Titul vložený do košíka-martinus
Titul vložený do košíka-martinus
Zdravím, dneska som si v škole pozeral aký je stav mojej objednávky na martinuse, prihlásil som sa, pozrel som si to a klikol som na hlavný odkaz, pozerám a v košíku som mal jeden objekt-nejaký "english dictionary", ale na tom nezáleží, čo to bolo. Chcem sa len opýtať, či sa Vám niečo podobné nestalo, lebo sa mi zdá podozrivé, aby sa mi bez môjho vedomia ocitol v košíku objekt, pýtam sa aj preto, lebo neviem ako je zabezpečená školská sieť, či nejakí "dobrí" študenti sa nechceli pohrať, aj keď to mi pripadá nereálne, ale človek nikdy nevie...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Titul vložený do košíka-martinus
Je to dost mozne, ze niekto odsnifoval nejakym sposobom tvoje prihlasovacie udaje, pripadne si sa zabudol odhlasit a niekto nieco naklikal. Netusim ani ja, ako mate zabezpecenu skolsku siet. V kazdom pripade by som ti odporucil si minimalne zmenit heslo, a ked nemusis, nelez na skolskej sieti vsade, kde mas nejake citlive udaje a neloguj sa vsade, ak nemusis. Nikdy nevies, kto a ako tu siet spravuje.
Re: Titul vložený do košíka-martinus
Je mi to jasné, nikdy sa tak neprihlasujem inde ako mimo domova, zabudnúť som určite nezabudol, ja som sa na tej sieti poprvýkrát pripojil do účtu, lepšie povedané aj prvýkrát som bol na internete cez tú sieť, počítače v učebni sú zapojené cez switch, čo sa týka softwarového zabezpečenia na to som nepozeral. Heslo určite zmením, ale aj tak sa mi nezdá, že by mohli byť študenti takí šikovní.