Steve Jobs je mŕtvy
-
javatar
Hardcore addict
Re: Steve Jobs je mŕtvy
MIRV - urobil dost, ale tej vete "urobil svet lepsim" som nepochopil ani ja... pre mna to bol Pan Podnikatel, ale zeby urobil svet lepsim? v tom sa zhodneme ze to je uz skor kult osobnosti ako zasluhy...
Len tolko dodam:MIRV napísal:No keď si čítam, čo ľudia popísali o ňom, napríklad vyhlásenie Applu "Svet je vďaka Steveovi nezmerateľne lepší." lol, no to iste, keď sa znovu stal CEO Applu, zrušil všetky ich charitatívne programy...či myslia to, že dokázal vyrobiť niečo v Číne za bagateľ a potom to vďaka značke predával omnoho drahšie ľuďom, ktorí potrebovali značkové veci? I don't care. Alebo "muž, ktorý vynašiel náš svet" WTF? To už vyzerá ako platená reklama Applu. Pochybujem, že niekto vie kto bol John Bardeen, ale určite zmenil svet viac ako Jobs. Bol to úspešný obchodník, zostaňme pri tom, nestavajme nový kult osobnosti.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
A so mnou tento obrazok vyssie nerobi nic. Ani, bohuzial je vo svete chudoba, hladomor atd., ale je na mieste povedat, ze tento clovek zmenil svet. To, co sa podarilo Apple v poslednych 10 rokoch je uzasne. A tento clovek sa o to pricinil velkou mierou, preto si myslim, ze svet skutocne prisiel o vizionara, ale mam pocit, ze mal v zalohe este dost vela veci, ktore Apple bude postupne vybalovat. R.I.P. Steve.
-
javatar
Hardcore addict
Zmenit svet a urobit ho lepsim je tak trosicka rozdiel...
Apple ma sice pekne vecicky, ale nemam pocit, ze by prisli s niecim uplne novym, ci uz sa to tyka mp3 prehravacov, nb, telefonov. Skor by som povedal, ze len vylepsili a dotiahli to co tu uz bolo. Je trosku rozdiel vynajst telefon a vylepsit telefon prijemnym uzivatelskym rozhranim, atd.
vysvetli mi niekto cim spravil steve jobs svet lepsim, alebo co take dosiahol ? (myslim to uplne vazne, nie vyrivacne) pre mna su produkty apple sice pekne a jedno s druhym, ale furt je to len mobil, len notebook a len prehravac, nic uzasne na nich nevidim, proste len jedna zo znaciek, jedine ze je pekelne draha
-
p4ra
Redeemer
javatar, mnohi to beru ako, ze cely svet urobil lepsim. Ludia si to PODLA MNA vysvetluju zle. Ano, urobil ho lepsim, ze zlepsil, vynasiel, vyrobil nieco lepsie v IT svete, ktory v istej casti robi aj ten samotny svet lepsim. S tymi slovami a myslienkami sa da hrat dlho..
Kybelvody, neviem, ci mal niekto pred Apple odvahu robit bezdotykovy mp3 player, mp3 player, ktory je zaroven aj hracie zariadenie a dokaze xy dalsich veci, neviem, ktory vyrobca spravil notebook v celku z vyborneho materialu, ze dokazal tak uspesne vyladit pomer SW:HW, atd...
ColdRain, ked si kupis 3 zariadenia od Apple, ako mam napr. ja (mam ich sice viac, ale dal som to ako priklad), tak ta komunikacia, user-friendly interface a rychlost, ako dokazu spolu vyborne komunikovat je na nezaplatenie.
A to nemam 14 rokov, ze sa potrebujem s Apple v ruke ukazovat, ale ma ich produkty zivia, a nie len ich a platia mi vsetky moje naklady.
OT: Pre karma honica, ktory napisal toto: ano, ludia s nizkym iq ocenia vysoku ovladatelnost. - ty nepodpisany inteligent s velkym IQ - mozes mi vysvetlit, co ma IQ s kvalitou spracovania interface a ovladanim? Lebo mne, ako cloveku s malym IQ to akosi nejde do hlavy. Skus mi to vysvetlit a podpisat sa pod to racionalne vysvetlenie, ked uz si taky inteligentny.
PS: Nechapem, preco si honis u karmy a neskusis mi vyvratit fakty tu priamo?
Kybelvody, neviem, ci mal niekto pred Apple odvahu robit bezdotykovy mp3 player, mp3 player, ktory je zaroven aj hracie zariadenie a dokaze xy dalsich veci, neviem, ktory vyrobca spravil notebook v celku z vyborneho materialu, ze dokazal tak uspesne vyladit pomer SW:HW, atd...
ColdRain, ked si kupis 3 zariadenia od Apple, ako mam napr. ja (mam ich sice viac, ale dal som to ako priklad), tak ta komunikacia, user-friendly interface a rychlost, ako dokazu spolu vyborne komunikovat je na nezaplatenie.
A to nemam 14 rokov, ze sa potrebujem s Apple v ruke ukazovat, ale ma ich produkty zivia, a nie len ich a platia mi vsetky moje naklady.
OT: Pre karma honica, ktory napisal toto: ano, ludia s nizkym iq ocenia vysoku ovladatelnost. - ty nepodpisany inteligent s velkym IQ - mozes mi vysvetlit, co ma IQ s kvalitou spracovania interface a ovladanim? Lebo mne, ako cloveku s malym IQ to akosi nejde do hlavy. Skus mi to vysvetlit a podpisat sa pod to racionalne vysvetlenie, ked uz si taky inteligentny.
PS: Nechapem, preco si honis u karmy a neskusis mi vyvratit fakty tu priamo?
-
p4ra
Redeemer
hughito, precital som to a je to trapne.
Preco by sa vobec Steve Jobs mal starat o nejakeho externeho dodavatela a externu firmu? To je problem Foxconnu a nie Apple, ze ma take podmienky, ze ma takych zamestnancov a take prostredie. On si zaziadal dodanie tovaru, za ktory ako firma Apple zaplatil. O ostatne sa nestara. Preco by prave on mal vytahovat z brindy niekoho, kto je od neho tisice kilometrov daleko a nema s nim nic spolocne? Lebo je bohatsi? A co? To teraz ma Microsoft, Sun, IBM, Lenovo, HP, Oracle, Nike, Adidas atd. ist do Ciny, Taiwanu, Malajzie, na Filipiny a dotovat kazdu tovaren, kde ma ich outsourcingovy partner zle podmienky? Nech sa autor clanku zobudi do reality.
Preco by sa vobec Steve Jobs mal starat o nejakeho externeho dodavatela a externu firmu? To je problem Foxconnu a nie Apple, ze ma take podmienky, ze ma takych zamestnancov a take prostredie. On si zaziadal dodanie tovaru, za ktory ako firma Apple zaplatil. O ostatne sa nestara. Preco by prave on mal vytahovat z brindy niekoho, kto je od neho tisice kilometrov daleko a nema s nim nic spolocne? Lebo je bohatsi? A co? To teraz ma Microsoft, Sun, IBM, Lenovo, HP, Oracle, Nike, Adidas atd. ist do Ciny, Taiwanu, Malajzie, na Filipiny a dotovat kazdu tovaren, kde ma ich outsourcingovy partner zle podmienky? Nech sa autor clanku zobudi do reality.