CAPS LOCK
CAPS LOCK
Zdravim.. vedel by mi niekto prosim poradit?...po stlačení CAPS LOCK sa mi na obrazovke v pravo dole ohlási oznam že je aktívny, ale v nejakom čudnom jazyku (viď. obrazok)..ako a kde si to mozem zmenit na slovensky jazyk?
vdaka za rady 
- Prílohy
-
- caps lock.jpg (14.18 KiB) 496 zobrazení
Re: CAPS LOCK
Ak dobre vidím, tak máš notebook. Skús si nájsť na webe výrobcu notebooku utilitu, ktorá to zobrazuje a preinštaluj ju (s tým, že vyberieš správny jazyk). Prípadne ak zistíš ako sa volá, skús pozrieť v priečinku, kde je nainštalovaná, či tam nenájdeš nejaké nastavenia.
Mmmmm....nic som nenasla, ako to napravit.....vie mi niekto pls konkretne poradit? 
Napíš, čo máš za notebook.
Ten isty problem ked sa to a tak nazvat mam aj ja
Je to po Slovinsky ked sa nemylim. Nejak vyrazne mi to neprekaza ale ked sa to bude dat nejak jednoducho vyriesit tak budem rad. Ono to aj pri zapnuti notebooku kde je privitacia obrazovka Windowsu 7 ukazuje v lavom hornom rohu namiesto SK SL (asi Slovinsko) ale uz ked sa zapne tak mam vsade nastavene SK.
tiež ma toto hlásenie trochu štve. mám asus 1215B... a dočítal som sa, že to robí proces bttray.exe. čo je pravda, lebo ked som ho zostrelil, tak hlásenie nefungovalo
pátram dalej, ako to zmeniť...
Curuj, na stránke asus k tvojmu notebooku som našiel utilitu CapsHook Utility. Podľa všetkého by málo ísť o toto zobrazovanie zapnutia/vypnutia CapsLocku. Skús pozrieť, či tú utilitu nenájdeš medzi nainštalovanými programami (Štart » Ovládací panel » Programy - doinštalovať programy). V prípade, že ho nájdeš, odinštaluj a skús stiahnuť a nainštalovať nanovo a uvidíš, či ti pri inštalácii nedá na výber jazyk. V prípade, že ho medzi nainštalovanými programami nenájdeš, skús aj tak stiahnuť a nainštalovať.
Alebo možno ho ešte nájsť v Program Files, či tam nebude nejaký súbor na nastavenia tej utility.
Alebo možno ho ešte nájsť v Program Files, či tam nebude nejaký súbor na nastavenia tej utility.
Jam mam Asus N61D a nic som nenasiel. Mozno to bude tym ze mam iny notebook.
Denco: CapsHook to nerobí. práve som ho odinštaloval, dal reset a tie hlášky tam stále sú. robí to bttray. na 100%