sice hrat da ale je to ako hrat sp cez internet s oneskorenim...

vypol som aj raw v menu a nastavil sensitivitu a nic

druha hra v ktorej mi to robi je deus ex

v inej nie

mam logitech g5 a na inom fore mi poradili vypnut soft na mysku nech bezi ako obycajna bez specialnych nastaveni ale ani to nepomohlo...

co to moze sposobovat fakt netusim
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

http://www.platinumhideip.com/

pomoze pri aktivacii ak vam nahodou ina sluzba nejde, stiahni, hod si location USA, spusti origin, prebehni test and you're good to go!
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak jo. Zalohujeme C. Preinstalujem windows a potom vam napisem ako funguje to VPN ked tebe vraj nejde ;)
Prílohy
26102011032.jpg
26102011033.jpg
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Som sa bal, ze ten problem s mysou je len u mna, no ako vidim je to vacsinovy problem. Zial zatial som nikde o nom nenasiel ziadne info, tak ak nahodou najdete,dajte sem vediet :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mozno to nie je ono, ale mne sa strasne zle hralo ked bol zapnuty motion blur. Vypol som ho, pretoze nutene rozmazavanie pri otacani neznasam, ale zaroven som si vsimol, ze aj mys potom reagovala trochu inak a lepsie.
xH4wK

Mne este zo shuteringom pomohlo vypnut HT pri mojej i7...
Nemaju to este asi nejako zoptimalizovane, ale beta bezala v pohodke
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nerozumiem tomu, ale mam pocit, ze mne hra laguje kvoli HDD. Pritom mam 2 disky, zapojene do RAID0, cize nechapem, ze WTF. Niekto podobny problem? Alebo to nebude HDD, ale nieco nie je dobre doladene. Na mojej zostave to musi fungovat bez najmensich problemov a naznakov sekania. Nie je to stale, ale chvilami to "citim" a vidim.

EDIT: Tu pisu nieco o tom: http://www.gamepur.com/news/5943-nvidia ... issue.html

Ja mam prave tieto drivery.
Prílohy
01.jpg
Napísať odpoveď