Už si si aj odpovedal preto sa dávajú lebo pri prsiach nezatažuješ tak biceps a neviem či by si vládal odcvičiť chrbát + biceps možno hej ale to by bol taký trening že by si potom „skapal “kali520 napísal:Preco vadi ked tam precitim biceps?
Inak biceps citis pri vsetkych cvikoch na chrbat, alebo ty vies precvicit chrbat bez toho aby si zatazil biceps?
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
Urcite by som vladal ked som vladal toto http://www.bodybuilding.szm.com/trening/sheiko.htmmato951 napísal:
Už si si aj odpovedal preto sa dávajú lebo pri prsiach nezatažuješ tak biceps a neviem či by si vládal odcvičiť chrbát + biceps možno hej ale to by bol taký trening že by si potom „skapal “
Takze neexistuje jeden normalny argument (ze nevladzem neni argument, leboo hentieto splitove treningy tam sa clovek ani nezapoti) preco je lepsi treningy 1 prsia biceps, 2 chrbat triceps, ako 1 prsia triceps 2 chrbat biceps.
Vsak ja kludne a vzdy poriadne odcvicim chrbat a bicak,nevies o com tocis 
-
mato951
Star
SonyPeto napísal:Vsak ja kludne a vzdy poriadne odcvicim chrbat a bicak,nevies o com tocis
To už je jedno cvičte si ako chcete len skuste si pohladat niečo na nete o tom.
Ja som si na nete otom pohladal dost a viem urcite ze split jako split, trenovat partiu 1 krat od tyzdna a este k tomu tou mizernou formou o akej si tu pisal je uplne nahovno.
nerozumiem, načo tu radia 5kg chlapci, čo si myslia, že hamstring je ten sval na chrbte.....
-
mato951
Star
Sajmon napísal:nerozumiem, načo tu radia 5kg chlapci, čo si myslia, že hamstring je ten sval na chrbte.....
Neviem na koho si presne teraz narážal (ale budem to na 99% ja) a 5kg môžeš mať len ty keď nevieš ako vypadám a koľko cvičím, predpokladám že ty necvičíš vôbec. A Nespamuj zbytočne dik.
nerozumiem prečo sa zapájaš do diskusie s takýmito provokaterskými príspevkami...Sajmon napísal:nerozumiem, načo tu radia 5kg chlapci, čo si myslia, že hamstring je ten sval na chrbte.....
-
adox
Light Professional
Zdravím ludia chcel by som enjaky poriadny plán z ktoreho by som aj neičo mal, pýtam sa tu preto lebo mam určite obmedzenia a to že do posilky možem chodiť od Po - Pia a každy deň okolo 45 minut čiže 2 partie asi nestihnem mám cvičiť každý deň jednu partiu a potom sobota nedela volno ? alebo dá sa aj iný a lepší ?
po-pia chodíš cvičiť 5x do týždňa?
Zdravím... Zacal som brat creapump a super pump max... uz mi to doslo... chcel by som sa opitat za kolko dni abo mesiacov by som mohol zacat brat Gainer?
-
Point
Professional
adox napísal:Zdravím ludia chcel by som enjaky poriadny plán z ktoreho by som aj neičo mal, pýtam sa tu preto lebo mam určite obmedzenia a to že do posilky možem chodiť od Po - Pia a každy deň okolo 45 minut čiže 2 partie asi nestihnem mám cvičiť každý deň jednu partiu a potom sobota nedela volno ? alebo dá sa aj iný a lepší ?
normalny split za 45 minut stihas .. keby si pridal este 15 minut tak za hodinu mam odcviceny fullbody .. takze ti to vychadza v pohode.. kazdy druhy den s tym, ze si trosku pohnes
A to už z akého dôvodu máš od pondelku do piatku čas každý deň len 45 minút ? Cvič trikrát do týždňa a sprav si čas tak, aby si mal tu hodinku a pol.
-
phatres1994
Star
mozno to je skolska posilka a chce cvicit len na hodine 
mne tréning full body trvá aj do 60 minút, ak som zo sparringom tak viac ale keď som sám tak by som to stihol aj za 45min.
Slúchadlá do uší a makáš
Slúchadlá do uší a makáš
-
phatres1994
Star
mne full body zaberie aj 2 hodinky 
-
Point
Professional
presne ako napisal filipito .. sluchadla do usi a makas ..nie si tam na to aby si tam kecal s niekym .. za hodinku stihas FB ... 2 hodiny by si v posilke aspon pri objemovom treningu ani nemal byt.. je to uz kontraproduktivne
Teraz cvičievam sám a je to poznať, končím oveľa skôr. A to som nikdy nemal pocit, že by sme sa so sparingom nejak zadrbkávali.
Záleží aj od toho, či niekto robí strečing, nejaké malé kardio, rozvičovacie série, ale je pravda, že by sa to nemalo zbytočne predlžovať. Samozrejme, ide aj o daný deň - je rozdiel cvičiť napr. v rámci TBT 3 krát 5 a 4 krát 8.
Záleží aj od toho, či niekto robí strečing, nejaké malé kardio, rozvičovacie série, ale je pravda, že by sa to nemalo zbytočne predlžovať. Samozrejme, ide aj o daný deň - je rozdiel cvičiť napr. v rámci TBT 3 krát 5 a 4 krát 8.
-
adox
Light Professional
Hej hej je to školská posilka chodím tam poobede a mám dosť hodín číže by som potom nestíhal bus keby som tam ostal dlhšíe áno cvičím 4-5 krát do tyždna viem že je to moc ale keĎ každý den iba jedna partia tak si myslim že neni to až také strašné...
A vy odporúčate fullbody 3 krát do týždňa ?
//a keby som mal cvičiť split tak by to bolo po-str cvičím v štvrtok volno a potom piatok zase od začiatku a vykend volno ? to je dosť na prd nie ?
A vy odporúčate fullbody 3 krát do týždňa ?
//a keby som mal cvičiť split tak by to bolo po-str cvičím v štvrtok volno a potom piatok zase od začiatku a vykend volno ? to je dosť na prd nie ?
tak ja som mal split zatiaľ raz (cvičím siedmi mesiac) cvičil som ho ako môj druhý alebo treti tréning, nespomeniem si presne. No a môžem povedať že som mal z neho najslabšie výsledky, či silové, či objemové. ja som bol zatiaľ najspokojnejší s TBT. Tam mi hlavne vyrástol dosť chrbát a podskočila trocha hruď.
Ale zas sa nato treba pozrieť z hľadiska stravy, či niečo berieš (ja mám momentálne gainer, kreatín a neaky vitamínový komplex)
Ale zas sa nato treba pozrieť z hľadiska stravy, či niečo berieš (ja mám momentálne gainer, kreatín a neaky vitamínový komplex)