BattleField 3
Re: BattleField 3
Hra uz ide aktivovat od dneska 27.10. Kto to este neaktivoval cez VPN alebo nechcel atd. a cakal na legalne spustenie tak moze uz teraz.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Jak vam fajne. A mne stale nechce PC zobrat RAM takze som tu cez book 
Tak sa clovek tesi na BF3 a nakoniec nic.
Tak sa clovek tesi na BF3 a nakoniec nic.
-
hojko
Site Admin
Hra po vypnuti Botion blur a znizeni tienov a efektov na low ide krasne aj na Phenom II X4 965BE, Radeon 5770, 4GB RAM a Win7. Problemy s myskou som nezaznamenal ziadne (Logitech G5), vsetko ide v pohode. Jedine co mi vadi, tak to je az prilis velka senzitivita mysky a tiez to, ze v nastaveniach neukazuje ciselne nastavenie pre senzitivitu, takze neviem, ci som posunol policko o jedno alebo dve percenta..., mohol by tam byc ciselny ukazovatel ako tomu byva v inych hrach. Tiez som si vsimol par bugov, napriklad presvitajuce batohy na niektorych miestach, ak bol protihrac pri stene alebo zaseknutie hry pri respawne - zabili ma, mala naskocit tabulka pre vyber kitu, squadu... a este predtym to pri ciernej obrazovke zmrzlo, teda zatmavena obrazovka a pohlad niekde na mapku. Cakal som zo dve minuty a nic, tak pomohlo vypnutie cez ALT+F4 a potom opatovne lognutie na ten isty server. Celkovo som vsak z hry zmateny, ma to daleko od BF1942, BF2, mozno o nieco blizsie k Bad Comapny 2, ale aj tak bude treba cas, kym si zvyknem. Jedna mapa s tym metrom (alebo co to tam je s tymi schodami eskalatora) mi pripomina misiu v niektorom z poslednych CoD.
Do platoonu som sa pridal, len ma tam nejak nezobrazuje, mozno treba este pockat alebo to musi spravca povolit.
Michaelo: Kup si chladiacu podlozku pod book
H@wk: Aky je to pocit objednat si hru medzi prvymi, strasne sa na nu tesit a potom mat nasledne problemy???
BTW s tymi nozikmi z DX je to nehorazny fail a fake zaroven.
Do platoonu som sa pridal, len ma tam nejak nezobrazuje, mozno treba este pockat alebo to musi spravca povolit.
Michaelo: Kup si chladiacu podlozku pod book
H@wk: Aky je to pocit objednat si hru medzi prvymi, strasne sa na nu tesit a potom mat nasledne problemy???
-
xH4wK
Tak pocit ako pocit, jednak mi je to luto ale z druhej strany chapem, ze PGS sa snazili co najskor rozoslat hry a tak mozno nemali cas triedit este DLC nalepky a lepit na kazdu krabicovku.. su to taktiez len ludia mno.
A tie noziky, no mne je to v podstate jedno
lepsie ako nic nie ?
Kazdopadne volal som im a povedali ze do konca tyzdna zacnu rozosielat maily s DLC kodmi.
A tie noziky, no mne je to v podstate jedno
Kazdopadne volal som im a povedali ze do konca tyzdna zacnu rozosielat maily s DLC kodmi.
Konečne nejaká skvelá hra v ktorej je poriadna akcia. Grafická stránka je perfektná a tiež zaujímavý príbeh. Hodnotím veľmi veľmi dobre. 
-
->slavo<-
Addict
Na low detailoch som cakal ovela horšiu grafiku , no opak je pravdou hra vyzera celkom fajn aj na Low detailoch .
Inač na Phenom X4 965, 8800GT , 4gb ram, WIn 7 64bit sa to da hrat celkom vpohode , skušal som aj caspian a vobec to nesekalo takže som zatial spokojny .S novou VGA ešte počkam na tej mojej starej 8800 GS si to ešte na low nejaku chvilu zahram potom presedlam na GTX 560, alebo nieco nove po novom roku.
Celkom ma štval ten minomet neviem ktora postava ho ma ale je to brutalll cez pol mapy len navas letiaju bomby
A len v panike bežite zostrany na stranu
Inač na Phenom X4 965, 8800GT , 4gb ram, WIn 7 64bit sa to da hrat celkom vpohode , skušal som aj caspian a vobec to nesekalo takže som zatial spokojny .S novou VGA ešte počkam na tej mojej starej 8800 GS si to ešte na low nejaku chvilu zahram potom presedlam na GTX 560, alebo nieco nove po novom roku.
Celkom ma štval ten minomet neviem ktora postava ho ma ale je to brutalll cez pol mapy len navas letiaju bomby
A len v panike bežite zostrany na stranu
-
p4ra
Redeemer
Every fucking time.hojko napísal:Michaelo: Kup si chladiacu podlozku pod book
Ja sa pokusim dnes s tym nieco doma vycarovat a odstranit ten shuttering, lebo ma slahne, ze mam doma PC za 1.700 EUR a nejde to tak, ako to ma. Krista tej hre nahanam!
Mne tiez nevadi, ze som objednaval medzi prvymi a este nehram. Ale pred hodkou dosla graficka karta, pekne je, ze uz uvolnili aj pre Europu tie aktivacie o den skor, len cas si najst
Uz sa tesim, ako sa pustim zajtra do MP a tam uz budu behat same 20 a vyssie lvl.
-
hojko
Site Admin
Teraz som hral trosku, pridal sa aj i-cube, je sice mierna lama, ale to sa casom spravi
Inak po zmene mapky sa opat hra sekla, ostala biela obrazovka a nic, nacitava, necitava a nie a nie nacitat, co je horsie, nefunguje ani ALT+F4 pre vypnutie.
Edit: Este tu niekto pisal k Logitech G5 a problemom s lagmi. Nepouzivam ziadne ovladace ku myske, ziadny software od Logitechu, len ako ju Windows nasiel a nemam s tym problem.
Edit: Este tu niekto pisal k Logitech G5 a problemom s lagmi. Nepouzivam ziadne ovladace ku myske, ziadny software od Logitechu, len ako ju Windows nasiel a nemam s tym problem.
Tak som hral trochu SP kym sa pustim plno na MP. Graficke problemy ziadne, mys lag ziadny atd... ovladace najnovsie krasne plynulo na ultra aj MP. Zatial sa mi to paci (SP) ale chcem ho rychlo prejst aby som uz konecne mohol hrat MP
. Ak chcete tak si ma pridajte na battlelogu frajerik.
-
p4ra
Redeemer
To je cely problem? OK, skusim dnes a pripadne napisem. Diki.H@wk napísal:Vypni HT na procesore = Problem solved
ozaj, ako je to s tym packom, kde je odomknuty gulomet, sniperka a pod.. ? to sa tykalo len originu? lebo brloh to mal napisane, ze sa to tyka aj ich.. tak teraz neviem, ze co s tym. docital som sa na forach, ze v origine treba dat redeem a asi tam dat cd key, alebo nejaky kod... nejake blizsie info? thnx
+ este dalsia otazka. v bete som mal steam overlay v hre, ze som si origin pridal ako non-steam hru. teraz som spravil to iste, lenze origin mi vypise, ze prestal pracovat a crashne. skusal som tam pridat aj bf3.exe a nevydalo. robi to aj vam? ci je zas problem tu ? : )
/k, som zvedavy na odpoved
+ este dalsia otazka. v bete som mal steam overlay v hre, ze som si origin pridal ako non-steam hru. teraz som spravil to iste, lenze origin mi vypise, ze prestal pracovat a crashne. skusal som tam pridat aj bf3.exe a nevydalo. robi to aj vam? ci je zas problem tu ? : )
/k, som zvedavy na odpoved
-
xH4wK
i-Cube zavolaj alebo napis do Brlohu lebo niektore obchody nezasielali tie bonusy asi kvoli tomu ze mali malo casu alebo ze im nestihli dojst
-
DeJF
Addict
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 322348049/
Kills 12 997
Deaths 8
time played 22min.... yeah sure
Kills 12 997
Deaths 8
time played 22min.... yeah sure
Takze warez verzia od reloaded mi pada,vyriesim to cim?Jedine asi kupit orig,co? 
alebo warezom co nepada. je ich plno za tych par dni
))
zdarec, mam problem, kupil som origo key, stiahol hru cez origin, no ako nahle chcem spustit, v battlelog dam hrat (to je jedno ci MP, SP alebo co-op) tak vypise ze bf3.exe prestal pracovat. Komp mam na to viac nez dobry a mam windows 7. Stale som nenasiel riesenie a vymazat TM z nazvu instalacneho priecinka nie je navod pre origa. Dik za pomoc
Mas stiahnute najnovsie ovladace a najnovsi plugin do prehliadaca? Pripadne skus dat este v Origine "Repair install".
mam vsetko, vcera som dal ovladace, no dnes som ich po instalacii este raz nahodil pre istotu a repair som uz tiez skusal a nic. Kupovali sme to aj s dalsimi dvoma kamaratmi a im to facha normalneGothaR napísal:Mas stiahnute najnovsie ovladace a najnovsi plugin do prehliadaca? Pripadne skus dat este v Origine "Repair install".