Opera (novinky, chyby, ...)
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
alebo píšu adresy do googlu 
adresu nepisem a ked nahodou potrebujem tak bud F2 alebo alt+d 
-
17
Light Professional
Alebo novy list CTRL + T a automaticky pises? 
aaa, podvodné stránky sú u vás raj 
Treba si dávať pozor 
ake podvodne stranky ? viem kde chodim mam speeddial a to mi staci ... 
Zdravim nemate nahodou problem s adobe flash playerom v opere ? mne to stale blbne a ukazuje mising plugin
uz som aj preinstaloval viac krat no neide na chrome mi ide normalne
Nie nemáme.
Skúšal si to nainštalovať manuálne? A akú máš verziu OS a Opery?
Skúšal si to nainštalovať manuálne? A akú máš verziu OS a Opery?
Nepada vam obcas pri pozerani videa Opera? Mne to robi asi tak od predposlednej verzie, skusal som aj nainstalovat najnovsi Flash, ale nepomohlo. Co to este moze robit?
mne skôr pri videu zamrzne... ale obavam sa že je to skôr tým flashom než operou
-
17
Light Professional
Robi to aj na ff, flash je do*ebany. Uz X krat som kvoli nemu videl modru obrazovku...
Zle som sa vyjadrilDunlop napísal:mne skôr pri videu zamrzne... ale obavam sa že je to skôr tým flashom než operou
Ale do nedavana to nerobilo.17 napísal:Robi to aj na ff, flash je do*ebany. Uz X krat som kvoli nemu videl modru obrazovku...
Presne... Podla mna by pomohol downgrade flashu, len boh vie na ktoru verziuz3t napísal:Zle som sa vyjadril, aj mne najskor zamrzne cela opera a hned nato aj Windows a potom restart compu.
-
HiddenUser
Medium Star
Chcel by som vediet nazor 
Opera ci Firefox ?
Opera ci Firefox ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Firefox
-
Scorpion90
King
Po dlhsom case som si otvoril Operu (11.52) a v hornom adresnom riadku mi chyba ikonka na rozbalenie vyuzivanych adries ako je v mozille - vid priloha. Vie niekto pomoct ako tuto ikonku dostat do Opery?
Opera
síce neviem, ako to tam dostať, ale rýchlejšie je v opere používať speeddial na to hlavné. na ostatné záložky. a čo ani tam nemám, tak stačí, ak stránku navštívim raz a ked chcem inokedy, tak stačí do adresného riadka napísať prvé písmeno, dve a dať enterScorpion90 napísal:Po dlhsom case som si otvoril Operu (11.52) a v hornom adresnom riadku mi chyba ikonka na rozbalenie vyuzivanych adries ako je v mozille - vid priloha. Vie niekto pomoct ako tuto ikonku dostat do Opery?
ctrl+shift+h
poprípade menu a historia
A je to aj pekne prehladné
poprípade menu a historia
A je to aj pekne prehladné
Na Fore Opery mi poradili vypnut hardwarovu acceleraciu (pravym kliknes na video a das Settings) a co som skusal prehravat za sebou videa ani raz to nepadlo.Dunlop napísal: Presne... Podla mna by pomohol downgrade flashu, len boh vie na ktoru verziu
z3t:
presne tak. zakazat hw akceleraciu videa pri prehravani flash.
za toto ale nie su zodpovedni vyvojari opery, ale absolutna stagnacia flash playera. o slubovanej verzii x64 verzii ani nehovorim. skrátka - adobe ...
presne tak. zakazat hw akceleraciu videa pri prehravani flash.
za toto ale nie su zodpovedni vyvojari opery, ale absolutna stagnacia flash playera. o slubovanej verzii x64 verzii ani nehovorim. skrátka - adobe ...