Zákazníci O2 - problémy so signálom?
Chcem sa opýtať zákazníkov operátora O2 aký máte signál a či nemáte problémy so signálom alebo dovolaním sa a pod.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zákazníci O2 - problémy so signálom?
nemám žiadne problémy
pýtam sa preto, lebo ešte minulý rok mi signál vypadával, nedalo sa mi dovolať a tak som to radšej zrušil a išiel naspäť do TM.
-
audiotrack
VIP
možno závisí aj od miesta tvojho pobytu, aké majú tam pokrytie. Ja som ale u nás (v Prievidzi a okolí) nikdy nezaznamenal zlý signál. A to volám z o2 denne aj cez dve hodiny
Ja som od Prievidze 40 km, ale možno sa už polepšili.
Ja mám v O2 lepší signál ako v Orange.. tam, kde má problém Orange, s O2 idem bez problémov... (okolie KE)
-
TheMatterrss
Light Expert
s o2 mám věmi dobré skúsenosti...o probléme so signálom som ani nepočul vrelo odporúčam, a služby majú za vělim dobré ceny oproti orange alebo ruzovym
)))
Na jednom z miest môjho pobytu (hlboká dolina, údolie oproti okoliu) sa im to troška bije s T-Mobilom t.j.:
ak máš automatické vyhľadávanie siete snaží sa ti automaticky pripojiť na O2 aj ked je žalostne slabý, ale vtedy prehodím na manuál a zadám T.mobile, ktorý aj tam má 5 papekov a ide sa... inde mám furt nonstop 5 papekový signál O2.
ak máš automatické vyhľadávanie siete snaží sa ti automaticky pripojiť na O2 aj ked je žalostne slabý, ale vtedy prehodím na manuál a zadám T.mobile, ktorý aj tam má 5 papekov a ide sa... inde mám furt nonstop 5 papekový signál O2.
Tak ja bývam Žilina >> Kysucké Nové Mesto + okolie, v jednej doline
... A občas mi o2 vypadáva ... Orange keď volám, musím otvoriť okno, ale aj to je bieda ...
-
guess.whoo
Redeemer
tak ako povedal begbeee - tiez byvam na signalovej hranici tak mi obcas signal vypadne, ale pohoda
-
qwerty-xyz
led mas tento problem doma, nebolo by odveci si zohnat maly GSM zosilovac, taka micro bts-ka. Uz sa to predava do domacnosti.
celkom sikovna vec, ja sa do niecoho podobneho snazim dotlacit Uja. urcite sa to zide..... a zlepsi pokrytie signalom.